Te apuci de colectie de masini vechi?Ai luat permisul?
Am si eu o problema..De azi de cand salvez ceva in calculator imi apare numele+extensia..Si daca incerc sa dau rename ptr. a sterge extensia din nume imi da un avertisment iar apoi numai pot deschide fisierul respectiv,fiind nevoie sa dau Open With..Ce are?![]()
Ai dat enable la functia care iti afiseaza extensiile, o chestie foarte utila dupa parerea mea, dar daca nu iti place poti face asa: Din explorer dai tools->Folder Options->View->jos de tot ai Hide extensions for known file types, bifezi, dai ok si voilla. Daca totusi vrei sa vezi extensiile, cand dai rename, ori nu mai sterge extensia, ori o scrii din nou.
Merita sa cumpar un Dslr Nikon D40 Body kit + obiectivu' obisnuit?Ma gandesc sa mai strang luna asta niste bani si sa imi iau un Dslr.Mai mult de 500 de dolari nu am si vreau dupa amazon.com.
Pai vreau sa fie arta foto in mare parte.Fiind la design vreau sa incep sa invat si arta foto pentru ca are treaba cu design-ul.
Merita?Banii nu sunt din buzunarul meu.Sunt bonus de la Amazon.Mai mult de 520 de dolari(atat costa cu tot cu transport) nu pot sa fac.
In cazul asta e destul de ok. Aparatul este cam vechi de aici rezultand toate problemele de varsta: slab la iso, rezolutie mica, etc. Pentru arta, este ok. Ai mai avea nevoie de cativa banuti investiti in alte obiective gen lensbaby sau altele in genul, dar la cheltuiala asta o sa ajungi cu timpul.
Stie cineva ce cantitate de apa este intr-o picatura ? (picatura de dimensiuni normale, ca de la pipeta)![]()
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
Bookmarks