Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 86 of 224 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 186 ... LastLast
Results 1,701 to 1,720 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #1701 SP
    Member MadDoc's Avatar
    sure!
    Nu sustin ca detin secretul...
    Fiecare face ce crede el ca e mai bine.

Nu e o avere un atomizor asa ca le-am incercat si eu pe toate. Inclusiv cola desi stiam ca nu e ok.
    Am observat ca metoda asta mi-a tinut cel mai mult in viata un atomizor.

2. #1702 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Quote Originally Posted by MadDoc View Post
    Inclusiv cola
    Bine ca nu a dat atomizorul in diabet.

3. #1703 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Eu am cea mai buna metoda pentru atomizoare.

1 - se ia atomizorul vechi si se inmoaie in zeama de usturoi presat timp de 13 zile.

2 - se incinge la rosu dupa ce se executa suflarea lui de zeama de usturoi seara la ora 12 in cimitir pustiu.

3 - se ingroapa timp de 3 zile linga un mort proaspat ingropat (a se nota rindul, cimitirul si numele mortului)

4 - se scoate dupa acele 3 zile si neaparat se da in folosinta unei virgine timp de 2 ore...altfel crapa nichelina si nu mai e bun de nimic.

on topic - eu nu mai ard, inmoi nimic .. il las asa si cind nu o mai scoate aburi (asa, mai spre deloc) il ard.. daca dupa ardere mai merge bine..daca nu, altu!

4. #1704 SP
    V�lcea: O cistern? cu metanol s-a r?sturnat pe DN 7, traficul fiind blocat pe o band? - Mediafax
    V�lcea: O cisternă cu metanol s-a răsturnat pe DN 7, traficul fiind blocat pe o bandă.

5. #1705 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Yoshy, ai uitat ca trebuia uns si cu alifie de musca vaduva intre pasul 2 si 3!

Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    Bine ca nu a dat atomizorul in diabet.
    Nu ca s-a cinstit cu alexandrion inainte
    Apoi a facut o baie de metanol, dar acum nu se mai gaseste in magazine ca au ramas furnizorii fara.

On topic:

Ma gandeam sa incerc "cartomizoarele" adica atomizor + cartus in 1.

Montezi pe baterie, pufai, arunci. Cica se si pot umple cu grija.
    Dar cand am vazut ca nichelina sta direct in vata mi s-a luat.

6. #1706 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Are cineva idee ce pun chinezii in lichide?

Nu de alta..dar incepe sa-si faca efectul

O sa incepem si noi ca in bancul ala cu Italienii..
    " Italienii sunt un neam tare ciudat..
    Orasul e sub ape iar ei canta de sare camasa de pe ei" se gandea un turist dupa ce a vizitat Venetia.

---------- Post added 07-10-2009 at 10:25 PM ----------

Are cineva sa-mi vinda si mie 3 baterii de 901 defecte pentru conectorii de baterie?

Ofer 5 lei per bucata.

7. #1707 SP
    Junior Member iorgo's Avatar
    ok baieti se pare ca am gasit o metoda si mai eficienta sa curat atomizatorul, simpla baie in p.g. sau apa oxigenata , coca cola sau
    orice alceva doriti sa zicem ca ajuta la curatarea filamentului dar nu are puterea sa indeparteze rezidurile de pe filament ,deci
    dupa ce am scos atomizatorul din lichid am luat o seringa iar prin orficiu de cativa milimetri care ajunge la filament am introdus acul la o seringa si l-am spalat cu presiune doar cu apa simpla de mai multe,l-am uscat bine dupa care l-am pus la treaba,functioneaza perfect fara nici un gust neplacut

filamentul atomizatorului care face toata treaba,infierbanta lichidul, lichidul prin evaporare lasa un rezid cenusiu,care in timp acopera filametul si spatiul din jurul acestuia ,astfel apare gustul neplacut si cantitate mica de vapori , prin spalarea cu presiune (in prealabil lasat 24 de ore intr-o solutie) rezidul este indepartat iar filamentul este liber sa isi faca treaba asa cum trebuie .

---------- Post added 08-10-2009 at 05:29 AM ----------

metoda prin ardere -(infierbantat pana se inroseste la un trasformator de 3-5v) poate avea rezultate bune dar din punct de vedere tehnic inseamna "uzura" e ca si cum ai avea probleme reteaua de curent din casa si o repari punand in priza 20 de radiatoare a cate 3200 W,daca nu ai avea sigurante (busoane) reteaua s-ar carboniza asta in cel mai fericit caz daca nu ar lua foc casa
    mai bine zis : fiecare fir este calculat sa reziste la o anumita tensiune pe o anumita durata de timp ce e peste il arde,

8. #1708 SP
    Junior Member Ktalin's Avatar
    Baieti dati-mi o idee de o baterie/acumulator cu tensiunea de peste 4v maxim 5 şi cu un amperaj mai mare si unde pot fi gasite la noi, ca eu nu gasesc pe nicaieri. Astea de de 1,2 v imi dau bataie de cap prea mare.

9. #1709 SP
    Member MadDoc's Avatar
    La noi ori Ni-MH la 1,2V nominal (1,44V incarcate), ori baterii foto de 3V CR2.

Afara mai gasesti Li-Ion 3,7V nominal (4,2V incarcate).

Daca vrei alt voltaj doar din combinatii de baterii Ni-MH sau Li-Ion nu intre ele!

10. #1710 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Quote : Are cineva sa-mi vinda si mie 3 baterii de 901 defecte pentru conectorii de baterie?

Ofer 5 lei per bucata.
    [/QUOTE]

S-a rezolvat. Multumesc

11. #1711 SP
    Member nicos1968's Avatar
    Are cineva sa-mi vinda si mie 3 baterii de 901 defecte pentru conectorii de baterie?

Ofer 5 lei per bucata.
    [/QUOTE]

S-a rezolvat. Multumesc[/QUOTE]

pt nicostick?.E o idee/inventie fff buna.
    Multumesc Maddoc

12. #1712 SP
    Member yoshy262's Avatar
    nicos1968 - Eu am avut nevoie de conectori ca sa-mi trec bateriile de la 801 la atomizor 901.

13. #1713 SP
    RY-4 plus cirese (sau regular tobacco) = o placere (cite zece mililitri din fiecare)

14. #1714 SP
    Junior Member shortafella's Avatar
    al trilea atomizator royal smokers de ds901 stricat. WTF?

primul m-a tinut doua saptamani
    al doilea o luna
    asta m-a tinut o saptamana. De fapt nici atat. de ce?
    de fiecare data cand e pe stricate daca suflu puternic in el iese un lichid prin gaurica aia ce nu trebuie acoperita cand trag din tigara. daca suflu bine iese si pe la atomizator lichid.
    dar tot nu merge

wtf?! daca o medie e de 2 saptamani, nu mai e asa ieftin pe cum pare...

15. #1715 SP
    Junior Member iulianast's Avatar
    Salutare baieti.
    Iata ca am ajuns/citit si ultima pagina (86) si sincer speram sa fie mai multe.
    Sunt proaspatul proprietar al unei DSE901 achizitionata de la vapoare.ro (nu zic numele "iegzact" sa nu zica lumea ca fac reclama).
    Omu' ... (romancoins) ... foarte serios, mi-a trimis mail cu confirmarea expedierii comenzii (numai eu nu l-am vazut la timp ... romancoins stie povestea mai departe). Nota 10 ce sa zic.
    Acum, sa nu ma pierd in detalii ... primit pachetul ... cutiuta maronie ... toate bune si frumoase.
    Asamblez instrumentu', trag ... interesant. Nu-mi dau seama daca elichidul care vine cu pachetul priginal DSE901 are vreo aroma (parca ar fi ceva de cirese) sau e aroma de nicotina. Mentionez ca sunt fumator de 1 pachet jumate pe zi de Pall Mall Menthol.
    2 lucruri care nu ma asteptam sa fie asa :
    1. nu ies aburi prea multi. Desi am observat ca daca trag mai brusc si mai lung (3-4 sec) incep sa apara. Daca trag in piept ies mai putini aburi afara. Cand pufai doar, ies mai multi. Deci ea produce.
    2. Am o senzatie de apasare in piept si mai mult de 4-5 "fumuri" serioase nu pot sa trag. E de la faptul ca inca nu sunt obisnuit cu et ?

Apropos, am fumat in paralel de ieri de la ora 15-16 pana in ac moment aprox 1 pachet de analoage. Sper sa renunt la ele definitiv odata cu gasirea unei arome perfect compatibile cu plamanii mei

In rest ce sa zic... impresie generala despre vanzator si despre produs ... foarte buna. (iar, nu fac reclama !!!)

Numai bine la toti.

16. #1716 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Felicitari, sa-ti abureasca! Norisori mari si densi

17. #1717 SP
    nu stie nimeni s ami raspunda la intrebare?
    e vreun trick de utilizare ca sa ma tina mai mult?
    noaptea il desfac de baterie, dar cartusul nu il scot decat cand il umplu
    sa fie asta?

18. #1718 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Vezi ce am scris eu pe pagina anterioara.

Teorii si metode sunt multe. Practic fiecare face ce i se pare mai corect.

19. #1719 SP
    am citit ce ai scris dar nu inte;eg nimic.
    daca desfac atomizoru, adica sa scot chestia care se incinge afara, se rupe contactul si la revedere

20. #1720 SP
    Quote Originally Posted by shortafella View Post
    nu stie nimeni s ami raspunda la intrebare?
    e vreun trick de utilizare ca sa ma tina mai mult?
    noaptea il desfac de baterie, dar cartusul nu il scot decat cand il umplu
    sa fie asta?
    Problema ta nu-i atomizorul ci bateria.
    Nu se incalzeste filamentul la maxim din cauza senzorului de siguranta.
    Poate bloca timpul secundelor de inhalare la mai putine.
    Posibil sa fie si nichelina atomizorului mai subtire si siguranta la supraincalzire intra mai devreme in functiune.
    Vezi daca mai au Lucian sau Marius (amicul meu George din blog nu cred ca are inca la vinzare) passthroughuri pe usb pentru calculator si zi-ne rezultatul.
    Ai incercat deja passthroughuri !?
    Mie-mi merge bine un atomizor "no name" pe pass...

---------- Post added 11-10-2009 at 02:00 PM ----------

Quote Originally Posted by iulianast View Post
    Am o senzatie de apasare in piept si mai mult de 4-5 "fumuri" serioase nu pot sa trag. E de la faptul ca inca nu sunt obisnuit cu et ?
    Aia e nicotina nenea
    Baga repede peste vata cartusului niste lichid mediu (din sticlute de reincarcat) sa te obisnuiesti si sa nu arzi atomizorul ca se usuca doar cu cartusele standard.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 86 of 224 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 186 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks