Nu e o facultate grea daca iti place... Bine, in fiecare semestru se nimereste o materie enervanta la care inveti cu sila doar sa iei 5(dar asta cred ca e o regula generala pt toate facultatile). E multa materie, e mult de invatat, dar am descoperit si eu semestrul asta ca daca citesti pt fiecare seminar e mult mai usor in sesiune, baza o ai, doar aprofundezi.
Cu gasitul locului de munca nu e chiar atat de greu, nu e cum cred multi, ca absolventii de drept sunt avocati, notari sau magistrati. Mai poti fi un executor judecatoresc, grefier, consultant juridic (aici tot avocat esti ca trebuie sa fii in barou, dar poti opta sa nu pledezi), locuri in politie sunt destule pt absolventii de drept, poti lucra la MAI, ambasade, consulate, ministerul de externe, ANAF, curtea de conturi, si lista e foarte lunga. Important e sa te hotarasti din timp ce vrei sa faci si sa dedici mai mult timp materiei respective.
@eagle eye, tine'o pe a ta, eu ce am vrut sa'ti zic e ca nu ajungi pe un post sus pus cum ai terminat facultatea.