Din cate stiu eu, da poti.Chestia e sa selectezi partea care vrei sa ramana cu tempo-ul 140, dupa selectezi partea care vrei si schimbi tempo-ul la 155.Daca nu merge asa, imparti melodia pe mai multe linii.De la secunda 0 pana la secunda 30(sa zicem) merge cu tempo-ul de 140, cea de a doua linie vine imediat si incepe cu tempo-ul de 155 s.a.m.d.
Dimpotriva mi se pare unul din putini romani care merita respect, modest, bine crescut si priceput in cea ce face, cat despre costuri, unu la mana, bine ca au bani pentru toate prostiile de meciuri in care de abea mai facem fata (Luxemburg de exemplu, nu-l prea plac eu pe Mutu dar talent are, de nu era el poate luam bataie... mai bine ii spunea meciului Mutu-Luxemburg la cat de slabi erau restul...), dar pentru un meci de box ei nu au bani, doi la mana exista o anumita birocratie si in astfel de meciuri nu el este seful, nu poate decide cine plateste si cine nu... ca isi poate exprima anumite dorinte cum ar fi locatia asta este partea a doua.... Dar ultima oara cand a incercat a fost tras pe sfoara de dragi nostri reprezentanti... daca tin bine minte...
cam plictisitor azi pe forum... nu tu ban, nu tu cearta, nu tu stire noua...
---------- Post added 03-04-2011 at 09:14 PM ----------
pana si trollii au cam disparut... n-ai pe cine sa te enervezi
Ei, să nu exagerăm, uite de exemplu poți �nvăța noi metode de a te .. ușura �n public
Not so boring now, huh?
YouTube - Obey the Walrus ORIGINAL
Enjoy your nightmares!
Serios... e un calcul pe care nici un super medic nutritionist nu ti-l poate face. Depinde de cat de repede asimilezi sau arzi grasimile... depinde de cat de bine se pricepe pancreasul tau sa produca insulina necesara pentru contracararea zaharului din carbohidrati (lipie/faina, cartofi, legume)... Daca vrei insa faci si tu calculul acela care place cu Kilocaloriile. Daca are 500 Kcal... si tu faci efort prin care consumi 500Kcal... nu se depune nimic. Prin urmare, baga o shaworma dupa care fa o alergare de 2 ore![]()
Ziceti-mi si mie un soft bun cu care pot modifica putin sunetul intr-un clip, am nevoie un anumit segment sa se auda putin mai incet.
Bookmarks