Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 16 of 16

Thread: Nokia 1100

  1. #1 SP
    Member verde's Avatar

    Nokia 1100

    cred ca toata lumea stie cum sa te imbogatiesti cu un nokia 1100 ,daca nu va spun acum
    trebuie sa aveti un nokia 1100 made in germany (bochum) cu rh-18 sau rh-38
    cel mai scump telefon nokia 1100 a fost vandut cu 25.000 euro
    telefonul are un chip special in el cu care se pot fura diverse parole inclusiv cele de la banci

    si ceva funny
    Attached Images Attached Images untitgfled.jpg

  2. #2 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Wrong. Nu e vorba ca are un chip cu care poti fura. Nokia 1100 are un soft stricat/gresit/etc cu care poti intra pe numerele altora de telefon. De aici, primesti si toate smsurile lor. In strainatate se trimit anumite parole ale conturilor prin SMS. Majoritatea austriecilor isi primesc zilnic parola prin SMS, ca o tentativa de a nu fi furata sau uitata... Aparent, se fura chiar mai usor asa

    P.S. primii hackeri care au descoperit aceasta vulnerabilitate au fost.. romani

  3. #3 SP
    Member Snoopz's Avatar
    mi se pare o prostie..
    acum fiecare copil de 15-16 ani trimite mesaje in disperare pe mess spunand ca vrea sa cumpere un nokia 1100

  4. #4 SP
    Junior Member cheloo74's Avatar
    Voi credeti in Mos Craciun? Si faza cu 25000 ma face sa rad. Adica presupun ca eu sunt ''hacker'' si am nevoie de un tel din asta. Ce fac? Dau o suma colosala sau il cumpar la pretul corect ca oricum cel care il are nu stie la ce il folosesc eu? Cat de prost pot fi ca sa mai si anunt lumea ca ce stiu eu sa fac cu telefoanele astea? Nu mai bine tac din gura? Asta e ca sa se creeze o isterie in mass-media si sa se sesizeze prostii dispusi sa se tepuiasca. Pentru ca vor apare tepari de genul celor care cumparau masini de cusut vechi. Tu aveai masina si erai dispus sa te imbogatesti si sunai. Da!-ti se raspundea, dar nu cumparam decat pe perechi. Dar nu-i nici o problema ca noi stim pe cineva care are perechea seriei dvs si putem sa va dam nr de tel ca sa sunati. Si daca sunai persoana respectiva(complicele) era dispus sa vanda cu 2-3000 de euro(tu luai 15000). Faceai tranzactia si ramaneai cu buza umflata ca la primul tel nu mai raspundea nici dracu'.

  5. #5 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Faza cu RH18 e teapa pt. ratoni,duceti-va la orice specialist in telefoane sa vedeti ca va spune ca telefoanele RH16-RH17 maxim 2003,fabricate in germania sunt bune.
    Fiti pregatiti ca daca aveti din intamplare un asa telefon nu va sugerez sa il vindeti cu mai mult de 2000 euro fara sa va duceti insotit la intalnire,de obicei baietii vin in gasca si daca nu le dai telfonul au ei grija de tine va rog sa ma luati in serios,stiu ce vorbesc...

  6. #6 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Hmmm...
    Noua masina Singer..varianta 2009...
    Sunt satul de toate mesajele nenorocite cu "Vand/Cumpar Nokia 1100"...
    Sa vad cum rezum "mica farsa" facuta celor ce trimit massurile.

    Asa...
    M-am trezit duminica trecuta cu o tona de mass-uri. Si m-am gandit ca ar fi superb sa le fac o farsa tantalailor innebuniti de Nokia asta.
    Am scris in statusul meu de Ymess , "Vand nokia 1100 Rh-18 , germania 3000 de euro" Si a inceput sa ploua pe desktopul meu cu ferestre de messenger.Toti plangandu-se ca este prea scump si ca e o suma mare.
    Nu am dat atentie...replicandu-le ca "toti stim ce face 1100-le...daca il folosesti cu cap te faci cu o suma mai mare,iar pretul asta de 3000 de euro este infam".
    Dupa 2 ore de circ si plictiseala am rescris statusul de la Ymess. "Vand nokia 1100 rh-18 , germania =4000 de euro --> Marfa mea=Pretul meu!"
    Mai trec 30 min.. mai multe ferestre se deschid...nu dau atentie niciuneia...apoi din noi scriu "Nokia 1100 rh-18 Ger. = VANDUT! "...Si incepe sa refuleze saracul desktop de atatea patratele de mesaje ...cu diverse reactii...Ba chiar m-a sunat un prieten insa i-am explicat ca a fost o gluma.

    Eh...eu tot nu inteleg cu poti fura parole/conturi cand nici macar nu e legat...ca wireless nu e telefonul. Infrarosu' lipsa...bluetooth nema'...

  7. #7 SP
    Junior Member cheloo74's Avatar
    @Madk91
    Ha,ha,ha! Tare!
    Parca ii si vad pe cei care au pus botul cum merg pe forumuri si posteaza de genul: ''S-a vandut si in Romania cu 4000 de euro. Stiu eu sigur ca am un prieten care a vandut cu atata''.
    Vreau sa vad si eu pe cineva care poate sa dovedeasca cu probe ca a vandut/cumparat asa ceva in Romania sau oriunde. Sau sa dovedeasca cineva ca i-au fost furate parolele de la conturi cu ajutorul acestui mirific telefon.

  8. #8 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Am fost langa cineva care a vandut un telefon ca asta cu 1000 eu Banii jos. Am ramas masca. Sincer, nici eu nu cred in faza asta, mai ales ca pe vremea aceea (desi si azi este cam la fel) majoritatea telefoanelor ieseau cu acelasi soft doar usor modificat pentru a fi suportat complet pe/de telefonul in cauza... Pe aceasta nota, orice telefon fabricat in acea perioada ar merge...

  9. #9 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    respect trickz...
    dar putea sa scoata si mai mult...daca se pot face milioane de dolari cu el...eu zic ca 4000 de euro e o suma infama!

  10. #10 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    respect trickz...
    dar putea sa scoata si mai mult...daca se pot face milioane de dolari cu el...eu zic ca 4000 de euro e o suma infama!
    Vrei sa spui "infima", pentru ca nu cred ca suma respectiva acuza pe nedrept pe cineva

  11. #11 SP
    Junior Member cheloo74's Avatar
    @trickz
    Si eu saptamana asta am fost nevoit sa-mi vand porcul zburator ca se ingrasase si decola cam greu si riscam sa-mi cada pe casa si s-o darame. Am avut si martori. Acuma cu banii de pe el o sa-mi iau o pereche de marmote ca am nevoie la fabrica de ciocolata.

  12. #12 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Draga cheloo74. Am vazut tranzactia in care tu scapai de porcul tau zburator. Din pacate ti'ai luat teapa, marmotele erau la SH.

    Daca nu ai ceva constructiv de zis, nu mai bine iti gadili porcusorul ala sa zboare mai repede?

  13. #13 SP
    Junior Member otatoP's Avatar
    Ca tot ati adus vorba de masini de cusut ,uitati ce oferta am gasit lipita azi pe un stalp in fata blocului
    Attached Images Attached Images dsc02109.jpg

  14. #14 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Sie fanden meine Anzeige. Es ist real!

  15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu unul nu inteleg o chestie... Daca telefonul respectiv se vinde pt. hoti, baietii destepti din Politia Romana, Interpol, etc... pe unde sunt ? Nu de alta, dar vad ca asa ceva se vinde pana si pe okazii.ro, se dau anunturi in ziare, la tv, etc. Adicatalea, dupa mintea mea, chestia asta nu se numeste colaborare la furt sau inlesnirea infractiunii ? Nu cred ca tine faza cu "eu doar vindeam un telefon cu pretul de 200 de ori mai mare..."

  16. #16 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Daca ai vinde telefonul cu exploitul deja pe el si functional atunci da, ar putea sa se implice politia. Altfel chiar tine faza cu "vindeam telefonul cu pretul mai mare ca asa vreau eu".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts