Quote:
Niciodată nu am dorit răul cuiva. Nici când Dragnea a întrat la închisoare nu a fost o zi în care sa ma bucure. Eram plecat din tara când am aflat. Preferam sa-si achite țepele financiare. Nici ca Udrea e inchisa nu mi se pare ceva minunat. Coruptii ar trebui sa-si plătească furaciunile și apoi sa dispară dracu din politica
În schimb, cu nenorocitii ăștia doi, altfel stau lucrurile. Ăștia nu sunt corupții aia mioritici, ăștia sunt escroci, ăștia corup minți, pentru ăștia doi ma voi bucura la închiderea lor. Sunt mai periculoși decât criminalii în serie. Sunt sectanți, manipulatori, perverși dar ce perversitate au. Bivolaru e pistol cu apă pe lângă ăștia doi.
Cei doi cretini sunt psihopați nu doar impostori, ăștia doi au reușit sa fure mințile românilor vulnerabili. Pe cei doi ii vreau în închisoare. Dragnea, Năstase, Udrea au furat tara asta dar nemernicii ăștia doi ar fi anihilat-o..
Cei doi trebuie arestați, condamnați și sa stea vreo 10 ani, dositi, pentru a anula pofta altora de mari "revoluții".