Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Decorațiuni din lemn PlayStation - am nevoie de feedback/idei

1. #1 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar

Decorațiuni din lemn PlayStation - am nevoie de feedback/idei

Ieri am postat aceste simboluri PlayStation de vânzare pe mai multe site-uri, inclusiv aici. Ulterior, dupa cateva feedback-uri, mi-am dat seama ca probabil prețul este mult prea mare. Recunosc, m-am inspirat de pe Etsy și cu ideea de a le face și cu prețul și nu am ținut cont că ar trebui să-l adaptez pentru România. Sau poate nu doar prețul e problema...
    Așa ca vin la voi cu cateva întrebări:
    Cum vi se par? Ce arata ok si ce nu? Ati cumpăra așa ceva? Cat ati fi dispuși sa plătiți? Sau poate v-ar plăcea altceva?
    Ca dimensiune sunt aproximativ cat cele de pe lampa cu LED-uri PS icons (30 x 8 cm cu stand). Fiecare piesa are 6,5x6,5cm. Sunt din stejar pt ca asta am avut pe acasă si date cu impregnante decorative pt lemn pe baza de ulei sau ceară.

2. #2 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Mi se pare ca arata mult mai elegant decât majoritatea statuetelor din plastic din ediții de colecție pentru care oamenii plătesc 200 de euro. As putea sa vad aceste decorațiuni într-un living normal, nu într-un man cave. Nu cred ca prețul e problema cat faptul ca mulți oameni care sunt dispuși sa dea bani pe decorațiuni de gaming se întâmplă sa facă parte din categoria celor care prefera man cave in loc de living (nothing wrong with that btw!).

Poate au feedback mai specific colegii care cumpără statuete si alte obiecte de colecție. Eu nu as lua niciun fel de decorațiune nici gratis, prefer sa am livingul mobilat strict funcțional.

3. #3 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Alte păreri nimeni? Nu vă sfiiți, chiar dacă sunt negative. Adică, in special daca sunt negative as vrea sa le citesc.

4. #4 SP
    Member staedler's Avatar
    Ca unul care cumpara destule chestii - figurine, decoratiuni, gaming and movie related, pot sa iti ofer un feedback bazat pe preferinte personale si pe ce am observat in general. Si ceea ce urmeaza este doar o parere din punctul meu e vedere, nu o regula pe care ar trebui sa o urmezi.
    Eu rar am cumparat ceva la pret intreg, am asteptat oferte. Legat de oferta ta, pretul mi se pare prea mare. Bineinteles, poti gasi clienti care sa plateasca suma ceruta, dar e posibil sa fie rari. Eu zic ca in jur de 150 lei ar merge la un set complet. Cred ca s-ar da mai repede. Iar la set complet, poate ca ar fi mai bine sa fie deja lipte/fixate. Iar la varianta fara baza, le poti face si o idee mai mari. Nu ma intelege gresit, ele arata foarte bine. Doar ca publicul tinta poate fi pretentios, uneori prea pretentios si uneori fara motiv.
    Ideea e sa iti creezi o baza de clienti si sa fii dispus sa faci si la comanda diferite obiecte. Ce e drept, nu stiu procesul de productie si cat muncesti la ele. Aici tu hotarasti daca merita sau nu efortul. Cum zicea si colegul mai sus, merge si ca decoratiune pur si simplu. Dar, doar ca decoratiuni, poti schimba tematica. Adica fara legatura cu gamingul, strict decoratiuni, nu stiu ce exemple sa iti dau.

Ca o paranteza; eu am cautat mult timp Collector's Edition de la Days Gone. Voiam neaparat statueta. Ce am gasit, erau mult prea scumpe. Pana intr-o zi, cand am gasit un om, care facea la comanda chestii de gen. Am facut o statueta cu Deacon StJohn superba, pe motocicleta, pictata manual. Maricica. Si de atunci fac doar figurine la comanda, care ies mult mai bine decat unele CE. Atentia la detalii este insane. Si costa si mai putin. Aici ar fi un punct in care ar trebui sa ajungi, cum spuneam mai sus, sa faci chestii pe comanda.

Revenind la subiect - la varianta expusa(cea de PS), as sugera pigmenti/lac colorat (culorile care sunt deja "stabilite" la acel logo PS), care sa scoata obligat in evidenta nervurile lemnului, nu sa le acopere. Cred ca ar arata foarte bine. Si la varianta asta, poti creste pretul. Ca sa intri pe piata, trebuie sa faci si niste compromisuri. Lururi de calitate la un pret mai mic, cel putin la inceput.

Nu stiu cat de ajutor iti va fi ce am scris, mi-am dat si eu cu parerea, sper sa iti fie de folos.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.