Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 234 of 257 FirstFirst ... 134 184 224 232 233 234 235 236 244 ... LastLast
Results 4,661 to 4,680 of 5121

Thread: SpamBox plx ?! :D

1. #4661 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Te apuci de colectie de masini vechi?Ai luat permisul?

2. #4662 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Tu nu il stii pe trickz
    Omu' e cu masinile

3. #4663 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Vw 411 estate si Vw Karmann Ghia(nu e cea mai rara daaar)
    Frumoase ^^.

4. #4664 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Mika , tu ai fost in Egypt ?

5. #4665 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

6. #4666 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Da, vara trecuta.

7. #4667 SP
    Si .. oamenii sunt pasnici sau vin cu ak-uri la tine ?

8. #4668 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Am si eu o problema..De azi de cand salvez ceva in calculator imi apare numele+extensia..Si daca incerc sa dau rename ptr. a sterge extensia din nume imi da un avertisment iar apoi numai pot deschide fisierul respectiv,fiind nevoie sa dau Open With..Ce are?

9. #4669 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Si .. oamenii sunt pasnici sau vin cu ak-uri la tine ?
    La orice punct turistic este plin de politisti bine inarmati, dupa un atentat din 2001 (parca). Si oamenii, localnicii, sunt foarte insistenti cand vine vorba de cumpararea unui produs. Si te poti targui cu ei ff mult .

10. #4670 SP
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    La orice punct turistic este plin de politisti bine inarmati, dupa un atentat din 2001 (parca). Si oamenii, localnicii, sunt foarte insistenti cand vine vorba de cumpararea unui produs. Si te poti targui cu ei ff mult .
    Aa , e bine ca te targuiesti tu cu ei , si nu invers , ca la noi la magazinele gen tarabe ..

11. #4671 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Te apuci de colectie de masini vechi?Ai luat permisul?
    Mai am pana la permis dar sunt pasionat de restaurari... in plus, cele aici in cauza erau refacute la exterior si interior, doar motorul mai trebuia facut, zona unde vreau sa explorez cel mai mult.. si aveau si un pret bun

12. #4672 SP
    Quote Originally Posted by Bokolino View Post
    e veche rau stirea ca se face un film dupa prince of persia.
    sa se fi anulat nu am auzit dar cine stie .

oricum... o sa apara mai multe filme dupa jocuri: Bioshock, Gears of war (The Rock=Dom), si parca am auzit si de un Sims: The movie
    Ma intreb, in filmul The Sims , oare cineva va avea rolul principal ?

13. #4673 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Am si eu o problema..De azi de cand salvez ceva in calculator imi apare numele+extensia..Si daca incerc sa dau rename ptr. a sterge extensia din nume imi da un avertisment iar apoi numai pot deschide fisierul respectiv,fiind nevoie sa dau Open With..Ce are?
    Ai dat enable la functia care iti afiseaza extensiile, o chestie foarte utila dupa parerea mea, dar daca nu iti place poti face asa: Din explorer dai tools->Folder Options->View->jos de tot ai Hide extensions for known file types, bifezi, dai ok si voilla. Daca totusi vrei sa vezi extensiile, cand dai rename, ori nu mai sterge extensia, ori o scrii din nou.

14. #4674 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Merita sa cumpar un Dslr Nikon D40 Body kit + obiectivu' obisnuit?Ma gandesc sa mai strang luna asta niste bani si sa imi iau un Dslr.Mai mult de 500 de dolari nu am si vreau dupa amazon.com.

15. #4675 SP
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Merita sa cumpar un Dslr Nikon D40 Body kit + obiectivu' obisnuit?Ma gandesc sa mai strang luna asta niste bani si sa imi iau un Dslr.Mai mult de 500 de dolari nu am si vreau dupa amazon.com.
    Ce vrei de la fotografie?

16. #4676 SP
    Pai vreau sa fie arta foto in mare parte.Fiind la design vreau sa incep sa invat si arta foto pentru ca are treaba cu design-ul.

Merita?Banii nu sunt din buzunarul meu.Sunt bonus de la Amazon.Mai mult de 520 de dolari(atat costa cu tot cu transport) nu pot sa fac.

17. #4677 SP
    In cazul asta e destul de ok. Aparatul este cam vechi de aici rezultand toate problemele de varsta: slab la iso, rezolutie mica, etc. Pentru arta, este ok. Ai mai avea nevoie de cativa banuti investiti in alte obiective gen lensbaby sau altele in genul, dar la cheltuiala asta o sa ajungi cu timpul.

18. #4678 SP
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    In cazul asta e destul de ok. Aparatul este cam vechi de aici rezultand toate problemele de varsta: slab la iso, rezolutie mica, etc. Pentru arta, este ok. Ai mai avea nevoie de cativa banuti investiti in alte obiective gen lensbaby sau altele in genul, dar la cheltuiala asta o sa ajungi cu timpul.

E cu mult mai prost decat D60?D60-ul mi-a laut ochii.A fost vineri la o sedinta cu o prietena ce se ocupa cu arta foto si avea asa cv + un obiectiv de Macro:X:X:X:X.

19. #4679 SP
    sunt din aceeasi generatie. Diferenta dintre ele este prosumer/consumer.

20. #4680 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stie cineva ce cantitate de apa este intr-o picatura ? (picatura de dimensiuni normale, ca de la pipeta)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 234 of 257 FirstFirst ... 134 184 224 232 233 234 235 236 244 ... LastLast