Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 162 of 163 FirstFirst ... 62 112 152 160 161 162 163 LastLast
Results 3,221 to 3,240 of 3260

Thread: Ce fel de tara este Romania?

1. #3221 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Apropos de minciuni, și de ce nu-i mai suport pe sugeraniștii lui pește, check this out: Ipocritul secolului, gurul lui simion de pe Temu, cel care spunea că "un doctor nu poate ști mai bine decât el ce boală are", cel care spunea că "medicina a fost inventată special pentru frică", cel care urăște străinii dar își iubește țara, cel care data trecută a plecat și s-a operat la Viena ca orice român adevărat, cel care pentru boli ne recomanda "să ne tratăm cu aerul munților și apa izvoarelor"... well, a făcut din nou cerere pentru a putea merge să se trateze. Ați ghicit: în niciun caz în România, că doar nu e prost. Ci în Israel.
    Attached Images Attached Images 518290121_587864374382204_3996434015338118967_n2.jpg

2. #3222 SP
    CG
    CG Avatar CG's Avatar
    Citez pe Popescu Liviu, că el le zice mai bine:

Niciodată nu am dorit răul cuiva. Nici când Dragnea a întrat la închisoare nu a fost o zi în care sa ma bucure. Eram plecat din tara când am aflat. Preferam sa-si achite țepele financiare. Nici ca Udrea e inchisa nu mi se pare ceva minunat. Coruptii ar trebui sa-si plătească furaciunile și apoi sa dispară dracu din politica

În schimb, cu nenorocitii ăștia doi, altfel stau lucrurile. Ăștia nu sunt corupții aia mioritici, ăștia sunt escroci, ăștia corup minți, pentru ăștia doi ma voi bucura la închiderea lor. Sunt mai periculoși decât criminalii în serie. Sunt sectanți, manipulatori, perverși dar ce perversitate au. Bivolaru e pistol cu apă pe lângă ăștia doi.

Cei doi cretini sunt psihopați nu doar impostori, ăștia doi au reușit sa fure mințile românilor vulnerabili. Pe cei doi ii vreau în închisoare. Dragnea, Năstase, Udrea au furat tara asta dar nemernicii ăștia doi ar fi anihilat-o..

Cei doi trebuie arestați, condamnați și sa stea vreo 10 ani, dositi, pentru a anula pofta altora de mari "revoluții".

3. #3223 SP
    Member boggySODMG's Avatar
    Quote Originally Posted by CG View Post
    Citez pe Popescu Liviu, că el le zice mai bine:
    Acest Popescu Liviu se insala, Dragnea si Udrea meritau sa faca puscarie, merita si Mazare. Meritau si multi alti fugari care o duc acum bine mersi in afara.
    Deci Georgescu si Simion sa fie arestati si condamnati fara probe, de ce ? Ca i se pare lui ca-s periculosi ? Parca asa se proceda in Rusia (vezi cazul Alexei Navalny) sau chiar Belarus. Pai cu Ion Iliescu, Petre Roman si altii ce naiba facem, aia inca sunt in libertate de 35 de ani !

4. #3224 SP
    Admin MonkY's Avatar
    LOL, fara probe? Crezi ca milioanele de euro, cele 29 de kilograme de aur, zeci de arme si munitie confiscate de la oamenii lui Georgescu (in special de la Potra), nu sunt probe? Sunt sute de ore de convorbiri intre guru si diversi mercenari, legionari, rusofili... Omul are 6 (SASE!) capete de acuzare grave, motiv pentru comparatia cu rusia e chiar haioasa. Mai ales ca el era cel care ne dorea "intelepciunea ruseasca".

Iar la simion, vezi probe in fiecare zi. Vezi ce a facut in ultimele luni (de ce nu, in ultimii ani). Inclusiv cand a fost in America (mvai cat am ras la faza cu Giordano), nu a facut altceva decat sa dea in Romania. Si in UE, desigur. Toti oamenii pe care i-a sustinut, numai extremisti sau rusofili... Nu a facut nimic constructiv sau ceva bun pentru tara. Omul merita arestat si doar pentru instigare la ura, violenta, limbaj, etc. Sau poate nah, tie iti place unul care are limbaj gen "Te agresez sexual, scroafo!", sau care le spunea oamenilor sa iasa in strada doar pentru ca el considera ca angajatii BEC "ar trebui jupuiți în piața publică". Si exemple ar fi multe, dar e suficient sa te intrebi de ce unul ca el care si-a construit imaginea pe chestii gen "Basarabia e Romania" si "Vrem Unirea cu Republica Moldova", cum de a ajuns sa fie INTERZIS in ambele tari. Ah, si tocmai ce a pierdut procesul in care era acuzat ca s-a intalnit cu spioni rusi...

Acum eu observ ca iti place "whataboutism-ul" si de cate ori discutam ceva despre Georgescu si Simion, tu incepi cu "what about Iliescu" sau "what about x"... Nu stiu, eu zic ca mai bine sa o intrebi pe sora lui simion (Elena Avrigeanu), care este judecător la Curtea de Apel București. Sau pe matusa lui simion (Mandica Badiu), care este judecător la Tribunalul Vrancea. Cred ca ele te pot ajuta cu mai multe informatii de genul...

5. #3225 SP
    @MonkY: De ce comparatia cu Rusia este haioasa ? Nu asa se procedeaza acolo, in Rusia sau Belarus ? Acolo se fac dosare la comanda fara probleme, cu probe inventate. Daca Alexei Navalny era un om cinstit si nu era periculos, atunci cum de a ajuns la parnaie ?

Sa fim seriosi, cu tot respectul dar tu esti naiv daca crezi ca in Romania nu s-au facut dosare la comanda pana acum. Justitia in Romania este o gluma buna !
    Legat de Simion, pai daca omul este unionist, uite ca alora din R.Moldova sau Ucraina nu le convine asta. Aia din Ucraina inca mai cred ca sunt 2 limbi diferite: romana si moldoveneasca, pentru romani si moldoveni.

6. #3226 SP
    Member ymess's Avatar
    In Romania sigur s-au facut dosare la comanda, in conditiile in care 90% din dosarele DNA s-au lasat fara condamnare. Si justitia ramane din pacate grupurilor de interese.

Daca ar fi sa o luam cinstit, legal, moral, cum vrei, si Simion si Georgescu pot face inchisoare fara probleme. Te poti duce si la mama CEDO si tot o sa zica da, is vinovati fara dubiu. E noaptea mintii ca intr-o lume normala amandoi erau arestati, si nu doar ei...

Dar Georgescu nu o sa faca niciodata puscarie, Simion nu stiu. Georgescu e acoperit.

Eu sunt un om care lucreaza cu numere, cu cifre, si am vazut planul lui Simion pentru reducerea deficitului. Cum naiba sa ma convingi pe mine cu pensiile speciale - care da, creeaza o nota discordanta in societate - va rezolva deficitul. Mie imi da un 0.2% in cel mai disneyland caz (eu nu cred ca fara modificarea constitutiei se va putea face).

Un milion de locuinte as crede mai degraba ca se pot face - nu ar fi un impact asa imens la bugetul Romaniei.

Pe cifre, e mai grav sa crezi ca Simion poate rezolva deficitul - decat sa crezi pomana cu casele (desi s-a vazut si aia cat a tinut).

7. #3227 SP
    Quote Originally Posted by ymess View Post
    Daca ar fi sa o luam cinstit, legal, moral, cum vrei, si Simion si Georgescu pot face inchisoare fara probleme. Te poti duce si la mama CEDO si tot o sa zica da, is vinovati fara dubiu. E noaptea mintii ca intr-o lume normala amandoi erau arestati, si nu doar ei...
    Uite, mie nu-mi place Bolojan, are o fata de interlop si pare om periculos, pur si simplu nu-mi inspira incredere. Acum sa vin si eu sa zic ca ar merita sa faca inchisoare fara probleme ? Nu, nu se poate, trebuie sa vin cu dovezi clare, nu sa ma bazez pe niste suspiciuni.
    Zicea MonkY mai sus ca are are Georgescu bani multi, milioane de euro. Voi stiti ce avere are onestul ND ? Cica ar fi acum milionar in euro:

https://www.comisarul.ro/articol/doc...o_1587262.html

8. #3228 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Comisarul e o mizerie de site, al unui politician din PSD din trecut. Nu mai cititi/urmariti toate mizeriile gen asta sau stiripesurse sau altele de genu. Sunt efectiv mizerii cu gunoaie de articole, facute doar ca sa dezinformeze si sa formeze, de fapt, niste opinii asa cum vor ei.

Dar e tipic pentru cine nu cunoaste, sa creada orice i se spune fara sa verifice.

Faza e ca el a si vorbit in campanie despre asta - din donatii a strans o parte, alta parte a cersit sume de la cunoscuti, imprumuturi de sume mari, cu promisiunea ca ii va restitui daca va castiga - daca pierdea... ramanea dator la aia pt multi ani.
    Si a si zis ca asta e acum legea care se aplica tuturor, inclusiv partidelor care au deja bani - asa ca ND nu va face decat sa respecte legea.

E simplu - dupa campanie, statul iti restituie o parte de bani, iar asta e ceva ce stiu toti si fac toti dupa fiecare alegere - efectiv asta este sistemul.

Problema nu e ca acum discuta despre asta ca sa-l faca pe el sa pice nasol - pt ca asta tot face toata lumea, sa-l discrediteze - ci ca nu s-a discutat in toti anii trecuti despre toti care au facut asta.

9. #3229 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Comisarul e o mizerie de site, al unui politician din PSD din trecut. Nu mai cititi/urmariti toate mizeriile gen asta sau stiripesurse sau altele de genu. Sunt efectiv mizerii cu gunoaie de articole, facute doar ca sa dezinformeze si sa formeze, de fapt, niste opinii asa cum vor ei.
    Pai eu nu pot sa ma informez doar de la DIGI 24, adica de la o singura sursa. Ce sa le fac daca nu discuta stirea asta ? Am pus un link oarecare dar sunt mai multe site-uri care au scris despre treaba asta:
    snoop: https://snoop.ro/banii-lui-nicusor-d...nt-rambursate/
    cancan: https://www.cancan.ro/nicusor-dan-ma...-card-21227358
    flux24: https://flux24.ro/afacerea-nicusor-12-milioane-de-euro/

10. #3230 SP
    Nici nu trebuie doar de la Digi, dar cauta sa te informezi de la surse independente si cunoscute ca fiind corecte/neafiliate - in niciun caz cancan sau flux24 - snoop stiu ca sunt ok.

In rest, e exact ce am spus - e perfect legal - efectiv asta e legea, ca ei sa-si recupereze acei bani - asa au facut toti pana acum si vor face cu totii de acum incolo, cat exista legea acolo.
    Fara legea asta si fara acele imprumuturi pe care a spus de la inceput ca le va restitui, el nu putea avea campanie.

Ideea e ca informatia e una - conteaza cum alege fiecare sa o relateze - pozitiv sau negativ.

Dar e bine ca nu investigheaza nimeni cum au fost finantate campaniile lui GS si CG cu bani din rusia...oh wait...

11. #3231 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu vad ca are o suma de 700.000 de euro pe care inca nu a zis unde-o trimite sau daca o pastreaza. Sa presupunem ca o pastreaza. Ai zis mai sus ca e "milionar in euro". 700.000 pare departe de milionar.

12. #3232 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Ce-aveti fratilor? E presedintele tarii, e normal sa aiba bani. Ar trebui sa stea sarac si usor de mituit de cei mai bogati decat el? mIlIoNaR iN eUrO, de parca cine stie ce raritate nerezonabila e sa ai peste 1 milion. Desi Romania sta foarte slab la capitolul milionari, tot avem peste 100k in tara. Ca idee, in Elvetia de exemplu peste 15% din populatie e milionara in euro, deci daca mergeti vreodata sa vizitati Zurich si iesiti la un restaurant sa stiti ca cel mai probabil stati langa aceste creaturi mitologice la masa.

13. #3233 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Eu vad ca are o suma de 700.000 de euro pe care inca nu a zis unde-o trimite sau daca o pastreaza. Sa presupunem ca o pastreaza. Ai zis mai sus ca e "milionar in euro". 700.000 pare departe de milionar.
    Pai daca ramane ND cu 712.000 de euro (cum zic cei de la snoop) + averea lui si a concubinei, depasesc usor 1 milion de euro. Acum depinde de el ce face cu banii.
    Am auzit de concubina lui ca are cateva apartamente de lux, intr-un ansamblu rezidential, in zona de nord a Bucurestiului.

14. #3234 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    M-am lamurit.

15. #3235 SP
    Quote Originally Posted by boggySODMG View Post
    Am auzit de concubina lui ca are cateva apartamente de lux, intr-un ansamblu rezidential, in zona de nord a Bucurestiului.
    De pe ce site dubios ai "auzit" asta? Pune si tu niste surse credibile, te rog.
    Nu ca ar fi ceva rau sa aibe asta, sunt doar curios, pentru ca pe site-urile pe care stau eu - stii tu, cele verificate si impartiale - nu apar astfel de "stiri senzationale" si sunt doar curios.

Also, de curiozitate, pe acele site-uri, zice cumva de GS ca sta in garsoniera si ca scara aia ducea pe bloc?

16. #3236 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    M-am lamurit.
    Si eu m-am lamurit, e sarac si cinstit. Un fel de Iohannis cu 6 case:

---------- Post added 11-07-2025 at 18:13 ----------

De pe ce site dubios ai "auzit" asta? Pune si tu niste surse credibile, te rog.
    Nu ca ar fi ceva rau sa aibe asta, sunt doar curios, pentru ca pe site-urile pe care stau eu - stii tu, cele verificate si impartiale - nu apar astfel de "stiri senzationale" si sunt doar curios.
    Stirea asta este mai veche dar nu vreau sa intru in detalii. Recunosc, n-am de unde sa stiu daca este adevarata sau nu.
    In Romania nu exista posturi TV de stiri sau ziare online impartiale. Nu exista, din pacate !

17. #3237 SP
    Quote Originally Posted by boggySODMG View Post
    [/COLOR] Stirea asta este mai veche dar nu vreau sa intru in detalii. Recunosc, n-am de unde sa stiu daca este adevarata sau nu.
    In Romania nu exista posturi TV de stiri sau ziare online impartiale. Nu exista, din pacate !
    Deci vorbeste despre ceva ce ai auzit pe undeva si nu stii daca e adevarat - ok...

Cat de posturi TV de stiri sau "ziare" online impartiale...mai cauta putin, ca sunt multe surse din care-ti poti lua stirile verificate, iar daca esti nesigur de ceva, foloseste un AI si te va lamuri, care oricum verifica in multe surse.

18. #3238 SP
    @razvanrazy: "Deci vorbeste despre ceva ce ai auzit pe undeva si nu stii daca e adevarat - ok..."

Da, n-am de unde sa stiu daca este adevarat sau nu.
    Asa cum si voi vorbiti de Georgescu sau Simion, ii acuzati de niste fapte, din auzite, care poate nici nu sunt adevarate.
    Voi chiar credeti povestea aia ca venea Georgescu cu mercenarii lui Potra in capitala si faceau ei ordine, dadeau lovitura de stat ? WTF ?
    Sau povestea cu generalul Radu Theodoru (101 ani) cu grupul lui de pensionari, care tot asa, planuiau ei o lovitura de stat ? WTF ?

Da, singura care are un comportament "suspect" este Sosoaca, dar ea nu mai este membra in AUR, are propriul partid.

19. #3239 SP
    Pai tot ce vorbim noi - mai ales ce spun eu - s-a aflat din 1000 de surse la acele momente.

Faza cu potra si lovitura de stat se stia de atunci - efectiv de a doua zi - au fost interceptate conversatiile, fiind filati de mult timp, si opriti in trafic intentionat si pe buna dreptate - aveau oamenii bani, arme, grenade si liste cu oameni - cauta si vei vedea articolele si discutiile si tot ce vrei.
    Doar nu poti crede ca au fost opriti in trafic super random, la 3-4 noaptea si nu aveau nimic asupra lor si li s-au plantat arme si tot.

Faza e ca si potra si georgescu si simion ar fi trebuit efectiv arestati si condamnati pe loc pentru toate tentativele lor de lovituri de stat care din fericire, au esuat:
    Art. 397 – Atentatul contra unei puteri în stat
    Acela care recurge la acţiuni violente pentru a schimba ordinea constituţională ori pentru înlăturarea autorităţilor publice constituţionale este pedepsit cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.”
    Nu mai zic de tradarea de tara...adica fix ce au facut georgescu si simion:
    Art. 394 Cod Penal – Trădarea

„Fapta cetățeanului român care, în timpul păcii sau al războiului, ia legătura cu o putere străină, cu o organizație străină ori cu reprezentanții acestora, în scopul de a submina suveranitatea, independența sau unitatea statului român, de a schimba ordinea constituțională ori de a înlătura prin violență autoritățile constituționale, se pedepsește cu:

închisoare de la 10 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
    Eu nu incerc sa te conving de nimic - efectiv nu-mi pasa daca stai toata ziua pe tiktok si te uiti doar pe antena 3 si cancan. E dreptul tau sa crezi in cine vrei si sa votezi cu cine vrei, dar nu incerca sa-mi schimbi parerea sau sa incerci sa ma fac sa inteleg ceva.

Eu m-am saturat sa incerc sa conving oameni despre cat de mizerabili sunt acesti indivizi si din pacate, mi se pare trist sa vad ca oameni cu acces la internet, cu ceva creier si situatii financiare mai ok, nu sunt capabili sa dea perdeaua aia de fecale pe care o tot flutura putin si toti oamenii care vor sa prosteasca multimea, si sa vada realitatea.

Unii sunteti pur si simplu prea usor de manipulat si chiar imi pare rau sa vad lucru asta.

20. #3240 SP
    Eu m-am saturat sa incerc sa conving oameni despre cat de mizerabili sunt acesti indivizi si din pacate, mi se pare trist sa vad ca oameni cu acces la internet, cu ceva creier si situatii financiare mai ok, nu sunt capabili sa dea perdeaua aia de fecale pe care o tot flutura putin si toti oamenii care vor sa prosteasca multimea, si sa vada realitatea.
    Unii sunteti pur si simplu prea usor de manipulat si chiar imi pare rau sa vad lucru asta.
    Eu nu ma consider manipulat de nimeni, eu mereu am fost anti-sistem/ anti PSD-PNL-UDMR. Asa o sa fiu mereu.
    Si eu pot sa spun de altii ca sunt manipulati si ca m-am saturat sa ii fac sa vada adevarata realitate.

Legat de mercenarii gasiti cu arme, pai aia intotdeauna o sa fie cu arme la ei, ca doar sunt mercenari. Da, au arme si acasa, cu ce naiba sa umble, cu flori si ursuleti de plus ? Sincer, n-aveau cum 10 mercenari (hai pune 15,20,) sa dea o lovitura de stat, este imposibil la cat de bine "pazit" este Bucurestiul.
    Sunt fosti presedinti, premieri, ministri care se fac vinovati de subminarea economiei nationale si tradare nationala. Din pacate, o duc bine mersi, nu se atinge nimeni de ei iar vinovatii cica ar fi altii care n-au fost la putere.
    Nu vreau sa exagerez cu postarile, ce am avut de spus am spus, Sa vedem ce o sa faca ND si cu Bolo, eu n-am incredere in ei.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.