Matematica ?
pthu....pthu... pthu
PIEI SATANA!!!!!1111
http://www.consolegames.ro/forum/f36...music-section/
Astept si editia dedicata mancarii, poze cu frigiderul nostru![]()
Sunt sigur ca RACHyyy isi cumpara atatea cd-uri cu muzica cu gandul ca primeste un thanks de la tine.
Pe mine nu ma deranjeaza deloc astfel de threaduri. Dincolo vedeam tot timpul numai discutii despre "de pe ce torrent l-ai luat ?" sau "zi bah si mie site-ul sa-l dl si eu"... Aici am zis ca promovam originalele, si asta facem. In plus, chiar mi se pare ok... nu de putine ori am "furat" idei de pe threadurile respective... cu titluri pe care le-am ratat. Nu mai zic ca majoritatea consolistilor sunt destepti si le cumpara numai la super oferta. Si e super, ca le vad acolo, intreb de unde, si m-am scos si eu. Nu asta era ideea ? Sau credeti ca isi pune lumea acolo ce si-a cumparat doar ca sa se laude ? No frickin way... Poate pe threaduri gen "Ce vila mi-am mai tras azi" sau "Ultima mea fitza de masina"![]()
Doamne am vazut vid-urile lui RonanN1 pe youtube cu tekken, and...freakin hell! ma intreb daca e vreunu care face /facepalm cand il vede pe Ronan challenger xD
link please. Eu ieri m-am apucat de tekken . Man da mananc la bataie ...big time
. Cred ca pot sa numar pe degete cate meciuri am castigat
. Cred ca o sa imi aleg un luptator cu care o sa joc mai mult fata de restu (nu stiu inca daca sa aleg pe Lili , Asuka sau Christie
) . Tu ce zici Ronan ?
L.E. Tocmai am mai terminat un meci. That was quick ... tipu avea 1500 de victorii si numa 210 loss-uri
. Era genu de tip care daca te prindea intr-un combo , nu iti mai dadea drumu
![]()
Clipurile sunt destul de vechi- trebuie să pun zilele astea altele mai noi
Eu zic să mergi cu Asuka. E mai liniștită, ca să zic așa, și poți să-i stăp�nești, �ntr-un timp relativ scurt, mișcările. Are de toateCred ca o sa imi aleg un luptator cu care o sa joc mai mult fata de restu (nu stiu inca daca sa aleg pe Lili , Asuka sau Christie)
Christie e haotică dar foarte previzibilă (pe c�t e de haotică pe at�t e de previzibilă...). N-are rost.
Lili are un stil de lupta interesant (eu ii zic gymnastic style) și foarte variat - merită să �nveți c�teva trucuri
---------- Post added 10-07-2010 at 12:33 PM ----------
Profa. de mate: Suciu, ți-ai făcut tema? lol (memories!)![]()
Ce bine ar fi daca te-ai mai uita si tu pe forum: http://www.consolegames.ro/forum/f60...ri-de-console/
care este cel mai bun htc? am sansa sa aleg orice marca de telefon HTC , insa nu sunt familiar cu firma
Bookmarks