Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 21 of 257 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 71 121 ... LastLast
Results 401 to 420 of 5121

Thread: SpamBox plx ?! :D

1. #401 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Sa moara bica... voi cum ati trecut prin pubertate, uitandu'va la parintii vostrii...

De 3 ani imi tot zic ca fug de acasa dar uit

2. #402 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Anyway.. in caz ca sunt fani Pixel Tuning pe aici (ceea ce am eu la avatar, de ex),, se desfasoara un concurs interesant aici

3. #403 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Postul 1500 .

4. #404 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Postul 200

5. #405 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    postul nush cat .

LE: 373

6. #406 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Ce 'tare' esti Bobby
    'Ti se acorda un avertisment pentru offtopic pe diferitele threaduri ale forumului.' ^_^
    M-ai luat la puricat? Nu-ti convine semnatura mea? Esti de senzatie. Uitati din ce data sunt posturile la care mi-a dat warn baietasul asta pentru off topic:
    1. 19-09-2008, 05:27 PM
    2. 18-09-2008, 04:02 PM
    3. Care este cel mai penal 28-08-2008, 09:57 AM
    Ce faci baiat? Imi dai warn pentru off topic la posturi care le-am facut cu 2 luni in urma? Nu am decat un cuvant de zis: PENIBIL!

7. #407 SP
    Regulamentul nu a fost aprobat decat aseara. Asadar acum am putut acorda warning-uri .

8. #408 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Mai vedem noi.

9. #409 SP
    Cum scrie in regulament, ai rubrica sa te plangi. Eu zic sa te opresti, acum exista regulamentul si sanctiunile stabilite si fiecare va fi taxat pentru fiecare lucru pe care il zice . Nu avem nevoie de alti Ronann1. Asa cu Xtm s-a calmat si a inteles omeneste ma astept sa intelegi si tu.

10. #410 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Eu cred ca tu nu stii ce faci, nici o regula sau lege noua scoasa nu se aplica retroactiv asa ca nu ai dreptul sa faci asa ceva.

11. #411 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Regulamentul nu a fost aprobat decat aseara. Asadar acum am putut acorda warning-uri .
    Aseara a fost terminat sistemul de infractiuni. Regulamentul e acelasi.
    Quote Originally Posted by SpitFire View Post
    Mai vedem noi.
    S-ar putea sa nu mai vezi multe daca mai continui sa aduci injurii altor useri. Sau crezi ca daca un user are mai putine posturi il poti jigni fara sa fii sanctionat ? Not here !

12. #412 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Poftim? Nu am mentionat nimic despre primul warn, ci despre al doilea, cel cu off topic, primul il merit pe deplin.

13. #413 SP
    1. Primul a fost warning de offtopic.
    2. Al2lea este infractie nu warning.

14. #414 SP
    Member SiCK's Avatar
    True spam.
    Attached Images Attached Images sshot-1.png

15. #415 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Bravo! Numai are rost sa discutam pe subiectul asta deoarece vad ca nu ne intelegem, am zis 'nici o regula sau lege noua scoasa nu se aplica retroactiv', ai vazut ca ai gresit cand mi-ai dat warnul ala pentru offtopicul care l-am facut cu luni in urma, nu ai zis nimic, sa fii sanatos. Ai un block frumusel de la mine si nu o sa-ti mai iau in considerare posturile de acum inainte, salut!
    LE: Imi pare rau dar esti moderator si vad ca nu-ti pot da block, care rubrica news? Ai mai zis pe un thread ca tu esti 90% din news, PE DRACU! Tu zici ca ai 90% din aria news dar defapt tu ai numai 5 pagini, dintr-un total de 12, deci nici macar 50%(asta a fost in urma cu 2 zile cand m-am uitat pe news). Si nu vei scapa de mine prea curand.

16. #416 SP
    Yuppy ! Inseamna ca nu mai vezi deloc rubrica News Atunci te poti frumos muta pe alt forum

17. #417 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Rubrica de news e exclusiv Bobby?

18. #418 SP
    Bine, nu exclusiv 250-300 newsuri din 450 . Nu va obliga nimeni sa imi cititi stirile. Stiti foarte bine ca oricine poate scrie. Oricine este invitatul meu sa scrie cate stiri vrea sa apara pe prima pagina .

19. #419 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Yuppy ! Inseamna ca nu mai vezi deloc rubrica News Atunci te poti frumos muta pe alt forum
    O vede stai linsitit pentru ca la un moderator/admin nu poate da ignore. SpitFire te rog sa fi mai ponderat, mai bine iti aduci aportul la comunitate in sens constructiv.

20. #420 SP
    Member SiCK's Avatar
    RAMBO - The Arcade Game

Rambo The Arcade Game: Hands On

Awesome.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 257 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 71 121 ... LastLast