ce jocuri mai vechi..gen anii 90 ati recomanda?..asa..de amintire..ceva de genu tarzan,lion king,skyroads..etc
ce jocuri mai vechi..gen anii 90 ati recomanda?..asa..de amintire..ceva de genu tarzan,lion king,skyroads..etc
Tin minte ca mergeam la un amic (pe vremea cand nu aveam PC) si ma jucam un Mortal Kombat 2 D.Stie cineva ceva de el?
LE: Am gasit,e Mortal Kombat 2...Stie cineva unde il gasim?
Eu ti-as recomanda Jazz Jackrabbit 2,il jucam cand aveam vreo 6-7 ani si imi placea la nebunie![]()
Uaaaaaaaaaaaaa mi-am amintit de Revolt.
Adoram joculetul ala. Mersi ca l-ati mentionat.![]()
Ignition .... ce vremuri, de Dune 2 imi amintesc iara ..
off: ussjbogdan , bestiala semnatura... am ras ca prostu 2 min
...
Nu uita "questurile": seria Monkey Island, seria Leisure Suit Larry, seria Kyrandia, Goblins, Police Quest, Space Quest, maretul Loom, Full Throttle. Din cand in cand le mai rulez, sa-mi aduc aminte de era de aur![]()
ce emulator folosesti greyhound pt jocurile astea?personal nu reusesc sa folosesc dosboxsi as mai juca si eu cateva jocuri pt DOS
Vezi ca ti-am dat pe thread-ul celalalt un link catre tot ce trebuie sa stii despre DosBOX. Este foarte simplu de utilizat.
stiu grey dar eu is mai blond de felul meu.o sa incerc din nou,insa nu cred ca o sa reusesc.eu am incercat dupa explicatiile de la USAGE si nu am reusit.nu acelea is indicatiile?
![]()
Prehistorik 1 şi 2 , Ignition , Jazz Rabbit , Starcraft[cu toate că nu sunt cu strategia , pe ăsta �l jucam cu plăcere c�nd eram mai mic] , ar mai fi c�te unu , dar nu �mi amintesc![]()
Ai incercat macar sa intri pe link?
Iti da mura-n gura cum sa faci. Basic Setup and Installation of DosBox - DOSBoxWiki
Tot ce trebuie sa faci este sa iti mountezi drive-ul local (CD-Rom-ul sau unde ai tu jocul) in DosBOX. Apoi poti rula din DosBOX executabilul jocului si ai rezolvat.
Descent...cat ma ametit jocu asta.
Lemmingsstateam cu orele impreuna cu colegii sa terminam
![]()
greyhound reusesti sa il faci jocul asta sa mearga?am reusit multe sa le fac sa mearga,(ms de indicatii)..insa asta nu pot
Best Old Games | F-29 Retaliator download [eng]
Bookmarks