Sa moara bica... voi cum ati trecut prin pubertate, uitandu'va la parintii vostrii...
De 3 ani imi tot zic ca fug de acasa dar uit![]()
Sa moara bica... voi cum ati trecut prin pubertate, uitandu'va la parintii vostrii...
De 3 ani imi tot zic ca fug de acasa dar uit![]()
Anyway.. in caz ca sunt fani Pixel Tuning pe aici (ceea ce am eu la avatar, de ex),, se desfasoara un concurs interesant aici
Ce 'tare' esti Bobby![]()
'Ti se acorda un avertisment pentru offtopic pe diferitele threaduri ale forumului.' ^_^
M-ai luat la puricat? Nu-ti convine semnatura mea? Esti de senzatie. Uitati din ce data sunt posturile la care mi-a dat warn baietasul asta pentru off topic:
1. 19-09-2008, 05:27 PM
2. 18-09-2008, 04:02 PM
3. Care este cel mai penal 28-08-2008, 09:57 AM
Ce faci baiat? Imi dai warn pentru off topic la posturi care le-am facut cu 2 luni in urma?Nu am decat un cuvant de zis: PENIBIL!
Regulamentul nu a fost aprobat decat aseara. Asadar acum am putut acorda warning-uri.
Cum scrie in regulament, ai rubrica sa te plangi. Eu zic sa te opresti, acum exista regulamentul si sanctiunile stabilite si fiecare va fi taxat pentru fiecare lucru pe care il zice. Nu avem nevoie de alti Ronann1. Asa cu Xtm s-a calmat si a inteles omeneste ma astept sa intelegi si tu.
Eu cred ca tu nu stii ce faci, nici o regula sau lege noua scoasa nu se aplica retroactiv asa ca nu ai dreptul sa faci asa ceva.
Aseara a fost terminat sistemul de infractiuni. Regulamentul e acelasi.
S-ar putea sa nu mai vezi multe daca mai continui sa aduci injurii altor useri. Sau crezi ca daca un user are mai putine posturi il poti jigni fara sa fii sanctionat ? Not here !
Poftim? Nu am mentionat nimic despre primul warn, ci despre al doilea, cel cu off topic, primul il merit pe deplin.
Bravo! Numai are rost sa discutam pe subiectul asta deoarece vad ca nu ne intelegem, am zis 'nici o regula sau lege noua scoasa nu se aplica retroactiv', ai vazut ca ai gresit cand mi-ai dat warnul ala pentru offtopicul care l-am facut cu luni in urma, nu ai zis nimic, sa fii sanatos. Ai un block frumusel de la mine si nu o sa-ti mai iau in considerare posturile de acum inainte, salut!
LE: Imi pare rau dar esti moderator si vad ca nu-ti pot da block, care rubrica news? Ai mai zis pe un thread ca tu esti 90% din news, PE DRACU! Tu zici ca ai 90% din aria news dar defapt tu ai numai 5 pagini, dintr-un total de 12, deci nici macar 50%(asta a fost in urma cu 2 zile cand m-am uitat pe news). Si nu vei scapa de mine prea curand.
Yuppy !Inseamna ca nu mai vezi deloc rubrica News
Atunci te poti frumos muta pe alt forum
![]()
Bine, nu exclusiv250-300 newsuri din 450
. Nu va obliga nimeni sa imi cititi stirile. Stiti foarte bine ca oricine poate scrie. Oricine este invitatul meu sa scrie cate stiri vrea sa apara pe prima pagina
.
RAMBO - The Arcade Game
Rambo The Arcade Game: Hands On
Awesome.
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
Bookmarks