Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 224 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 112 ... LastLast
Results 221 to 240 of 4463

Thread: Tigara electronica

  1. #221 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Quote Originally Posted by dorianos View Post
    o intrebare Q : cate refiluri faci pe zi si cate picaturi pui in cartus ?
    5 picaturi / refill, merge chiar si 4 insa parca 5 e numarul meu norocos, atunci am senzatia cea mai placuta la pufait

    in medie ar fi 3 refill/zi chiar am momente cind numai 2 insa si 4/5 uneori, este altfel decit tigara normala, citeodata uit sa o mai scot din gura

  2. #222 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am adaugat in primul post al threadului cateva filmulete cu Tips & Tricks referitoare la tigara electronica. Autorul este Dustin, unul dintre cei mai buni reviewri in materie de eCigs (omul cred ca a testat absolut toate versiunile posibile de etigara... sa nu mai vorbim de lichid).

    P.S. Eu momentan m-am oprit la Cigar (trabuc) si Mini (black). Mi se par cele mai ok. Trabucul il folosesc la birou (este maricel totusi) insa ma tine o zi fara schimb de baterie... si este cel mai usor de "tras". Practic nu denota nici-un pic de efort (as zice ca este de n ori mai usor decat dintr-o tigara normala, ceea ce pentru o electronica este o minune). Este cam expensive, si necesita mult lichid (cartusul cred ca este de cel putin 4 ori mai mare decat al unei Super). Iar Mini folosesc oriunde merg, pentru ca are cel mai bun raport marime/fum/cartus/ergonomie. Sa nu ma intelegeti gresit, si celelalte modele sunt ok... dar am ajuns sa am cate un model din fiecare versiune... si e complicat sa stai cu 10 feluri de incarcatoare, 10 feluri de baterii, 10 feluri de cartuse... etc...

  3. #223 SP
    Junior Member kickback's Avatar
    Am 2 luni de cand folosesc e-cigs.In acest timp , lasand la o parte probleme firesti cu bateriile , un atomizor m-a lasat dupa cam o luna jumate , iar cand am cumparat un set complet pt. cineva , a cedat dupa o zi.In primul caz sa zic ca ar fi ok (totusi e marfa chinezeasca fara licenta si ieftina (cazul meu)) si s-ar amortiza cheltuielile , dar al doilea caz , chiar daca am schimbat atomizorul gratis , ma pune pe ganduri.A desfacut cineva care se pricepe la electronica un atomizor , ca eu ma uit ca maimuta la el..In fond banuiesc ca e o rezistenta , ce s-ar putea intampla sa se defecteze atat de repede , ma gandesc ca totusi e o qestie care se poate rezolva..
    Poate isi da cineva cu parerea.

  4. #224 SP
    Junior Member romancoins's Avatar
    OK - ma bucur sa vad ca comunitatea (ignorati cacofonia) de e fumatori continua sa prospere si sa se imbogateasca cu noi membri.

    Au trecut 5 saptamani de cand am trecut pe ET - si pot sa zic ca am renuntat la tigari normale cu o usurinta greu de imaginat. In toata periada asta am incercat de 2 ori cateva fumuri din tigari normale si am ramas... scarbit

    Kickback: Am un Mini si un Super (ultima varianta este de decor - sau poate mai bine zis de backup). Totusi se pare ca varianta mini, desi ofera o cantitate de fum mult mai mare, este tehnologic mult mai prost conceput. Mi s-au ars pana acum 4 atomizatoare si s-au defectat iremediabil 2 baterii. Cred ca sunt campionul ghinioanelor. Problema nu este cu atomizatoarele care, cred eu, trebuie sa le consideram consumabile.

    Sursa problemelor sunt bateriile (multe vin defecte din fabrica). Am doua baterii care sunt foarte sensibil "reglate" si ramane ledul aprins si dupa ce ai tras. Mai mult decat atat una dintre baterii se porneste singura fara sa tragi fum. In momentul in care o baterie ramane activata - si nu exista suflu de aer care in mod normal insoteste actul fumatului - atomizatorul se supraincalzeste si se arde!

    Pana apare o varianta similara ca si cantitate de fum cu mini (dse901) - voi ramane la varianta asta (desi este costisitoare).

    Totusi imi face cu ochiul trabucul de care pomeneste Smoky.

    Deci Smoky,

    Trabucul pe care il fumezi tu este modelul RN4062? Ai avut probleme cu atomizatoarele/bateriile pana acum?

    Bene vale,
    Timi

    Scuze Monky te-am rebotezat din greseala Smoky.

  5. #225 SP
    Admin MonkY's Avatar
    romancoins: Mini este totusi o versiune mai veche decat Super. Eu pun problema atomizatoarelor si a bateriilor mai slabe pe seama versiunii. Si mie mi-au picat 2 atomizatoare si cateva baterii (in 3 luni). Insa cum eu fumez "non-stop" o sa pun si asta pe seama folosirii indelungate. Trabucul pe care-l folosesc este modelul RN4062G (si functioneaza impecabil - Donely insa nu a fost atat de norocos, al lui defectandu-se in cateva zile. Bine, la el nici pipa n-a rezistat decat 2 zile ).

    Smoky out

  6. #226 SP
    Junior Member romancoins's Avatar
    Monky: De cat timp folosesti trabucul?

    Am vazut ca ai testat si produse J. Creek - ce aroma ai folosit cand ai fumat fara nicotina. Sunt curios care arome dau cel mai bun "throat kick". Ai incercat cumva si juice NPG?

    Timi

  7. #227 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Trabucul il folosesc de aproximativ 2 saptamani non-stop. De la J Creek am momentan doar NPG, si ar fi urmatoarele:
    Sweet Strawberry, Tennessee Cured, Mint Chocolatte Madness, Vanilla Ice Cream, Peach Cobbler, Original Tobacco, Chocolate Almond Decadence, Wild Cherry, Smooth Hickory, Arctic Mint. Produc un picut mai putin vapori decat cele PG, dar sunt mult mai "aromate"

  8. #228 SP
    Junior Member Joyradu's Avatar
    Folosesc e-cig de o saptamana si deja nu mai am nevoie de tigari clasice (am fumat 7-8 bucati clasice in prima zi, 4-5 urmatoarea si 2 buc in a treia zi, dar asta numa` ca sa scap de ele, nu pt ca as fi avut nevoie) Chestia ciudata este ca acum nu-mi mai place "gustul" la cele clasice, mi se pare aiurea total ... lipsit de aroma si nush ... aproape dezgustator ... (spre deosebire de e-cig care mi se par aromate) Inainte fumam 20-30 buc Marlborro rosu scurt/zi, vechime de 15 ani in bransa, asa ca sunt socat ca in cateva zile nu le mai suport .... asta e partea super faina ...

    Postez ca sa impartasesc experienta mea si sa gaseasca si altii informatii - mie mi-a venit relativ greu sa ma decid sa cumpar pt ca nu gaseam destule infos .... si mi-era si lene (recunosc) sa caut forumuri pe acest subiect in alta limba ... Acest topic m-a ajutat f. mult sa ma decid si tot citind acest topic m-am hotarat ce tigari sa folosesc si unde sa le caut ... Eu personal folosesc Super Mini Electronic Cigarette (Model: RN4081) si sunt f multumit

    Sfatul meu - cautati ceva despre care ati auzit din mai multe surse ca sunt OK si pt care sa gasiti usor si la un pret decent consumabile ...

    Multumesc celor care au postat aici experientele lor, m-au ajutat sa iau o decizie buna ...

  9. #229 SP
    Junior Member lightpawn's Avatar
    Salutare!

    Am stat saptamana tecuta intr-o noapte sa citesc acest topic pe care l-am gasit din intamplare... sunt fumator inrait si experientele voastre descrise aici ma indeamna sa incerc ET, pana acum nu am incercat niciodata sa renunt la fumat si asta pare o alternativa viabila. Mi-am facut cont aici special pentru acest topic!!!

    @MonkY: vreau sa comand un Super RN4081 de pe Electronic Cigarette | Free Yourself... | e-cigs Welcome, e OK? Mai erau pe undeva preturi mai bune? O sa iau si cateva sticlute de Johnson Creek, dar n-am vazut acolo cartuse "blank" pe care sa le umplu eu... e ok sa le reumplu pe cele utilizate? Ma gandesc sa-mi iau vreo 4 cutii x 25 bucati, ar trebui sa tina cam o luna si am timp sa reactionez intre timp. Mai vreau sa mai comand si vreo 3-4 atomizoare.

    Ce zici, e OK "kit-ul"? Imi scapa ceva din vedere? Cand am citit topicul am fost un pic sceptic, apoi mai interesat, apoi mi-am dat seama ca nu ma dezlipisem de laptop de vreo 2 ore... acum sunt varza si nu mai stiu prea multe din ce-am citit dar sunt hotarat: la naiba cu "analoagele"!

    Multumesc!

  10. #230 SP
    Junior Member cicosdinel's Avatar
    RN4081 in tara l-am gasit la 185 lei cu transport cu tot.In UK este 35 lire fara transport si face vreo 7-8 zile prin posta.Transportul din UK este 5 lire.Siclute Johnson Creek nu prea sunt toate aromele ,au stoc 0.Welcome To E-Smoking comandat in USA la Johnson Creek pe la jumatatea lui februarie nu a ajuns inca si costa peste 240 lei cu transport cu tot.Nu stiu daca se mai si vamuiesc?

  11. #231 SP
    Admin MonkY's Avatar
    lightpawn: sunt ok. De fapt, sunt aceleasi cu cele care se vand pe la noi (super). Cartuse blank pt. super nu prea sunt, insa iti recomand sa iei ceva LOW sau NO si sa le faci tu refill. In principiu un cartus cu refill e ok pentru o zi, doua. Repet, desi Mini e model mai vechi, mie mi-a placut mai mult decat Super (are si mustiucul mai "ergonomic" si poate fi facut refill mai usor).

    cicosdinel: se face vama, insa cum e valoare mica, nu-i bai. Si mai depinde si de cum s-a trezit vamesul in ziua aceea

  12. #232 SP
    Junior Member romancoins's Avatar
    Lightpawn: Si eu iti recomand sa incerci Mini (dse901) - desi mai vechi se fumeaza mult mai usor si genereaza mult mai mult fum. Sursa din UK este ok si eu de la ei mi-am luat - ajung in 5 zile lucratoare.

    Legat de cartuse - sfatul meu este sa nu strici banii pe cele gata incarcate - cumpara 15 blankuri si un lichid de 30 de ml.

    Atomizatoare... da, neaparat - cumpara 2-3 rezerve.

    Timi

  13. #233 SP
    Junior Member nikky's Avatar
    Buna tuturor si ma bucur ca v-am gasit. Sunt si eu o incepatoare de eT, am renuntat definitiv la analoage (rad singura...suna bestial termenii).

    Am deja 5 zile de cand am intrat direct in "Next Generation" cu pixurile astea fumegande. Sotul le zice "pipa pacii" si se distreaza de minune cand ma vede ca le caut prin casa. Sefa uita subit ce are de spus cand imi scot instrumentul la ea...

    Ce sa mai, distractie maxima. In seara asta ma duc sa-mi iau kerosenu' de la un nene gasit pe okazii. Nu de alta, dar de la atata joaca cu cartusele livrate, mai am doar unul si ma astepta momente de Scary Movie daca nu fac rost repede de lichid de reumplere.

    Am uitat sa va intreb: ati auzit de Cigatronic? eu din asta mi-am luat, ca am vazut la cineva si mi-a zis ca e ok. am cautat de-am lesinat pe net, am gasit doar referiri la site-ul de unde am cumparat eu. am gasit ceva pe la straini, dar are un R in plus - CigaRtronic. si sigla e diferita.

    Mi-e frica sa nu fi dat banii aiurea...pana acum e ok, am incarcat-o doar de 2 ori si vad ca tine. Fumez cam un cartus pe zi. Inainte stingeam 16 Malboro Filter Plus pe zi, si chiar peste.

    De cand cu eT, ma doare putin in gat, ca si cum as avea un nod. Am racit eu sau... am pitici pe creier? ultima varianta nu-i exclusa, ca-s ipohondra. o putea fi de la faptul ca au fost cartuse high? ca le cam simteam oprindu-se intre faringe si trahee. (cata precizie...!)

    oricum, reactia celor din jur cand scot bau-baul la ei? PRICELESS !!!

  14. #234 SP
    Admin MonkY's Avatar
    nikky: referitor la Cigatronic, eTig, papatronic si velotigarea (ma bufneste rasul) stai linistita, ca tot tigarea facuta de chinezi o fumezi. Chiar ma intreb, oare care dintre romanasii de pe la noi va fi primul care isi va permite sa plateasca un frumos proces pentru aberatii scoase pe banda rulanta, copyright, licenta, etc...

    P.S. Sigle poti sa-ti aplici si tu cate doresti. Eventual cu "Steaua" sau mai stiu eu ce...

