stiam ca modafen e mai bun ?> sau algocalmin?
pai nu sti reclama eu la aia m-am referit , si daca e asa la doctori algocalmin si qualquerin sau asa ceva sunt cele mai bune , modafen e pentru raceala chiar daca scrie ca opreste durea de cap
Am gripa de 3 zile...si nu mai pot juca nimic ca in 5 min.de joc ma dor ochii de zici ca nu am mai dormit de 3 zileas vrea sa termin GOW mai am 2 acte
![]()
...căsătoria e o responsabilitate uriașă, nu te joci/glumești cu așa ceva. Eu �ncă sunt copil (chiar dacă imediat am 23 de ani), maturizarea vine rar pe la mine. Mai trebuie să stau la copt și apoi
E secret, vedem m�ine![]()
...iar nu pot da Thanks-uri. Gata, două zile nu mă mai ating de Thanks-uri...să vedem care-i treaba.
acu 1 ora am vazut la MG(a se citi Media Galaxy) Facebreaker-PS3 la incredibilul pret : 299lei
Maine sunt ascultat la fizica-chimie; dau lucrare la matematica sau ma scoate la tabla. Mai trebuie sa fac pentru revista scolii o chestie in engleza ... THAT`S MEAN OVERCLOCKING MY BRAIN WTF ?! ce ma fac ? mi-e lene sa invat, si nici tema la mate nu am facut-o ... aa cred ca si la geografie ma asculta ..
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
Bookmarks