Iron Studios Scorpion vs Sub-Zero FINISH HIM! De la eMAG, vanduta de Fragstore
si tot Iron Studios: Pinguinul din Batman Returns de pe OZone.ro
Iron Studios Scorpion vs Sub-Zero FINISH HIM! De la eMAG, vanduta de Fragstore
si tot Iron Studios: Pinguinul din Batman Returns de pe OZone.ro
Azi de dimineata a ajuns ultima figurina, fiind comandata la sfarsitul lunii Mai.
Iron Studios Liu Kang 1/10 de la 101figurine.ro - 1150 lei/tva inclus
Incepe sa capete contur mini colectia. Imi plac cele la scara 1/10, sunt usor de asamblat si de asemenea inca o componenta esentiala - pretul.
Luata de pe OLX, a fost cu cantec tranzactia insa in final a intrat in posesia mea. Acum inteleg de ce vanzatorul nu se despartea de aceasta statuie si tot jongla pretul care in final a fost 2000 lei. Nu exagerez cand spun ca arata bestial Vlad Tepes ,are aproape 50cm in inaltime si propria lui tunica (haina boiereasca) din material textil, cam rar la statui asa ceva.
Vlad The Impaler Premium Format Figure 034/350 limited edition:
Emag: Ultra 3 si bratara Milanese Loop Titanium aceasta cumparata de la resigilate. Sper sa nu afle nevasta-mea cat au costat. Macheta este cadou de la ea!![]()
Am facut astazi o vizita pe la magazinul usedproducts.ro de la Stefan Cel Mare/ Dorobanti si le-am dat un arcade stick ce nu-l foloseam la schimb cu urmatoarele + o diferenta de 200 lei:
Kotobukiya ArtFX Venom 17cm
Kotobukiya ArtFX Carnage 17cm
Iron Studios Batman '66 20 cm
si Avatar BR
Initial voiam sa iau Hot Toys Michael Jackson Thriller figurina de la ei cu intentia s-o revand avand pretul bun insa mi s-a parut un produs supraevaluat (pe Ebay ajunge fara probleme la 500-600 $ insa clar nu merita banii). E o jucarie articulata din plastic![]()
Ce nu face omul pentru placerea lui:
Iron Studios Kung Lao de la 101figurine.ro - 1400 lei
Si niste filme de la Empirefilm pentru ca au preturi bune - 4 filme-170 lei
Am aruncat o privire la campania dupa emag pentru resigilate. Aveam la favorite printre altele si castile Sony XM6, Bose Ultra 2, si Sony Collexion . Castile Sony XM6-le scoateti la 1200ron, doar pentru ca au fost desigilate. Casile Bose la fel. M-am ales cu Sony Collexion WH-1000XXW redusa de la 3200ron la 2157ron. WTF
By rodarkone in forum Console Club
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks