Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 496 of 501 FirstFirst ... 396 446 486 494 495 496 497 498 ... LastLast
Results 9,901 to 9,920 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #9901 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Matematica ?

pthu....pthu... pthu

PIEI SATANA!!!!!1111

2. #9902 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Epic pwnage Justin Bieber
    Attached Images Attached Images untitled-2.jpg

3. #9903 SP
    Senior Member Daniel's Avatar

4. #9904 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Lucreaza careva la Orange?

5. #9905 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/f36...music-section/
    Astept si editia dedicata mancarii, poze cu frigiderul nostru

6. #9906 SP
    Member Devergo's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    http://www.consolegames.ro/forum/f36...music-section/
    Astept si editia dedicata mancarii, poze cu frigiderul nostru

Pentru ca ar fi singurul thread "Ce ne-am cumparat azi" in care vei putea posta?
    Ce-i rau in a-ti cumpara muzica de calicate?

7. #9907 SP
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Pentru ca ar fi singurul thread "Ce ne-am cumparat azi" in care vei putea posta?
    Ce-i rau in a-ti cumpara muzica de calicate?
    Nu-i nimic rau, dar nu inteleg de ce mai trebuie sa dai si sfoara in tara ca faci asta, e ok sa fie un topic despre "ce ne-am cumparat azi" pe aria gaming, hai si unu pentru diverse, dar deja fiecare categorie are cate unul. Ce nu face omul pentru un thanks

8. #9908 SP
    Member Devergo's Avatar
    Sunt sigur ca RACHyyy isi cumpara atatea cd-uri cu muzica cu gandul ca primeste un thanks de la tine.

9. #9909 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pe mine nu ma deranjeaza deloc astfel de threaduri. Dincolo vedeam tot timpul numai discutii despre "de pe ce torrent l-ai luat ?" sau "zi bah si mie site-ul sa-l dl si eu"... Aici am zis ca promovam originalele, si asta facem. In plus, chiar mi se pare ok... nu de putine ori am "furat" idei de pe threadurile respective... cu titluri pe care le-am ratat. Nu mai zic ca majoritatea consolistilor sunt destepti si le cumpara numai la super oferta. Si e super, ca le vad acolo, intreb de unde, si m-am scos si eu. Nu asta era ideea ? Sau credeti ca isi pune lumea acolo ce si-a cumparat doar ca sa se laude ? No frickin way... Poate pe threaduri gen "Ce vila mi-am mai tras azi" sau "Ultima mea fitza de masina"

10. #9910 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Pe mine nu ma deranjeaza deloc astfel de threaduri. Dincolo vedeam tot timpul numai discutii despre "de pe ce torrent l-ai luat ?" sau "zi bah si mie site-ul sa-l dl si eu"... Aici am zis ca promovam originalele, si asta facem. In plus, chiar mi se pare ok... nu de putine ori am "furat" idei de pe threadurile respective... cu titluri pe care le-am ratat. Nu mai zic ca majoritatea consolistilor sunt destepti si le cumpara numai la super oferta. Si e super, ca le vad acolo, intreb de unde, si m-am scos si eu. Nu asta era ideea ? Sau credeti ca isi pune lumea acolo ce si-a cumparat doar ca sa se laude ? No frickin way... Poate pe threaduri gen "Ce vila mi-am mai tras azi" sau "Ultima mea fitza de masina"
    Ma amuza uneori cand vad useri ce posteaza ultimul joc cumparat....chiar daca ei se jucau jocul respectiv pe live cu saptamani in urma
    PS: Cand zici "dincolo" la ce te referi ? celalalt CG ? Or what ?

11. #9911 SP
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    ......

Like the Nanoha avatar +1 lol.

12. #9912 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Doamne am vazut vid-urile lui RonanN1 pe youtube cu tekken, and...freakin hell! ma intreb daca e vreunu care face /facepalm cand il vede pe Ronan challenger xD

13. #9913 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    Doamne am vazut vid-urile lui RonanN1 pe youtube cu tekken, and...freakin hell! ma intreb daca e vreunu care face /facepalm cand il vede pe Ronan challenger xD
    link please . Eu ieri m-am apucat de tekken . Man da mananc la bataie ...big time . Cred ca pot sa numar pe degete cate meciuri am castigat . Cred ca o sa imi aleg un luptator cu care o sa joc mai mult fata de restu (nu stiu inca daca sa aleg pe Lili , Asuka sau Christie ) . Tu ce zici Ronan ?
    L.E. Tocmai am mai terminat un meci . That was quick ... tipu avea 1500 de victorii si numa 210 loss-uri . Era genu de tip care daca te prindea intr-un combo , nu iti mai dadea drumu

14. #9914 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Clipurile sunt destul de vechi - trebuie să pun zilele astea altele mai noi

Cred ca o sa imi aleg un luptator cu care o sa joc mai mult fata de restu (nu stiu inca daca sa aleg pe Lili , Asuka sau Christie )
    Eu zic să mergi cu Asuka. E mai liniștită, ca să zic așa, și poți să-i stăp�nești, �ntr-un timp relativ scurt, mișcările. Are de toate

Christie e haotică dar foarte previzibilă (pe c�t e de haotică pe at�t e de previzibilă...). N-are rost.

Lili are un stil de lupta interesant (eu ii zic gymnastic style) și foarte variat - merită să �nveți c�teva trucuri

---------- Post added 10-07-2010 at 12:33 PM ----------

Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    Matematica ?

pthu....pthu... pthu

PIEI SATANA!!!!!1111
    Profa. de mate: Suciu, ți-ai făcut tema? lol (memories!)

15. #9915 SP
    NU!!!!

PS: Lili FTW

16. #9916 SP
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    Lili FTW
    Lili Nu face nimeni un top al celor mai sexy personaje feminine din jocuri ?

17. #9917 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Lili Nu face nimeni un top al celor mai sexy personaje feminine din jocuri ?
    Ce bine ar fi daca te-ai mai uita si tu pe forum: http://www.consolegames.ro/forum/f60...ri-de-console/

18. #9918 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ce bine ar fi daca te-ai mai uita si tu pe forum: http://www.consolegames.ro/forum/f60...ri-de-console/
    Chiar imi pare rau ca nu am gasit un topic vechi de un an...

19. #9919 SP
    Member Snake's Avatar
    Chiar imi pare rau ca nu am gasit un topic vechi de un an...
    De ce, search-ul de pe forum are cumva limita in ani ?

20. #9920 SP
    Senior Member tray's Avatar
    care este cel mai bun htc? am sansa sa aleg orice marca de telefon HTC , insa nu sunt familiar cu firma

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 496 of 501 FirstFirst ... 396 446 486 494 495 496 497 498 ... LastLast