Daca imi iau si eu un nicobox si folosesc acumulatori normali fara protectie, exista pericolul sa explodeze?
Daca imi iau si eu un nicobox si folosesc acumulatori normali fara protectie, exista pericolul sa explodeze?
Eu am de la emag (am dat linku in urma cu doua pagini parca) de 2700 mAh.
Nu am probleme cu el sau cu acumulatorii. Din Ianuarie il am. Cu buton manual. Si nu a pocnit.
Singura problema care o vei avea este durata de productie si livrarea la termen. Posibil s-a remediat intre timp. Omu' are si servici.
E destul sa te gindesti ce poti face cu boxul ca sa si gusti bucuria lucrului in care ai investit intentii.(citat din Hagi Tudose)
Prefer sa cumpar de acolo, in piata gasesti tot felul de acumulatori chinezesti iar unul costa cit doi de la emag...
cel mai adevarat tutun din experienta va spun este old holborn din uk drum si altele la pachet sigilate si puse in congelator se umezesc si au o aroma de nu-ti vine sa crezi si tutunul de pipa e la fel de bun ambele variante nu sunt tratate chimic sau daca sunt au foarte putine chimicale in ele ami faceam la mana propria -mi tigara cand eram in grecia yasu
Reamintesc ca in una din paginile anterioare m-am oferit sa curierez doritorilor/importatorilor produsele lor din domeniul etigari.
Le iau acasa si le dau cind/cum pot... Pe incredere si copie de buletin. Normal contra cost. Astept PM-uri.
Din pretul lor sa-mi cedeze un anumit procentaj, nu voi vinde cu suprapret ca nu are rost si nu-i etic...
Ori stati cu marfa in magazin pina se pune praful ori "ciupiti" din pret in favoarea mea dar le dati mai repede... Tot in zona metroului 1 Mai am ramas...
P.S.: la electronici nu ma pricep deci nu va confectionez nimic...![]()
Chiar am auzit de acest magazin, cica au tot felul de carti de fotocompozitie etc...
Ar fi o problema daca as upgrada bateriile mele nimh !????
Mistooo, au si sait cei de la F64 !!!
@RaduRek da am Ni-MH, si sunt de calitate, mai am unii speciali cu incarcator care le incarca complet in 15 minute, pacat ca sunt doar 2...
PS sunt fericit sa spun ca 510 e complet satisfacator dimineata la cafea, throat-hit excelent pe un lichid de 14 sau 16, nu mai stiu sigur, e combinatie de vanilie si cafea.
un 510 cu atomizor retractabil plus o baterie de 2500Mah intr-o carcasa eleganta ar tine la cafelele din urmatoarele 1-2 zile
Joye Stick e bun dar bateria mica parca nu merita efortul. Janty eGo e si el bun dar cam top heavy. Pretiosii sunt un proiect excelent si de admirat dar raman in clasa SD. So.. ca si exercitiu de imaginatie va propun sa construim vaporizorul perfect ca si autonomie, ergonomie si look. Prima propunere:
---------- Post added 22-03-2010 at 02:02 PM ----------
![]()
o tigara electronica stilata si care se va vinde la marele public tre sa aiba forma de tigara.
eu unul nu as sta cu stikul sau pretiosul la munca sau pe strada... e prea mare...
ideea e sa fie automata... slim si clasica.
majoritatea NU sunt interesati de manual... poate doar cei profesionisti , dar acestia o ard cu dalea mari... cei mai multi vor automat si slim... ca pana la urma e vb si de fashion...
Mi-am comandat si eu o DSE 901 de pe vapori.ro. Sincer, nu ma impresioneaza deloc. Chiar mi se pare slabuta in conditiile in care nu fumam mai mult de 15 tigari slim lights / zi. BANI DATI DEGEABA!
majoritatea NU sunt interesati de manual... poate doar cei profesionisti , dar acestia o ard cu dalea mari... cei mai multi vor automat si slim... ca pana la urma e vb si de fashion...[/QUOTE]
eu nu am vazut nici un vaper "profesionist". pe care vezi tu profenionist pe aici?
de la inceputul forumului pana acum si sigur se vor gasi in continuare multi care nu sunt impacati la capitolul autonomie baterie si n-au chef sa care o trusa de scule plina de baterii.
fireste ca unele nu sunt placute la vedere, ditamai Torch MOD'urile sau nicoboxurile/nicostickurile sau alte traznai mai minunate pe care le-am vazut, dar conteaza ca-si indeplinesc scopurile si sunt practice. pana vor aparea pe piata baterii cu plutoniu care sa te tina o viata si sa fie de dimensiuni minore sunt vaporizatori gramada care le folosesc fara sa le pese de inapoiatii care fac comentarii superficiale fara noima in baza aspectului.
si chiar la tine ce mai conteaza aspectul, doar in curand te vei lasa si de electronice(daca-mi amintesc bine dintr-un post cand diluai lichide)
dar oare cum ar fi o baterie care sa se incarce cu un soi de dinam sau pe principiul ceasurilor automatice, de la miscarea mainii la gura si viceversa? vazui eu ca doi tipi din Iasi au luat nus' ce premiu pentru un incarcator pentru celular pe baza de cuart si de mers pe jos, sistemul fiind prins de talpa unuia dintre "mergatori"
@kkmk se poate dar o sa fie foarte mare. Sistemul acesta e bun pt ceasuri, dar ele au o baterie foarte mica si necesita foarte putin curent. Pana la urma 2 baterii si un PCC sa ai si sigur te tine toata ziua oricat ai fuma.
@digital_smoker eu folosesc manuala cu placere si nu sunt nici pe departe "profesionist". Odata ce m-am obisnuit cu ea, chiar nu ma deranjeaza sa apas un buton. Cat despre cei care se uita ca ursu' la un vaper, mie mi se pare mult mai rau sa iti sufle unu' fum imputit de analoaga in fata.
eu nu am vazut nici un vaper "profesionist". pe care vezi tu profenionist pe aici?
de la inceputul forumului pana acum si sigur se vor gasi in continuare multi care nu sunt impacati la capitolul autonomie baterie si n-au chef sa care o trusa de scule plina de baterii.
fireste ca unele nu sunt placute la vedere, ditamai Torch MOD'urile sau nicoboxurile/nicostickurile sau alte traznai mai minunate pe care le-am vazut, dar conteaza ca-si indeplinesc scopurile si sunt practice. pana vor aparea pe piata baterii cu plutoniu care sa te tina o viata si sa fie de dimensiuni minore sunt vaporizatori gramada care le folosesc fara sa le pese de inapoiatii care fac comentarii superficiale fara noima in baza aspectului.
si chiar la tine ce mai conteaza aspectul, doar in curand te vei lasa si de electronice(daca-mi amintesc bine dintr-un post cand diluai lichide)[/QUOTE]
nu vad ce legatura are lasatul meu de tigari cu ce am scris mai sus despre un trend.
eu inca pufan la glicerina cu 10 mg nicotina... ce e culmea , ca la munca fumez maxim 100 de pufuri pentru ca nu am timp si nu e nici o problema...
si ard tot acelasi dse901. aceleasi baterii , alt atomizor.
Eu cred ca este o nepotrivire intre asteptari si produs. 901 este totusi un produs care este destul de comentat si recomandat pe forumuri care au cateva sute de mii de utilizatori inregistrati si parca am totusi incredere in aceste numere mari si in diversitatea lor. Mai mult ca sigur ca se astepta la altceva de la eT in general sau o utilizare defectuasa mai ales la inceput...
Am vazut persoane care sunt satisfacute de DSE101/103 si nu l-ar schimba (cunoscatorii stiu de ce dau exemplul asta) si mai stiu persoane care nu au fost satisfacute de la inceput de pipa (nu de fiabilitatea ei ci de cantitatea de abur data la inceput
) - aceste persoane nici nu s-au adaptat vreodata la eT...
Toate modelele au plusuri si minusuri si acestea sunt asa si prin prisma utilizatorului... O sa dau un exemplu clasic care in urma cu cateva posturi a fost amintit: cuiva i se pare ca actionarea manuala este un minus pe cand multi o considera un plus. Oare cine are dreptate
Oricum orice fumator care va trece la eT trebuie sa se astepte la:
1. pufaitul de eT este altceva decat fumatul de analoage. eT-ul este un substitut care produce alte senzatii si are alte gusturi. Aburul nu-i ca fumul
2. asteptati-va la activitati suplimentare si permanente (incarcarea bateriilor, procurarea de lichide si piese de schimb)
3. trecerea se face la unii usor si natural iar la altii cu efort si vointa. Daca nu vreti sa va asumati niciun efort nu mai incercati... vedeti punctul 1 si 2
Sunt multi care se adapteaza imediat, altii care nu se pot adapta si renunta foarte repede si altii care continua dar au frustrari peste care nu pot trece si sunt tot timpul in cautari pentru gasirea fetei morgana, eT-ul ideal care sa inlocuiasca perfect tigara analogica, sa fie foarte ieftina, sa nu necesite alergatura si efort, etc. etc.Atentie: nu spun ca este bine sau rau, este doar o constatare...
Cei care acum recomanda trecerea directa la artileria grea (SD-uri si/sau alte mod-uri de calibru greu) ar trebui sa-si aduca aminte ca acum un an refuzau sa se uite la clasicul "penStil" pe motiv ca este enorma, ori acum ei recomanda eT-uri mai mari cu 2-3cm si/sau mai grele de ~3-4 ori. Voi ati trecut bariera psihologica si acum cautati satisfacerea nevoilor fara sa mai aveti bariere fata de aspect, marime, greutate, ce spune lumea, etc. De asemenea unii erau adeptii unui model pe care il recomandau la toti, dupa care acum nu mai recunosc nimic, neaga trecutul si/sau isi aduc aminte doar de lucrurile rele, si ridica in slavi alte produse. De cele mai multe ori produsele au ramas aceleasi si doar ei cu perceptiile si necesitatile lor s-au schimbat. Este ca in dragoste si casatorie (tema de casa: cautati asemanari si deosebiri)
Iuliaraluca,
Mie mi s-a parut OK DSE 901, si fumam cca 30 tigari pe zi (More)
Singura obiectie pe care o am este la durata de viata a bateriilor (si primele atomizoare m-au tinut destul de putin, dar ori am avut ghinion, ori nu stiam sa le folosesc, ca acum vad ca ma tin rezonabil 2 saptamani & counting)
Si intr-adevar, este necesara o perioada de acomodare si de testare ca sa vezi ce ti se potriveste, dar DSE 901 nu mi se pare teapa.
Daca nu esti multumita, incearca atomizor de 510, vezi ca exista adaptoare si poti folosi bateriile de la DSE 901, nu trebuie sa cumperi tot kit-ul.
Si poate ar trebui sa incerci intai alt lichid. S-ar putea sa fii surprinsa.
Eu personal astept cu entuziasm pretiosul pe care mi l-am comandat.
Ce-o sa fac pe strada si in locuri publice ramane de vazut (tot 910 probabil)
Bookmarks