E nebun... e clar !
...hai mă- (Acest clip este un pamflet si trebuie tratat ca atare)
N-ai cum să te enervezi pe el
Am să-i sugerez să faca un clip despre E-74 lol
Later Edit*
De exemplu, �n acest clip (din arhivă) are dreptate...
...ce, nu așa a fost la �nceput cu lag and stuff? Acum da, e oki, dar �nainte...![]()
Si eu l-am mai vazutparca pe Computer Games.
PS: Doamne ce imi place rasul lui Elpresador![]()
Hahaha,tare asta
Mie chiar imi plac unele video-uri de-ale lui.
It's just a funny guy.
...�mi traduce cineva, vă rog, fraza asta?
Ce-am �nțeles eu: Meciul durează o rundă iar default_noshift este atunci c�nd o rundă..."oneround_noshift": Die Mischung aus "oneround" und "default_noshift", es wird nur eine Runde gespielt, "Zu-Null" Ergebnisse werden nicht angehoben.
Ideea e să c�știg, dar trebuie totuși șă știu ce scrie acolo...și nu prea mă descurc cu cititul �n germană.
Mulțumesc.
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
...am făcut o traducere mai liberă: meciul ține doar o rundă, iar cine castigă runda...castigă meciul și etapa. Cel care se retrage din meci automat pierde runda și etapa și are 0 puncte.
Sper că asta �nseamnă...(aproximativ).
Cred ca, cam asta inseamna.
Este si Zu-Null adica 0
De la ce este concursul?Street Fighter IV?
Ronan te mananca nazistii! lol
PS: Trebuia sa iti pui acolo sub nume un status cu "Need backup!"![]()
Nu-s arogant. Știu că sunt underdog. Deocamdată n-am stick și joc cu controller-ul (mă mai �ncurc �n butoane) dar...am ceva sanse cu prietenul meu akuma![]()
Mwahahaa.. BRA era o mare mare teapa. Noroc ca cei de la ticketpoint s-au gandit sa-i intrebe pe cei de la AC DC daca vin, inainte sa le vireze cei 400 de mii de Euro teparilor.
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
Bookmarks