Same as Ronan, si mie tot microb imi vine sa citesc . Acum Jacobi suna foarte jewish. Mergi sambata la biserica tu? lol
Same as Ronan, si mie tot microb imi vine sa citesc . Acum Jacobi suna foarte jewish. Mergi sambata la biserica tu? lol
Stie careva daca exista un laptop (PC) destul de subtire si la un pret acceptabil ? Doamne, daca astia de la Apple ar avea un pret acceptabil pentru MacBook Air...![]()
<mean>Cheama-ti prietenii in ajutor cu cate 50 de oiro iNprumut , si aia e , faci de un Air ... Or not ?</mean>
Sau iti cumperi un Dell Adamo la 8800 ron lol
Laptop Dell Adamo XPS cu procesor Intel� CoreTM2 Duo SU9400 1.4GHz, 4GB, 128GB SSD, Microsoft Windows 7 Home Premium AdamoXPS-271693172
Voi nu sunteti normali cu tagurile alea... Contele Spamula... Dante's Spamferno... Regele Spamus... Spamatoriu... Spamminator...![]()
Trickz o sa faca ceva ce nu a mai facut de foarte mult timp. O sa ajunga la prima ora![]()
Multumesc fanilor si familiei care a crezut ca pot face asta, multumesc micutului meu catelus de buzunar si papusii de voodoo pe care mi-a facut-o cadou cea mai importanta persoana pentru mine. Ah, ii multumesc si ei
Trickz luvz you all!
Bookmarks