Ieri in plaza , mi s-a spus ca a fost desfiintat sau ceva de genul si nici nu am vazut pe "harta" aia de la intrare sa fie mentionat . In Bucuresti Mall (vitan) poate .. Mai auzisem cica pe la romana pe langa kenvelo, dar nu cred.
Ieri in plaza , mi s-a spus ca a fost desfiintat sau ceva de genul si nici nu am vazut pe "harta" aia de la intrare sa fie mentionat . In Bucuresti Mall (vitan) poate .. Mai auzisem cica pe la romana pe langa kenvelo, dar nu cred.
Ma poate ajuta si pe mine cineva? Cau de cateva saptamani o melodie dar nu mai stiu cum se cheama si nici macar cum suna, stiu doar ca eram inebunit dupa ea cand eram mic, iar videoclipul facea totul. In videoclip erau parca un robot urias si un monstru (mov parca, dar nu sunt sigur) care se tot bateau intr-un oras, o batalie de proportii "Godzilla"... Sunt foarte vechi videoclipul si melodia asa ca nu erau cine stie ce efecte. So? sugestii?
Thanks mate . Ma intereseaza in special model roll top, daca stie cineva despre ce vorbesc.. Mai ales ca vine si iarna, desi nu prea pare.
Vezi că era și un număr de telefon pe acolo, bagă o fisă �nainte să faci o vizită, să nu bați drumul degeeaba, că cine știe cum i-a desființat criza și de acolo. �nsă de roll top nu știu ce să zic, ultima oară c�nd am aruncat un ochi la Timberland, aveau doar modele clasice.
Sau poți să comanzi de pe Eastbay �n cazul �n care nu găseti nimic interesant pe la noi ..
Top 5 rappers
Eminem
Slim Shady
Marshall Mathers
The guy from D12
And the guy from 8 Mile.
Am de facut un proiect la engleza despre "Global Markets". Ma puteti ajuta un pic ?
Prietenu' meu gogul nu o gasit mai nimic ...
Dau o bere. Multumesc
![]()
in ultimul timp se vorbeste numai despre warez pe forumpacat, mare pacat...
cred ca ar fi fost mult mai bine daca eram numai 1000 de membrii![]()
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks