Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: LG Viewty GPS?

1. #1 SP
    Senior Member pooaul's Avatar

LG Viewty GPS?

Stie cineva daca pot pune GPS pe LG Viewty?
    Eventual sa nu necesite conectarea la net, sa fie ceva offline.

2. #2 SP
    Junior Member Balzacu's Avatar
    Daca te referi strict la imperecherea unui modul GPS cu KU990 Viewty, da, poti.

Daca doresti sa lucrezi cu un soft care sa aiba acoperire cat de cat pe .ro, singurul soft disponibil e Google Maps (stim cu totii ce acoperire are si in plus necesita si conexiunea la net). Daca doresti sa folosesti telefonul pentru navigatie in tarile din vest, deja incepi sa ai mai multe optiuni (ex. Navigon).

3. #3 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Da,din cate stiu eu se poate,dar cu conexiune permanenta la internet parca

4. #4 SP
    Se poate, dar pentru Romania nu ai posibilitatea de a folosi pe acest telefon de navigatii "turn-by-turn" gen iGO (2006, 2006+, 8), MioMap (3.2, 3.3, Mireo) , Traffic GPS ori Garmin. Cred (sper) ca am enumerat toate softurile care te pot scoate din situatii nasoale in .ro.

5. #5 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Inca o intrebare, mi-am luat un GPS Evolio 450 cel nou aparut, este mai prost decat modelele mai vechi?
    Pentru ca am observat ca acest model nu are IGO8

O sa mai incerc la chestia cu GPS pe Viewty, mersi de sfaturi Balzacu.

6. #6 SP
    pooaul, nu am pus inca mana pe acest tip de aparat GPS, dar dupa specificatii pare un aparat ok, singurul minus pe care as putea sa il imput la prima vedere e utilizarea lui Mireo Black Edition ca si software de navigatie. Acesta se datoreaza furnizorului de harti din .ro (firma Suncart, Cluj-Napoca) care implementeaza foarte greu noile sensuri unice sau noile strazi aparute in orasul de bastina, ce sa mai vorbim despre alte orase.

Dar asta e cu totul si cu totul un alt subiect si ne cam indepartam de subiectul topicului.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks