Acuma ca am terminat in mare cu PC-ul inapoi la bunul windows 7:
Scuze ca folosesc spoiler dar nu mai am spatiu la atasamente
(A trebuie sa dau resize de la 2880x1880 fiind prea mare ca dimesiune si se vede putin aiurea ... )
Am decis sa simplific putin, mai ales ca pot utiliza taskbar-ul pentru tot ce faceam cu objectdock plus:
PS: scuze dar nu mai am loc la atasamente.
Un an nou un desktop nou...
A trecut ceva vreme de cand nu am mai facut un wallpaper/bg, iar cand am vazut un scan mi-a venit imediat ideie de un bg, rezultatul dupa cum se vede arata de parca as fi luat droguri, dar imi place cum a iesit.
PS: scuze ca nu folosesc atasamente dar nu mai am loc.
Scuze de inca un post dar am facut un upgrade (si pentru o perioada lunga ma voi opri aici o vreme):
Schimbarile de la windows 8 la windows 8.1 sunt subtile dar schimba cu mult experienta (in bine) cand folosesti un desktop fara touch, deasemenea sunt foarte impresionat si de performanta, si la jocuri si in folosirea de zi cu zi este cu mult superioara fata de cea de la windows 7. Acuma ramane de vazut cat este si de stabil in timp. Dar momentan ce pot spune este ca-l recomand cu caldura, windows 8 a fost o dezamagire pentru mine, dar cu 8.1 au reusit sa imi schimbe parerea.
M-am decis sa schimb putin look-ul si am vrut ceva mai aproape de theme-ul telefonului Orange:
Scuze, inca unul, am mai facut cateva tweak-uri, un wallpaper dedicat unui caracter care imi place si finalmente am apucat sa folosesc si un icon pack ce l-am facut mai demult:
Interesant dar este mult prea anime pentru mine :/
Oricum, de apreciat munca la wallpaper si icon pack.
By paunstefan in forum Sony PlayStation 4
By Strike105X in forum Android
By RonanN1 in forum Microsoft Xbox One
By naz in forum Jocuri PC
Bookmarks