Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 501 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 94 144 ... LastLast
Results 861 to 880 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #861 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    si acum o sa incepeti un fel de cearta cum a fost cea cu MrIacob?

2. #862 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Pfff,urat rau de tot, 7 ore pe zi, luni e cosmar!(in rest camere de filmat, mai multi gardieni...)

3. #863 SP
    spam spam scuze de on-topic

4. #864 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Guys...

Rolul acestui topic este de spam.. dar de spam util. Spam... care sa zica ceva, nu doar "spam spam spam spam".

Am gresit si eu, incurcand tipurile de spam intre ele... dar am realizat calea dreapta a spamului... so... Spam cu intelepciune

5. #865 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Gata si cu prima zi, singura veste buna e ca sunt mai putine ore (la mine -2, zgarcitii). La voi cum e ?
    Numa' nu vine vacanta de vara.
    29 de ore in loc de 34 sau 35 . Deci la mine ii o micamare diferenta . singura chedstieairueaeca s-a scos o ora de educatie fizica da s-au mai pus 3 ore de info .WTF is that all about ?

6. #866 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Aha aha...14 ore de desen...wohooo....fara fizica...chimie...biologie...muzica...

Desen...desing...desen...design...desen...culoare. .desen....

Asta am eu maine.

7. #867 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    foarte tare..esti la arte?..

la noi in scoala o sa avem 4 profesori noilol

8. #868 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    E la sport.. dar prin desen isi exerseaza muschii de la maini

9. #869 SP
    Member Cata25's Avatar
    Eu habar nu am ce program am. Am ajuns la liceu exact la timp. Mă g�ndeam că ne bagă �n clasă, zice diriga niște porcării să fim cuminți, an nou, bla bla bla și dupaia acasă. Planul era ca �ntr-o oră să termin cu prima zi. Pe c�nd ajung acolo la 9 jumate, stăm 15 minute degeaba (probabil să ajungă toți �n curte), după care ne bagă imnul. Toate cele 11 strofe Apoi �l dă la microfon pe un popă, care citește din nu-știu-ce carte vreo 40 de minute. Bine�nțeles că noi nu-l ascultam și vorbeam �ntre noi. După ce termină (�n sf�rșit ) aruncă cu apă sfințită spre noi. M-am ferit elegant și dupaia intru �n liceu. Ajungem �n clasă de unde ne trimite să luăm cărțile. Stăm la coadă (pentru cărți!) și după vreo oră ne luăm �n sf�rșit cărțile. Diriga nu știu unde era, iar noi pierdusem deja 2 ore la liceu. Toată lumea pleca iar noi urcam cu cărțile pe scări. După ce le-am dus ne-am enervat că iar răm�nem ultimii �n liceu și am plecat vreo 20 acasă fără cărți sau fără să știm la ce oră ajungem m�ine. Să nu mai spun că m-au băgat după-amiaza, așa că nu o să mă mai duc la școală pe �ntunericul de la 7 dimineața. Nu știu cum mai suport anul ăsta dacă iar o să am 7 ore �n fiecare zi. Păi ce dracu, 7 ore la liceu (deh, ora 50, pauza 10) + 1 oră pe drum! C�t stau unii la muncă. Ca să nu mai spun că profesorii se așteaptă ca ajunși acasă după 8 ore să ne face temele și să �nvățăm

10. #870 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Anu trecut (a 10a) aveam numai 6 sau 7 ore pe zii. Niciodata sub 6, iar rareori si cate 8.

11. #871 SP
    Quote Originally Posted by Cata25 View Post
    ...
    Eu a 9a, a 10a si a 11a am avut cate 7-8 ore pe zi. Mai aveam si o ora dus, o ora intors si totul era perfect
    Acum, in a 12a, cica o sa avem 6 ore zilnic. Nu se stie cum si cand si ce.. momentan. Inca se lucreaza la scoala si o sa invatam pe 3 ture, maine se definitiveaza orarul, teoretic. Extrem de mult haos....

P.s. faza cu preotul a fost geniala

12. #872 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    ce pot sa spun prima impresie despre liceu destul de faina sa vedem pe parcurs,colegi am cateva fete care arata bine fardate dar sunt curios cand se trezesc dimineata cum arata

13. #873 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Mai, acum serios.. cand am facut eu liceul (e ceva timp de atunci, e adevarat) noi aveam maxim 7 ore (si asta intr-o singura zi) plus orele in care mai ziceam pas, se faceau si mai putine

Am facut liceul tehnic energetic din Rm. Valcea, sectiunea electrotehnica si cele mai multe ore le aveam de mate si fizica, dar aveam obligatoriu si o ora de muzica, e prima data cand aud ca nu exista in orar aceasta "materie".

Din curiozitate, cate ore de educatie fizica si desen tehnic aveti?

14. #874 SP
    Senior Member huber's Avatar

15. #875 SP
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Din curiozitate, cate ore de educatie fizica si desen tehnic aveti?
    Eu, fiind la real mate info bilingv intensiv franceza, am 0 ore de desen (ultima oara am facut in a 10a) si sport am 2 pe saptamana. Anul acesta, scoala este in renovare asa ca sala de sport mare este inchisa, terenul de fotbal este santier, terenul secundar de fotbal la fel, doar sala mica a ramas asa ca nu se stie daca o sa facem mai mult de una....

16. #876 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Omu ala ori era prea sigur pe experienta lui...ori drogat...ori total maniac.Doamne cum poate sa treaca pe langa camioanele de pe contrasens ....holy mother of all ...by the way , misto melodia de pe fundal

17. #877 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    ce le mai place viata la olteni

18. #878 SP
    asa este si mie imi place viata (sunt din Craiova)

19. #879 SP
    Member Skaar's Avatar
    Tare de tot video-ul ala. Tipul asta probabil e dependent de adrenalina, si sa mergi cu viteza aia pe soselele din romania, e probabil mult mai interesant decat o simpla saritura cu parasuta. lol

20. #880 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    e cineva de pe forum la liceul Mihai Viteazu din Bucuresti?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 501 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 94 144 ... LastLast