mda... si eu sunt dezamagit sincer , am vazut ieri in libertatea chestia asta ...nu imi venea sa cred![]()
mda... si eu sunt dezamagit sincer , am vazut ieri in libertatea chestia asta ...nu imi venea sa cred![]()
Am si eu 1 intrebare.
Melodia asta e una copiata , atata timp cat nu este categorisita parodie (cum face Wierd Al Yankovic) nu ar trebui sa se trezeasca dati in judecata pentru furt? (drepturi de autor and ****?)
http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post335832
Guess who's back, back again
de 4 ore e pusa intrebarea mea , si nimeni nu a raspuns...in fine
Care se baga la un HALO 2 cu mine pe Xlink-kai ?![]()
BĂ EȘTI NEBUN?! AHAHAHAHA - Tocmai am vorbit cu o mătușă din Austria la telefon și la final am fost certat că de ce nu i-am dat accept pe facebook la friend request și apoi a �nceput cu ferma aia...să-mi povestească una altalollol
NU CRED MĂ - vai de p8ygyg32f23f lollol
Faza din southpark 100%
Chimie de a9a..Metoda plicului. Rings any bell to you?Cine se pricepe va rog dati-mi un PM
Quagmire: Hey there sweetie, how old are you?
Connie: 16.
Quagmire: 18? You're first.
Connie: Mom!
Quagmire: I like where this is goin'! Giggidy, giggidy, gig-gi-dy!
Apelez din nou la voi, daca e cineva care foloseste STEAM si ma poate ajuta si pe mine cu un gift de gta 4 si maine ii pot inapoia banii, fiindca nu am eu momentan pe card. Pretul este de 7.50 euro, iar ca si garantie.. nu stiu ce sa ofer, spuneti voi.
Godamn SSD's... they are going down really fast... Aici e wearing dupa aproximativ o luna, la model de top, cu toate optimizarile posibile facute.
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By erik95 in forum Console News
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks