screw it : HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA ...filelist 2 post.F U * K I N G E P I C C C CC
screw it : HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA ...filelist 2 post.F U * K I N G E P I C C C CC
Eh, asa mai vedem cate un caz la stiri ca nu stiu cine a nascut la 12-13-14-15 ani. E penibil. Nu inteleg de ce nu se folosesc prezervative, mai ales daca e tanar / e prima data cand o face.\
Anyway, ce compilatoare BUNE de java cunoasteti ?
Nu �nţeleg niciodată despre ce naibi vorbeşte fata asta �n video-urile ei...dar le-am văzut pe toate
Cata ochii si cata sanii....just imagine how epic would those eyes and boobs would look while giving u a bj![]()
Hai ca o dau in alt subiect ca sa nu te simti aiurea ....domnu naz ma rugat sa ma intalnesc cu domnu diaboliq ca siasa e din bucuresti omu si naz e din alt oras..si am zis sa ii fac un favor lu domnu naz.Si il intreb pe domnu diaboliq
arleqn: tu cati ani ai?
DiablQ Misu:
DiablQ Misu: aloeu ce intrebari pui
arleqn: sunt curios
arleqn: =)
arleqn: zi
DiablQ Misu: 25
DiablQ Misu:
arleqn: minti
arleqn: =)
DiablQ Misu: ba nu
arleqn: ba da
DiablQ Misu: treaba ta
si ma duc eu frumos la intalnire ..si vad un omulet de 10 ani si cu un om in toata firea la 40 - 50 ani ...tu esti valentin ? DA IMPARATE,Si ala micu rusinos pe acolo imi ia jocu din mana ( mai ceva ca smeagol ) si repede sa desfaca jocu ( ignoram ploaia / zapada ) noroc ca ii zice tatal sa intre inauntru ...intra omuletu inauntru se uita.Murmura ceva...ma aplec in jos "poftim?" mmm mmm mmm ! la care eu "poftim?" E IN ENGLEZA? ....e zona 1 in ce limba vrei ?
My point ? MY SPIDEY SENSE IS NEVER WROOOOOOOONG ! BOOOYAAAAAAH!!!!!\
oricum om serios..ma rog...copil.A venit la fix omu }{ sper ca nu te speri.
Bookmarks