Stiti cumva daca BADCOMPANY-ul de pe gamshop este steelbox,adica are carcasa din metal?
Variantele de PS3 nu au cutie de metal din ce stiu eu, doar sleeve de hartie in relief, ca la bioshock
Variantele de Xbox 360 si PlayStation 3 sunt identice si sunt din metal integral nu doar un sleeve.
Bine i-au facut , chiar asa , a venit cu porcaria aia de "sunet" ca altcumva nu pot sa o numesc , sa ii frece la urechi pe oamenii care stateau acolo , chiar si pe telespectatori... Alta specie dupa Fernando de la Caransebe"J" .
what the heck?! cine ii inventeaza p-astia domne? nici in cele mai urate vise nu iti imaginezi niste "cantari" asa
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
stiai ca la chinezi dupa ce este executat un detinut condamnat la moarte, autoritatile cer familiei sa plateasca pana si glontul cu care a fost omorat...nu ii costa nimic pana la urma
![]()
Vai de capu meu! M-a spart, ma dor urechilecum au ajuns astia la TV?A dat 200 E pe o melodie care mai si zice ca e sabotata
Wtf? Si cine e Valorosu ala ca zici ca era handicapat, ce miscari avea in el
Va rog eu mult, nu mai puneti filmulete cu astia doi ca innebunesc!
Ce voce, ce valoare ... ce mai, viitorul superstar mondial.
Pentru a nu exista dubii in privinta talentului ei, avem si o cantare live!!!
Bookmarks