si in al treilea rand asta e topic de spam nu de wrestling
Mda, am zis azi sa bag pe SCART si sa vad poate poate 0.1% sanse sa nu se mai vada in verde display-ul, nu aveam ce face, bun fac asta, deschid consola, si surpriza, dupa doua luni si ceva a revenit la viata,.. vede color.. am ramas @_@ Apoi dau pe component inapoi si... ce credeti, vede normal ca inainte, no green **** :- / Poate ma bucur degeaba si pica iar.. dar momentan functioneaza, e de ajuns, yay \o/ ! Missed him
![]()
Eu am avut belea in weekend. Jucam GH3 si de-odata scoate un sunet dubios DVD-ROM-ul si se restarteaza consola. M-am chinuit 3 ore sa scot discul din consola. Pana la urma si-a revenit si merge ca nebuna![]()
[QUOTE=RonanN1;108187]De aia ne-a dat Dumnezeu sau evoluția (ca să nu supăr pe nimeni) canini...să m�ncăm carne. Chestia aia cu sunt vegetarian e o prostie...da mare. Carnea conține anumite chestii utile...pe care leguma nu le conține. Cum se compensează atunci?
Nu vreau să supăr pe nimeni mi-am spus părerea...
C�t despre prostie...
bash.org.ro - Citate Romanesti
...ahahaha![/QUOTE acest citata a fost postat pe site-ul acela:
531
[ +
6
- ]
[x]
Adaugat
2009-05-20
02:49:28
Christien: Stie cineva unde gasesc CVuri gata facute ?
Mika: I do I do I do. E un site obscur special pentru asta; uhm... parca ii spunea CV-uri gata facute - Just ****ing Google It .
de pe consolegames.ro
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
Bookmarks