Salutare!
am un aparat foto minolta dynax 7xi pe care il am de mult,dar spre surprinderea mea am vazut ca are slot pt. card
Stie cineva ce card se potriveste ?Ati mai avut un aparat foto la fel??
Multumesc Anticipat
Salutare!
am un aparat foto minolta dynax 7xi pe care il am de mult,dar spre surprinderea mea am vazut ca are slot pt. card
Stie cineva ce card se potriveste ?Ati mai avut un aparat foto la fel??
Multumesc Anticipat
1ml
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
Originally Posted by Snoopz
...există, pe forum, rubrică specială pentru asemenea �ntrebări: Foto & Video - Console Games Forum
E mai ușor de găsit răspuns(info.), e mai estetic, e mai tot.
Am tot urmărit topicul ăsta...și cel puțin 70% din el are chestii ce trebuiau postate la rubrici speciale (deja existente pe forum).
Pentru RockBand pentru Wii am nevoie de controlere(WiiMote ) separate pentru fiecare instrument?
...din nou, altă �ntrebare postată la secțiunea greșită. Trebuia postată aici -> http://www.consolegames.ro/forum/f10...ii/index3.html
Mda...
Și ca să-ți răspund la �ntrebare: da, ai nevoie de controllere separate.
*p.s.
Dă-mi Thanks (și eu pot fi nesimțit).
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
Wooooo!
După 5 ani(+) m-am răzbunat pe o tipă. Doamne c�t am așteptat momentul acesta. Conversația n-o mai pun...doar ce-am zis eu, la final. N-am pic de milă pentru astfel de persoane (fete) care te lasă la greu �n momente mai delicate din viață.
[...]
...yes!Alexandra: ...sex, sex, vrei să facem sex?
Ronan: Cum? Sex...cu tine? Pardon. Eu am alte priorități �n viață. Marș de-aici cu sex-ul tău, fată penală.
(știu cum să mă comport cu o fată, nu-s bădăran, știu c�nd să las de la mine (chiar dacă am dreptate), să se simtă bine, nu-s idiot să-mi țin ideea și să mă iau la bătaie cu ea, nu strig după fete pe stradă - chiar dacă sunt multe plăcute la vedere- dar...totul are o limită, iar azi...am explodat).
M-am descărcat, i-am llivrat-o (ce cuv�nt ur�t), gata.
Din nou.. un post bagat la 'Offtopic' in loc sa se puna la categoria care trebuie.
Ronan - data viitoare: Pets - Console Games Forum Putem dezbate aici![]()
http://www.mediafax.ro/revista-presei/radu-mazare-nazist-de-parada.html?4747%3B4663148
Radu Maz?re - nazist de ocazie, um?r la um?r cu fiul s?u - VIDEO - Gandul
...păreri? (eu mă abțin)
Eu cred că se face prea mult tam-tam aiurea.
(�n dreapta primarul Radu Mazăre, iar �n st�nga un colecționar...Mihai Matei). Observați diferențele? Așa-s ziariștii...fac boom din orice.
Wohoooo.Heil Mazare / \
Tare costumul prietenului tau.SS army:X :X :X.De unde pot face si eu rost de un costum de genu?Vreau partea de sus macar sau cascheta.
Doamne cat de tare se vede RE5 3d, am luat cateva screenshoturi 3d care initial sunt pt nvidia 3d googles si le-am facut pentru stereo view si se vede SUPER.ASTA E VIITORUL GAMINGULUI.Cine are ochelarii si vrea screenshot sa lase aici mesaj si le postez.
Bookmarks