Same as Ronan, si mie tot microb imi vine sa citesc . Acum Jacobi suna foarte jewish. Mergi sambata la biserica tu? lol
Same as Ronan, si mie tot microb imi vine sa citesc . Acum Jacobi suna foarte jewish. Mergi sambata la biserica tu? lol
Stie careva daca exista un laptop (PC) destul de subtire si la un pret acceptabil ? Doamne, daca astia de la Apple ar avea un pret acceptabil pentru MacBook Air...![]()
<mean>Cheama-ti prietenii in ajutor cu cate 50 de oiro iNprumut , si aia e , faci de un Air ... Or not ?</mean>
Sau iti cumperi un Dell Adamo la 8800 ron lol
Laptop Dell Adamo XPS cu procesor Intel� CoreTM2 Duo SU9400 1.4GHz, 4GB, 128GB SSD, Microsoft Windows 7 Home Premium AdamoXPS-271693172
Voi nu sunteti normali cu tagurile alea... Contele Spamula... Dante's Spamferno... Regele Spamus... Spamatoriu... Spamminator...![]()
Trickz o sa faca ceva ce nu a mai facut de foarte mult timp. O sa ajunga la prima ora![]()
Multumesc fanilor si familiei care a crezut ca pot face asta, multumesc micutului meu catelus de buzunar si papusii de voodoo pe care mi-a facut-o cadou cea mai importanta persoana pentru mine. Ah, ii multumesc si ei
Trickz luvz you all!
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By erik95 in forum Console News
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks