Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 235 of 257 FirstFirst ... 135 185 225 233 234 235 236 237 245 ... LastLast
Results 4,681 to 4,700 of 5121

Thread: SpamBox plx ?! :D

1. #4681 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Salutare!
    am un aparat foto minolta dynax 7xi pe care il am de mult,dar spre surprinderea mea am vazut ca are slot pt. card
    Stie cineva ce card se potriveste ?Ati mai avut un aparat foto la fel??
    Multumesc Anticipat

2. #4682 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Stie cineva ce cantitate de apa este intr-o picatura ? (picatura de dimensiuni normale, ca de la pipeta)
    1ml

---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------

Quote Originally Posted by Snoopz
    Salutare!
    am un aparat foto minolta dynax 7xi pe care il am de mult,dar spre surprinderea mea am vazut ca are slot pt. card
    Stie cineva ce card se potriveste ?Ati mai avut un aparat foto la fel??
    Multumesc Anticipat

...există, pe forum, rubrică specială pentru asemenea �ntrebări: Foto & Video - Console Games Forum

E mai ușor de găsit răspuns(info.), e mai estetic, e mai tot.

Am tot urmărit topicul ăsta...și cel puțin 70% din el are chestii ce trebuiau postate la rubrici speciale (deja existente pe forum).

3. #4683 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Pentru RockBand pentru Wii am nevoie de controlere(WiiMote ) separate pentru fiecare instrument?

4. #4684 SP
    Quote Originally Posted by reborn2603 View Post
    Pentru RockBand pentru Wii am nevoie de controlere(WiiMote ) separate pentru fiecare instrument?
    ...din nou, altă �ntrebare postată la secțiunea greșită. Trebuia postată aici -> http://www.consolegames.ro/forum/f10...ii/index3.html

Mda...

Și ca să-ți răspund la �ntrebare: da, ai nevoie de controllere separate.

*p.s.

Dă-mi Thanks (și eu pot fi nesimțit).

---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------

Wooooo!

După 5 ani(+) m-am răzbunat pe o tipă. Doamne c�t am așteptat momentul acesta. Conversația n-o mai pun...doar ce-am zis eu, la final. N-am pic de milă pentru astfel de persoane (fete) care te lasă la greu �n momente mai delicate din viață.

[...]
    Alexandra: ...sex, sex, vrei să facem sex?
    Ronan: Cum? Sex...cu tine? Pardon. Eu am alte priorități �n viață. Marș de-aici cu sex-ul tău, fată penală.
    ...yes!

(știu cum să mă comport cu o fată, nu-s bădăran, știu c�nd să las de la mine (chiar dacă am dreptate), să se simtă bine, nu-s idiot să-mi țin ideea și să mă iau la bătaie cu ea, nu strig după fete pe stradă - chiar dacă sunt multe plăcute la vedere - dar...totul are o limită, iar azi...am explodat).

M-am descărcat, i-am llivrat-o (ce cuv�nt ur�t), gata.

5. #4685 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Ronan: Cum? Sex...cu tine? Pardon. Eu am alte priorități �n viață. Marș de-aici cu sex-ul tău, fată penală.
    Ultra Combo Finish!
    Bine mah!

6. #4686 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Alexandra got pwned

7. #4687 SP
    Senior Member Khan's Avatar

Wooooo!

După 5 ani(+) m-am răzbunat pe o tipă. Doamne c�t am așteptat momentul acesta. Conversația n-o mai pun...doar ce-am zis eu, la final. N-am pic de milă pentru astfel de persoane (fete) care te lasă la greu �n momente mai delicate din viață.

[...]

...yes!

(știu cum să mă comport cu o fată, nu-s bădăran, știu c�nd să las de la mine (chiar dacă am dreptate), să se simtă bine, nu-s idiot să-mi țin ideea și să mă iau la bătaie cu ea, nu strig după fete pe stradă - chiar dacă sunt multe plăcute la vedere - dar...totul are o limită, iar azi...am explodat).

Din nou.. un post bagat la 'Offtopic' in loc sa se puna la categoria care trebuie.

Ronan - data viitoare: Pets - Console Games Forum Putem dezbate aici

8. #4688 SP
    ...ei, nici chiar așa

9. #4689 SP
    Senior Member Christien's Avatar

10. #4690 SP
    http://www.mediafax.ro/revista-presei/radu-mazare-nazist-de-parada.html?4747%3B4663148

Radu Maz?re - nazist de ocazie, um?r la um?r cu fiul s?u - VIDEO - Gandul

...păreri? (eu mă abțin)

Eu cred că se face prea mult tam-tam aiurea.

(�n dreapta primarul Radu Mazăre, iar �n st�nga un colecționar...Mihai Matei). Observați diferențele? Așa-s ziariștii...fac boom din orice.
    Attached Images Attached Images mazare111-general-mediafax.jpg mihai_00253.jpg

11. #4691 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Wohoooo.Heil Mazare / \

Tare costumul prietenului tau.SS army:X :X :X.De unde pot face si eu rost de un costum de genu?Vreau partea de sus macar sau cascheta.

12. #4692 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Doamne cat de tare se vede RE5 3d, am luat cateva screenshoturi 3d care initial sunt pt nvidia 3d googles si le-am facut pentru stereo view si se vede SUPER.ASTA E VIITORUL GAMINGULUI.Cine are ochelarii si vrea screenshot sa lase aici mesaj si le postez.

13. #4693 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    ...din nou, altă �ntrebare postată la secțiunea greșită. Trebuia postată aici -> http://www.consolegames.ro/forum/f10...ii/index3.html

Mda...

Și ca să-ți răspund la �ntrebare: da, ai nevoie de controllere separate.

*p.s.

Dă-mi Thanks (și eu pot fi nesimțit).

---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------

Wooooo!

[...]

...yes!

O tin minte vag, misto o durat 5 ani dar ai avut ultimu cuvant, pwned the bi***, gratz

14. #4694 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Aveai de facut niste achievement-uri de n-ai putut sa ajuti fata, este?

15. #4695 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar

Genial...

16. #4696 SP
    Quote Originally Posted by Studentul View Post

Genial...
    Avatarul tau imi tot aminteste de Mark din CGR intr-una din emisiunile lui cand se plimba cu masina.

17. #4697 SP
    Andrei, pune link-urile alea cu Japanese Girls! Wooooo!

Sunt irealeeeeee!

18. #4698 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    http://www.mediafax.ro/revista-presei/radu-mazare-nazist-de-parada.html?4747%3B4663148

Radu Maz?re - nazist de ocazie, um?r la um?r cu fiul s?u - VIDEO - Gandul

...păreri? (eu mă abțin)

Eu cred că se face prea mult tam-tam aiurea.

(�n dreapta primarul Radu Mazăre, iar �n st�nga un colecționar...Mihai Matei). Observați diferențele? Așa-s ziariștii...fac boom din orice.
    mi-e pur si simplu rusine de politicienii din tara asta !! ( sunt excepti dar majoritatea)

19. #4699 SP
    Oky doky :

link 1

Link 2
    Attached Images Attached Images asuka_cosplay_004.jpg asuka_cosplay_001.jpg asuka_cosplay_008.jpg jun_natsukawa2.jpg sexy-photo-cosplay-39.jpg

20. #4700 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    chiar sunt :

... irealeeeeee!
    p.s.: ronan, cunosti astfel de fete in cj ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 235 of 257 FirstFirst ... 135 185 225 233 234 235 236 237 245 ... LastLast