Bravo baieti!
...si making of, cat s-or fi distrat baietii astia cand au facut videoul.
Bravo baieti!
...si making of, cat s-or fi distrat baietii astia cand au facut videoul.
Da.
LE: La mine e de cateva luni problema asta.Merge perfect statusul cam la o ora dupa ce am intrat pe mess.Pana atunci..nada![]()
Intrebare: ati facut update la ultima versiune? Eu aveam o versiune mai veche si tot asa imi facea fite, la un moment dat nu mai ma lasa sa dau sign in... Am instalat ultima versiune si a fost totul ok dupa.
FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU- mi s-a rupt firu' de la casti !Ce porcarie ! Stiam eu ca e de doi bani daca arata ca un siret.
cum mi-am inceput eu aventura pe CG....
asta e cam al 4-lea post
http://www.consolegames.ro/forum/f64...nia/#post72064
o cearta cu monky si o cearta cu khan... bun, bun! lol
plus ca scriam numai mess style in primele mele posturi![]()
pooaul: ai putea incerca online aici: Free Online Image Editor sau cu cele clasice (gen Ulead Gif Animator, Jasc Animator) dar care sunt cam oldies si greu de gasit. Poti sa faci si in Fireworks...
Il am eu pe un CD pentru cine il doreste: Jasc Paint Shop Pro + Jasc Animation Shop (v.7). Nu prea se mai gaseste pe net, dar eu l-am pastrat bine. Nu va speriati, programul nu are decat vreo 10 ani![]()
...pentru a depista ratonii invisibile de pe
Yahoo invisible detector , scanner , checker
sau
Yahoo invisible detector, yahoo scanner, real yahoo status
Da, stai invisibile...esti important? Na! Te-am prins
*p.s.
...nu ratoni, nevăstuici!![]()
nici eu nu ii suport pe astia care stau pe invizibil...ori intri pe mess..ori nu,dar nu dau 2 lei ca sta cineva pe invizibil..delete sooner or later
![]()
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By erik95 in forum Console News
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks