The son of mentorica! Run away, run away......
Am scapat temporar de el... N-o sa inteleg niciodata astfel de indivizi. Omul a clonat pe site-ul sau tot ce a putut de la noi... dupa care a inceput sa-si faca reclama and stuff... si-a facut si niste clone sa fie sigur ca e bine vazut... iar dimineata, am zis ca innebunesc. Mi-a luat ore ca sa-i sterg toate ineptiile... Imi cer scuze, dar n-am ce face, mai trebuie sa dorm si eu![]()
va simtiti cu musca pe caciula?
A visual representation of the most common passwords, as determined by recent LulzSec password leaks. ‘Scuse me while I go change all of my passwords. Click the image to view a larger version.
Unde pot repara un telefon Motorola krzr k1 in Bucuresti? Telefonul a fost achizitionat la o prelungire a abonamentului Cosmote acum vreo 2 ani si ceva. Normal, garantie nu mai am la el si nu stiu unde este un service autorizat Motorola in Bucuresti. Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Multumesc anticipat.
My password is "incorrect". So every time I forget it, the error "You password is incorrect." tells me my password.
Mă poate ajuta cineva din Bucureşti cu o chestie mică... cum pot să ajung din Gara de Nord, la B'estfest?![]()
(�n linkul de mai jos, este harta festivalului, din care nu prea �nţeleg nimic...)
http://www.bestfest.ro/editia2011/images/acces_mare.jpg
Bookmarks