This is what gaming is all about!
Enjoy.
42.000$ Money Match.
A ? Daca nu stii, mai bine taci.
Jasper e revizia placii de baza. Jasper poate fi si Arcade.
Si nu iti lua Jasper (penultima revizie), sa iti iei Valhalla (adica Slim-ul). Are mai multe facilitati decat Fat, la acelasi pret, recomand cu HDD de 250 GB.
Vezi la BoDoPSX ca are preturi acceptabile.
A intrebat cat costa, eu i-am zis de unde sa ia mai ieftin. E normal ca daca vrea SH, se uita si pe forum.
DeeJay, omul se refera ca tu ai spus Elite sau Jasper. Jasper este revizia placii de baza, pe cand Elite este un model. Poate sa vina cu muuuulte placi de baza, nu numai Jasper.
Cred ca doreai sa spui Jasper sau Valhalla. Respectiv Jasper sau X360 SLIM.
Citiţi comentariile şi minunaţi-vă
Justin Bieber are 51 de ani!!! WTF o_O ~ Octav92
Octav92
UN BLOG DIN PIATRA NEAMT CU STIRI DIN PIATRA NEAMT SI DESPRE PIATRA NEAMT.
din ce oras e blogu? =)
Ăsta rupe tot!
"Baaaiiiiii .....JB exista.....io am fost la un concert`h de'al lui ...j m'a tzynut`h de mana .....j crede-tzy-ma k el chir exista.....asta o doar O MARE MINCIUNAAAA....dak ar fi avut`h 51 de ani ....qm mai canta asha ? qm se mishka aja ? j qm de avea o piele aja de fina ?Ahhh...j akm am in minte atunci knd m'a atins....dar io nu cred minciuna asta ......dar dak voi credetzy ..sntetzy doar nijteee....jtitzy voi ce....
hai v'am lasat`h pa....
"
![]()
Pff... pe vremea mea, nu eram asa prosti. Desigur, nici nu ne nascusem cu netul in mana... Mai aveam si cativa ani de acasa.
Anonim spunea... nu e real cand avea masca iau puso aia pe calculator eu nu cred eu am fost la un concert de a lui si am stat in primul rand si nu avea nicio masca pentru ca lam vazut a stat si a cantat fata in fata cu mn si eu nu cred
Superb!Se vede ca e fan justin gayber doar e agramat si copilului acela(Justin Gayber) nici nu i se scoala **** cu fata aia...
De ce doar Jasper. Mama masii, asta iti zice toata lumea. Ori recomanzi prost, ca nu stii ce recomanzi, ori nu stii sa exprimi ce vrei.
Jasper este la Xbox FAT.
Valhalla este la Xbox SLIM.
Poate sa isi ia Fat cu Jasper (in orice echipare - Arcade, Pro sau Elite) sau Slim cu Valhalla. Deci nu NUMAI Jasper...
1) Go to Google Translate and
2) Type in "Will Justin Bieber ever hit puberty" then
3) English to Vietnamese
4) Copy paste the Vietnamese words
5) Vietnamese to English
6) Laugh
Bookmarks