  15. #235 SP
    Junior Member nikky's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    nikky: referitor la Cigatronic, eTig, papatronic si velotigarea (ma bufneste rasul) stai linistita, ca tot tigarea facuta de chinezi o fumezi.
    aaaa, despre asta n-am nici un dubiu. o mie de ani pace le doresc, mai ales ca au inventat dracia asta.
    in general, cu produsele chinezesti sunt doua variante: ori te lasa instant, ori nu se mai strica oricat ti-ai dori.
    am un mixer, cred ca e facut in apele internationale. il folosesc de ani si ani, in curand o sa devina piesa de muzeu. am un foen, la fel - i s-a spart carcasa, nu mai tine balamaua de la maner, da' el sufla de n-are treaba!

    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    P.S. Sigle poti sa-ti aplici si tu cate doresti. Eventual cu "Steaua" sau mai stiu eu ce...
    nuuuuuu!!! cu Steaua nu! vrei sa-mi ramaie fumu-n gat? pac-pac...ma-ntelegi matale...


    continuand cu impresiile personale despre eT, aseara mi-am luat lichid de frana. adica E-Lichid cu aroma de cirese si tarie medie - 30 de ml. daca-mi ajunge o luna, e foarte tare!
    de disperata ce eram, am picurat repede 2-3 picaturi in cartus, sa vad cum e aroma. imi place sa fumez, pardon, imi placea sa fumez tigari de foi cu aroma de cirese, asa ca stateam ca pe ace. cum o fi? am dat banii degeaba? o fi bun? ma rog...dileme existentiale. buuun. si picur. si trag. si uit ca mi se terminase bateria cu un sfert de ora in urma, in mijlocul unui blocaj teribil dintr-o intersectie nesuferita. si trag mai tare. si pufai si mai trag o data. evident, lichidul mi se scurge din cartus si imi amorteste buza de sus....

    in concluzie: memo to myself - daca mi se termina bateria, incep sa-mi amorteasca buzele! ca-n bancul cu puricele la care omul de stiinta ii tot taia cate-un picior si-i dadea comanda "Sari". cand i le-a taiat pe toate si puricele n-a mai sarit, omul a concluzionat: puricele nu mai aude...

  16. #236 SP
    Junior Member kickback's Avatar
    Pentru cei care isi comanda prima data o e-cig. , sfatul meu e sa le incerce mai intai de pe la prieteni..., si evident sa aiba asigurate consumabile la pret decent.Eu spre exemplu am comandat ce prezinta Monky pe primele pagini Mini eCig (DSE901) si Super eCig (RN4081) si sunt super incantat la amandoua de cantitatea de vapori scoasa si de senzatia de fumat (ma inpac mai bine cu cea din urma), chiar daca sunt nemultumit de baterii.
    Dar am ramas neplacut surprins de curand de ce au comandat doi prieteni , pur si simplu nu scot abur aproape deloc , si au un gust de rahat...
    Asa ca eventual testatile ca sa nu dati banii degeaba.

  17. #237 SP
    Junior Member Joyradu's Avatar
    da, exact asta am scris si eu cateva postari mai sus - sa intrebe cunoscuti care "firma" e mai buna ... nb-am vrut sa dau nume ca sa nu se supere lumea si sa nu creada ca fac reclama dar am cativa amici care s-au "fript" cu o e-tig de calitate dubioasa (aparuta in mod aiurea la nush ce farmacie naturista in Buc din cate am auzit eu)

    Monky, prima data cand nu-s de acord cu tine , firma conteaza si uite de ce: ET-ul meu se pare ca e mai bun decat al lui nikky in cel putin 90% din cazuri -> amicii mei care au luat tzeapa tot "papatronice" ca ale lui nikky foloseau ... si nici macar unu` nu e multumit, desi ei fumau inainte lights, si eu care bagam 30 si poate si mai multe marlborro rosu scurt m-am lasat de tot si-s f multumit cu e-tig ... poate o fi totusi numai coincidenta ... hmmmm ... daca va vine voua sa credetzi asta ...

    Intrebati pe cei ce au folosit asa ceva daca sunt multumiti si apoi dati banii ... ca nu i-ati castigat la loto sa-i aruncati pe prostii ... cand merita - merita, dar cand nu inseamna ca se pierd potentiali fumatori de e-cig, scade profitabilitatea afacerilor cu e-cigs, scade nr de afaceristi, scad deci sansele mele sa iau consumabile ieftine din Romania sau chiar nu le mai gasesc deloc, deci naspa ... mai bine sa fie toti fericiti si sa gasesc si eu e-liq cu arome faine la tarife mici

  18. #238 SP
    Admin MonkY's Avatar
    nikky intr-adevar, nicotina in stare lichida are intr-adevar efectul acela. De aceea nici nu cred ca vom vedea prea curand cocktails sau shots cu nicotina

    kickback intr-adevar, si eu recomand acelasi lucru. Cumparati de unde stiti ca nu au fost probleme. Pentru ca daca se pricep chinezii la ceva mai bine, atunci acel lucru este sa faca copii dupa copiile clonelor. Eu pana acum am avut etigari din 3 fabrici diferite din Hong Kong. Desi le-am studiat cu atentie, de la ambalaj si pana la ultimul detaliu, n-am gasit nici-o diferenta vizibila. Singura diferenta este data de durata acumulatorilor si de vaporii produsi.

    Joyradu exact asta am zis si eu. Am zis doar ca nu conteaza ca o numeste la noi vre-un shop minune fie etigare, cigatronic, fumatoare sau cum ii trece prin cap, ci conteaza de unde vine. Pentru ca sa ne fie clar, romaniii nostrii nu produc absolut nimic (poate in cel mai fericit caz un sticker), toate elementele venind din China. De fapt, a ajuns sa-mi fie frica, nu care cumva sa se apuce vre-un romanas "destept" sa faca niste elichid home-made... sau sa cumpere cartusele goale si sa le umple cu apa si sapun

  19. #239 SP
    Member -=Gamer X=-'s Avatar
    "....nu care cumva sa se apuce vre-un romanas "destept" sa faca niste elichid home-made... sau sa cumpere cartusele goale si sa le umple cu apa si sapun "

    Acum vad threadul asta, care mi se pare si interesant dar si amuzant deopotriva.lol
    Da, deci ca sa incep cu ce e m. putin important, eu unul am renuntat la viciul asta, dar nu asta e important, important e ca daca te lasi...........vei trai in medie cu 15-20 ani mai mult....conform ultimilor statistici, facute de specialisti, pe cobai umani in ultimii 20 de ani.
    Chiar si asta, nu e nimic........mai important e ca statul incurajeaja consumul de tutun, prin TOATE mijloacele posibile ! Aduce bani buni se pare....practic drogul asta e promovat cu atata incapatanare de autoritati, incat....daca ajunci sa zici "GATA!...de maine nu mai........"(si reusesti), ajungi sa constati ca ai facut una din cele mai bune alegeri de pana acum.........pana la urma, toti o sa ne "lasam" o data si odata de fumat, daca avem ambitie nu? Unii mai repede, altii mai tarziu.
    Ca sa-ti fie mai usor.....imagineaza-ti ca ti-au mi ramas 5 luni de zile....de trait. Si ca chiar daca ai avea dorinta sa te decizi ca de azi nu vei mai pune tigara in gura (si chiar daca asa va fi)....va fi prea tarziu.
    Ce ai face in timpul asta? Care-ti vor fi prioritatile, cum iti vei gestiona timpul ramas pana la...ultima suflare? Poate vei pune familia pe primul loc, sau cariera, sau vei continua sa navighezi in continuare pe Internet, ca si cand nimic nu s-a intamplat, sau nimic nu se va intampla? Poate vei dori sa "profiti" de timpul asta si sa vizitezi eu stiu.........cateva locatii de vis, preferate de pe Mapamod, vei mai da atentie unui banal forum stiind ca oricum nu va mai conta?
    ...iar ca un secret.........fumatul e ceva psihologic. Dependenta aici e data doar de modul de gandire, iar ca sa renunti la tigari.........e muuuuult mai usor decat in cazul altor droguri, mai puternice.....care iti transforma corpul intr-o masa cancerigena ca nici cei mai renumiti doctori din lume nu au solutii pentru asa ceva..............pentru tupeul, incapatanarea si dorinta omului de a se autodistruge.

  20. #240 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Gamer X: stay on topic, pls ! Aici vorbim despre tigara electronica, nu despre tutun sau cum sa punem cat mai multe semne de punctuatie intr-un singur post. Iar daca ti-e frica sa iti transformi corpul intr-o "masa cancerigena", cred ca ai gresit planeta. Pentru ca exista boli genetice, boli transmisibile prin contact, boli pe care le poti lua nefacand nimic altceva decat respirand, boli datorate alimentatiei, etc... So, daca nu cumva traiesti intr-o bula magica, nu ai un sistem imunitar perfect si un arbore genealogic impecabil... teme-te in continuare. Noi restul muritorilor preferam sa avem parte de micile vicii ale vietii si sa nu ne temem ca urmatorul hamburger va fi si ultimul (sau ca sa fiu on-topic, ca ultimul cartus de etigara va fi si ultimul)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 224 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 112 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts