Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 66 of 224 FirstFirst ... 16 56 64 65 66 67 68 76 116 166 ... LastLast
Results 1,301 to 1,320 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #1301 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Propun sa scriem doar de surse din Romania.. ca nu toti au rabdare si/sau posibilitatea sa cumpere de afara.

Negativ - e-liquid luat de pe okazii - dureri de cap + dureri in cosul pieptului.

Pozitiv
    Lichide facute de Dekang la 30 ml - 45 lei
    Lichide de la LucianCM - 10 ml - 20 lei.. curate si fara probleme

Am zis ca pe viitor voi incerca Wicked si ecopure..dar.. din ce mi-au zis alti utilizatori.. nu e mare brinza/ diferenta.

E cineva dispus sa-mi dea 5-10 ml contra cost din ecopure sau wicked sa testez si eu?

2. #1302 SP
    Junior Member traznet1984's Avatar
    parca era vb de lichide, nu promotii sau reduceri la e-cig (chiar si asa tot piperate raman)
    Eu am testat de la besteecig 10ml/20 ron 3 arome, niciuna nu mi-au placut ; de pe okazii am testat n-lichide cu 30ron/ 30ml, 25ron/ 30 ml care chiar nu au treaba; 20ml\ 34 ron a fost sigurul care mi s-a parut ok.
    Cele mai bune, de altfel si scumpe din pacate, au fost ecopure mild si rich si totally wicked tobacco.

3. #1303 SP
    Member nicos1968's Avatar
    de pe okazii nu mi-au placut nici unul
    lichidele de la dl .Lucian au sunt foarte bune calitativ ( iau de 3 luni de la dansu) 10 ml/20 ron..

4. #1304 SP
    Junior Member CRI_S's Avatar
    Quote Originally Posted by CRI_S View Post
    buna,
    As vrea sa-mi iau PCC de la Janty. Imi poate spune cineva in cat timp incarca acumulatorul DURA-C/DURA?
    Sunt incepatoare, am abia o luna de cand fumez e-tigari. Desi am trei acumulatori raman fara si PCC-ul pare o alternativa buna. Are si cablu de priza?
    Revin cu rugamintea, imi poate spune cineva care are deja PCC de la Janty cum este?

5. #1305 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Revin cu rugamintea, imi poate spune cineva care are deja PCC de la Janty cum este?
    E scump

6. #1306 SP
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    E scump
    ca tot ce este de la janty..apropo nu stiu de ce reducere vorbesti ca sunt la fel de scumpe ca inainte

7. #1307 SP
    Seturile sint reduse. Intr-adevar. Si la atomizoare am observat o mica diferenta... Etc

8. #1308 SP
    Junior Member CRI_S's Avatar
    Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Stiu de unde sa cumpar si de asemenea stiu cat costa. Intrebarea mea era cum se prezinta din punct de vedere calitativ PCC-ul, dar va multumesc oricum.

9. #1309 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Nu am de la Janty dar e la fel ca orice alt PCC pt 510 numai ca scrie Janty pe el. Ideea e sa nu pui bateriile descarcate complet in el, teoretic iti poate incarca 2-4 baterii de la 0 la plin in ~2-3 ore.

10. #1310 SP
    Quote Originally Posted by MadDoc View Post
    Nu am de la Janty dar e la fel ca orice alt PCC pt 510 numai ca scrie Janty pe el. Ideea e sa nu pui bateriile descarcate complet in el, teoretic iti poate incarca 2-4 baterii de la 0 la plin in ~2-3 ore.
    Adica vei incarca doar o singura baterie, una dupa alta... Un singur locas de incarcat. Restul sa pui mustiuce, atomizor... Poate fi folosita si ca tabachera.

11. #1311 SP
    Junior Member eugen75's Avatar
    Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Stiu de unde sa cumpar si de asemenea stiu cat costa. Intrebarea mea era cum se prezinta din punct de vedere calitativ PCC-ul, dar va multumesc oricum.
    Ai PM

12. #1312 SP
    Junior Member jeblond's Avatar
    Am inceract si eu Tea Bag mod si chiar se simte diferenta. Nu ca imi intra mai mult lichid in cartus, dar curge mai usor lichidul catre atomizor si nu ma mai trezesc cu partea de sus a cartusului uscata. ( testat pe 510 ).
    8 lei la carrefour cutia cu 20 de plicuri.
    8 lei pt reconditionat 20 de cartuse mi se pare ok

13. #1313 SP
    Junior Member Please's Avatar
    Quote Originally Posted by nicos1968 View Post
    o fi facut ca sa nu dea faliment...oricum s-au facut de tot rahatu cu janty stick...
    Faliment nu cred ca dau, pentru ca am vazut pe un site specializat ca au cifra de afaceri de 500.000 EUR anul trecut. Deci banuiesc ca nu traiesc numai din tigari electronice... Eu nu le plang de mila, nu o facetzi nici voi ca intamplator, tot cumparand am ajuns sa fiu oarecum "prieten" cu Marian, coordonatorul lor de vanzari si am inteles ca nu le merge deloc rau...

Oricum, aveau preturi cam mari, las' ca nu strica ca le-au scazut... Cam 10% vad eu...

---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

Nu te pot ajuta cu info despre PCC, insa daca iti trebuie la birou, tigara electronica de ce nu iei un pass-through. Pui doar atomizatorul in el si rezerva si vaporizezi direct din USB. Nu e rau, eu am unul pt Classic K.I.S.S.Box, si cred ca e aceeasi idee...

14. #1314 SP
    Quote Originally Posted by jeblond View Post
    Am inceract si eu Tea Bag mod si chiar se simte diferenta. Nu ca imi intra mai mult lichid in cartus, dar curge mai usor lichidul catre atomizor si nu ma mai trezesc cu partea de sus a cartusului uscata. ( testat pe 510 ).
    8 lei la carrefour cutia cu 20 de plicuri.
    8 lei pt reconditionat 20 de cartuse mi se pare ok

ai bagat ceai in cartuse???cum 8 lei pt reconditionat cartuse??interesat dar detaliaza te rog

15. #1315 SP
    Apropo de pastrouri: nichelina atomizoarelor de dse901 este de grosimi diferite. Banuiesc, nu am disecat inca niciunul dar evaluind un atomizor gravat slb am observat ca da randament doar pe bateria originala. Punindu-l la pastrou nu prea vrea sa ne abureasca. Alt rezultat am obtinut cu un atomizor "no name", fara gravaje sau altceva pe el care merge si pe pastrou la fel de bine ca pe baterie, acolo aburind (pe bat) mai des decit cel gravat. Oameni buni, fitzi atenti cu vopseaua atomizorului sa nu pice inauntru !!! Tigarea e super dar la vopsit chinejii stau prost prost prost. Cu cartuse de joye510 iese aburul si mai bine (le faceti riduri sau puncte cu ac inrosit la foc).

16. #1316 SP
    Member MadDoc's Avatar
    vlad, ai un pass-through de RN4075 cu un atomizor de 901. Desi la mufa se infileteaza, mijlocul nu face contact. Foloseste metoda agrafei si o sa fie totul ok.

In trei pasi cum faci un asemenea adaptor:
    Attached Images Attached Images dsc00302.jpg

17. #1317 SP
    Ambele fac fum pe pastrou si fara adaptor cu toate ca gaura pastroului este mai ingusta decit a bateriei si fara buza/margine. Sa presupunem ca as face asa ceva din agrafa, unde o bag !? Eu sint multumit de cantitatea de abur (1metru) asa cum este acum. Pastrou de la Marius, identic cu al lui Lucian.

18. #1318 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Tu spuneai ca nu-ti merge:
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    evaluind un atomizor gravat slb am observat ca da randament doar pe bateria originala. Punindu-l la pastrou nu prea vrea sa ne abureasca
    Eu doar ti-am dat explicatia/solutia. Daca merge fara atunci nu lua in considerare

PS: Agrafa se baga in atomizor.

---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------

Quote Originally Posted by nicos1968 View Post
    ai bagat ceai in cartuse???cum 8 lei pt reconditionat cartuse??interesat dar detaliaza te rog

Cred ca se referea la faptul ca a folosit plicuri de ceai (hartia) in locul buretelului din cartus.
    M-ar interesa si pe mine un filmulet cu asa ceva daca poti scoate mai mult de 15 pufaituri dintr-un cartus.

19. #1319 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Cu tampax sau ob a incercat careva?

20. #1320 SP
    Quote Originally Posted by MadDoc View Post
    PS: Agrafa se baga in atomizor.
    Da, ok. Si multumesc! Totul era de la impuritatile adunate in rezervor dar cu noul incarcator de baterie s-a rezolvat. Facusem cadou o tigara intreaga dse901 plus incarcatorul lui varmiu si nu mai aveam eu, dai mai intii cu adaptor usb de 100 miliamperi, apoi am descoperit pastroul... Probabil avea ceva atomizorul din fabricatie, inainte tot asa facea cu toate ca nu-i prea des folosit. Poate trebuia sa strecor cafeaua mai bine prin vata Oricum am aruncat de mult lichidul ala iar pe joye510 nu mi-a facut deloc figuri ca pe atomizorul de mai sus. Am scris eu mai sus cu caramelizarea... Sint mai multe variante posibile. Bateria originala m-a salvat, amperaj bun.

Cica soldatilor rusi in loc de ratia de tigari zilnice li se vor imparti caramele. Mai bine RY-4, tot caramele sint.

Si tot cu rusi, povestea taicamiu ("pe vremea lui"), unii rusi nu stiau cum se folosesc plicurile de ceai, era inventie noua, le puneau in gura cu atza atirnind si beau din cana apa calda indulcita... Si umblau asa... Acum le folosim si la tigarile electronice.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 66 of 224 FirstFirst ... 16 56 64 65 66 67 68 76 116 166 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks