Eu zic ca nu ar fi rau un profesor. Si eu am luat meditatii intr'a VIII-a la mate si mi'au prins foarte bine.
Ce se da acum,tot teze unice ? Sau e din nou examen de capacitate ?
Printable View
Ii zice examen national acum.
Ce porcarie. Cred ca singurul lucru bun pe care Ministerul Invatamantului l'a facut in ultimii 5 ani e actuala structura a anului scolar. A vacantelor mai bine zis,ca au taiat inutilitatea aia de saptamana din februarie si au alipit'o vacantei de Pasti. Iar cele 3 saptamani de vacanta din iarna au fost o binecuvantare.
Sa stii, acelasi lucru l-am zis si eu. E de 10000 de ori mai bine cum este acum structurat anul scolar.
in vara o sa fii de cu totul alta parere:))
De ce? Dau bacul, pentru mine e perfect ca tot iau vacanta mai repede :))
a mai venit pe la cineva la liceu cu broșuri pentru facultate gratis in Danemarca ?
^ au venit la mine... era un tip ce avea probleme cu vorbirea, nu stiu daca e acelasi peste tot in romania, ma gandesc ca sunt altii la fiecare filiala... nu prea a fost interesat nimeni de la mine din clasa :))
pe mine mă bate g�ndu' să aplic la o facultate de design de acolo, dar... nu știu nimic despre chestia asta. adică, eu vreau ilustrație ȘI design grafic, eventual animație, și singura facultate gratis pare axată mai mult pe design grafic ( se numește Design, Technology & Business (Graphics) ).
mehhhhh. oricum nu aș intra. sunt 0 la desen și e cam t�rziu acum pentru meditații. cel mai probabil o să-mi iau un an liber după liceu ca să mă pregătesc ( DACĂ mă duc la facultate ), ceea ce cam suge... și dacă nu o să ajung să fac asta, atunci chiar nu știu ce o să fac, fiindcă nu mă pricep la nimic.
life sucks.
A fost cineva de pe forum la Vianu? As vrea sa stiu cum e liceul (in sensul de profesori and stuff).
Am eu o prietena acolo, boboaca. A zis ca la mate si la info ti-o dau hardcore, in schimb la restul materiilor te lasa in pace.
Exact ce-mi trebe' :))
Mate info e exagerat de greu nu te du acolo.
De ce e exagerat de greu?
Si eu as vrea sa merg la Vianu ( sau Iorga), mai ales ca sunt la vreo 15 minute de mine.
Nu e exagerat de greu... eu sunt a XI-a la profil mate-info si nu mi se pare greu, bine ca la mate ai mult de lucrat (si cand spun mult ma refer muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ult) dar la info daca le intelegi de la inceput e chiar foarte usor :)
Totusi...ce inseamna muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult-ul ala?