sa ma joc la ps3 si alte chestii
Pff, urasc cliseul "esti tinerel". Nu neaparat pentru ca il primesc des ci pentru ca il primesc des de la persoane care nu prea inteleg ce am vrut sa zic. Nu varsta te face sa intelegi o idee cum trebuie..
Oricum, o sa iti urmez sfatul si, de siguranta, o sa stau departe si de threadul "assassin's creed 2" ca poate dau de cineva in plina euforie acolo sau departe de sectiunea auto ca cine stie... De fapt, ca sa fiu sigur, hai sa nu intru pe forum o saptamana, poate pana atunci trece efectul alegerilor.
Compromisul este cea mai buna alegere atata timp cat ii recomanzi altcuiva sa-l faca...
Vreau sa invat sa skiez sau sa ma dau pe snowboard una din 2.Si sa termin niste jocuri cum ar fi AC2 MW2 Episodes from liberty city...oare am timp in 23 de zile?
Eu sincer cred ca are. Cel putin MW2. Asta o face intr-o dupa-amiaza cand se plictiseste. lol
reborn2603 : Ce aveti toti cu mine ? Cumva protestati impotriva mea ?
Si cred ca mai am 6 ani pana pot vota .
Daca protestati impotriva mea protestez si eu impotriva celor care protesteaza impotriva mea , cine e cu mine ?lol
@paunstefan Din ce ai spus tu mai sus reiese total opusulOricum intelegem in functie de varsta. De asta ti-am si raspuns pe PM ca nu am nimic personal cu tine. Doar ca intelegi lucrurile altfel. Gata ajunge cu politica. Let's play!
Bookmarks