pfai acuma m-am apucat sa invat operele lirice la romana. Innebunesc! Numa tampenii... Alea epice le stiu toate aproape perfect (ma bazez ca oricum un text epic o sa ne dea) si celelalte 2 dramatice destul de bine (din nou ma bazez ca nu o sa primim Iona ca e prea greu si poate si interpretat in o suta de moduri). Si acuma tot caut pe net sa vad ce s-a dat la subiectul 3 la romana in ultimii 5-6 hai 10 ani. Da nu am gasit decat anul trecut (basmul cult) si acu 2 ani (romanul psihologic). La restul nu am gasit. Voi nu stiti ce a mai fost? A fost in vreun an ceva opera lirica? Are rost sa ma obosesc sa le invat alea? Oricum o sa le citesc de 2-3 ori da zic ca nu se merita sa invat 2-3 ore pt fiecare opera in parte... vreme buna. nu?
La mate am facut o parte din subiect dapai no... demult nu am mai facut SB 1 :)) (tray nu ai facut rost de cablu ca sa postezi rezolvarile complete? sa ma corectez and stuff. hai ca nu o sa comentam daca ai scris urat ;;) ). Varianta pentru olimpici la fizica a aparut pe net? S-au nici nu a avut loc inca bac-ul pentru ei?