Mersi MonkY
![]()
M'am grabit eu repede sa comentez ce a spus Strike si ui ce a iesit![]()
Sa nu mai adaugam si efectul RubyBuby de aseara![]()
Mersi MonkY
![]()
M'am grabit eu repede sa comentez ce a spus Strike si ui ce a iesit![]()
Sa nu mai adaugam si efectul RubyBuby de aseara![]()
I know... i know... Cateodata mei beau si postez... cateodata mei ma iau de forumisti pentru ca nu se implica... cateoda mei ma stressez aiurea... dar cel mei frumos e cand stau cate 2-3 nopti, nu dorm sa rezolv cate un bug mei tampit pe forum... Mei bine de atat nu se poate. But i still luv u guys![]()
Pei nu cumpar lol, lista mea de device-uri nu este tocmai compatibila cu aria de "afaceri" CG. Oricum ii FTW pentru mine doar lol nu ma intelegeti gresit, (desi trebuia sa specific) nu ma refeream pentru toti cand am spus asta doar la mine. Serios acuma nu stiu cum de am avut ghinionul din cate persoane de treaba sunt pe aici (inafara de 2-3 useri) numai idioteni sa primesc ca PM, deaia am ales dissable
.
Unde gasesc si eu produsul ala ?
E problema mea ce fac, cum fac si pentru cine fac....
Erau doar niste glume ca sa zic asa.... Nu are lumea voie sa glumeasca cu Admin'ul sau cu unul din moderatori pentru ca inseamna ca il pupa in ''dos'' ?
Sincer acuma, va atacati degeaba!
Peace!
P.S: Si pentru cultura ta generala, forumul nu este singurul loc in care glumim... Pentru unii dintre noi mai exista si Live, acolo unde ne mai si auzim la voce, nu numa scriemAsa ca data viitoare gandeste de 2 ori inainte sa postezi ceva pentru ca nu pup pe nimeni in fund....
P.P.S: Si ca ex iti dau "relatia'' mea cu Grey de pe Live in care de fiecare data cand avem ocazia ne luam la ''trante''![]()
![]()
Bai Daniel, ce te bagi in seama ma cu mine si nu faci spam de calitate?
Faci glume cu moderatorii????!!!!111one...
P.S.: Sa nu te le zici cum te superi tu pe Live cand glumim prea tare![]()
Io zic ca sunteti capcauni(sper ca nu-i considerata insulta. E alint):
.
Chiar te deranjeaza asa tare ? Nu poti sa-l ignori pe tip ? Ospitalitate specific romaneasca
P.S.: Nu-s sigur dar cred ca "Perhaps it should be best if you stuck to english then" nu-i corect. Eu zic ca-i would. Daca gresesc imi cer scuze. Daca nu, vezi propozitia ingrosata.
Pentru ca pe thread-ul de GTA4 nu s-a mai postat intreb aici:
Am primit casa lui Playboy X si mi-a deblocat si apartamentul lui Roman din Algoquin, stiti cum pot face sa faca autosave-ul in una din casele acestea? Nu mai vreau sa se salveze in Bohan.
Bookmarks