mda am vbazut![]()
A fost ok, dar nu chiar asa de spectaculos cum ma asteptam. Mi-a placut:
-Halo ala, add-on sau ce era ca n-am inteles exact. Parca se prezinta mult mai misto decat 3-u.
-Alan Wake, in sfarsit o exclusivitate buna.
-Forza 3... ce pot spune. Nu m-a impresionat cu nimic pentru ca trage spre arcade deja f. mult si fanii nu vor fi prea fericiti. Grafica totusi e ok...
-Splinter Cell cool, dar nu cred ca va fi decat time exclusive. Il voi incerca pe pc probabil.
-L4D 2 - another zombie game?! neah...
-MGS-u care vine pe xbox pare promitator. Nu imi place totusi ca imprastie caracterele pe console. Mai bine aduceau direct MGS 4 si pe X360 decat sa divizeze caracterele pe cele 2 console...
Restu... ati vazut si voi. Chestiile alea cu miscarile au fost prezentate de Sony de anu trecut si sincer nu ma incanta cu nimic. Ma asteptam la un GeOW3 cand au venit cei de la Epic, dar n-a fost sa fie...
Per total impresie bunicica de conferinta, dar sunt subtirei anu asta la jocuri
Sunt curios cum se va prezenta Sony(sper sa nu ne zapaceasca iar cu psp-ul...). Au niste exclusivitati grase "in the first line"![]()
...azi �n jurul orei 18:30:
Ronan: Bună ziua, aveți blank-uri Bluray?
Vanzătoarea: ...erm...DVD-uri?
Ronan: ...
Vanzatoarea: DVD-uri?
Ronan: Nu...![]()
Cata25 si Pastilutza aveti amandoi warning. Daca vreti sa va tatonati asa, faceti-o va rog pe PM. Aici e totusi SPAM respectabil![]()
O sa-l beau dupa ce imi dreg oasele... am carat azi 150 Kg de geam, 40-50Kg de materiale... m-a pus draq sa fac acvariu de 550L... bine ca au intrat geamurile in lift, ca altfel pana la etajul 6... MonkY era R.I.P.
As bea un gin cu Mika... cot la cot![]()
Bookmarks