Iar spunem hop inainte sa sarim gardu'? Meritati si voi o bucurie la 6 ani ca dupa aia va plictisiti..![]()
hehehehe. Intamplarea a facut sa vad si eu meciul Craiova - Dinamo. Nu tin cu nici o echipa, dar ce a jucat Dinamo numai fotbal nu s-a putut numi. Iar faza in urma careia a fost eliminat Niculescu, a fost de toata jena. Numai fotbalist profesionist nu poate fi numit personajul.
Sport - Console Games Forum
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
Ketsui - Kizuna Jigoku Tachi
...no comment!
Japonezi norocoși...
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-...i-70-347l.html
Ronan , daca vrei un xbox NTSC/J de ce nu iti cumperi de aici?
Buy Xbox 360 Arcade Console (w/ 256MB storage built-in) - Play-Asia.com
M-am g�ndit demult și-am zis pe topicul cu jasper că vreau să-mi cumpăr de acolo dar...nu știu cum ajunge, dacă ajunge, etc.
Eu cumpăr de pe Play-Asia des dar gadgeturi and stuff...console n-am cumpărat niciodată. E aiurea, nu știu ce să fac. Are un prieten NTSC-J, mi-o mai dă din c�nd �n c�nd dar deja mi-e rușine s-o mai cer.
Aiurea...
...asta e, mă limitez la jocurile noastre și gata. Așa-m făcut de c�nd mă știu.
ce parere aveti de Dragon Ball:Evolution? sunt un mare fan al animatiei dar si al seriei de jocuri. eu personal cred ca va fi o prostie de film, ce va distruge acest brand. sa fim seriosi, un anime facut film, cu actori reali :-|. o prostie, mai bine scoteau un movie dar tot anime, cum au facut pana acum.
Filmul a apărut. L-am văzut (acasă, că la cinema n-am fost și nu merg �n viața mea) și e o prostie. Păcat...
Bine c-a apărut Dragon Ball Kai, un refresh bine meritat.
Filmul e o prostie facuta numai pentru a mai scoate bani din acest brand , actorii mi se par prost alesi , iar freza lui Goku este facuta aiurea
Dragon Ball Kai este super , mai ales ca acum e widescreen
Bookmarks