Ce mi-ar placea sa interzica difuzoarele de la biserici. Adica manelele la maxim e interzise da' popa sa predice la maxim nu e interzis. Asta-i egalitate?![]()
Mda.. Oficial trebuia sa inceapa la 7..am stat in picioare in plus inca o ora si un sfert, "spectacolul" incepand la 20:30. Acesta a debutat bineinteles cu clasica formatie Gipsy nu mai stiu cum. De-a drepul aiurea si penibil. Show-ul Andreei Banica parca a mai salvat un pic din moment, insa overall a fost aiurea, si regret ca am dat 10 lei pe bilet. Nu am mai stat pana la sfarsit pentru ca nu prea mai aveam ce vedea. Good job RMA!![]()
First youtube video :
Si cateva informatii despre tipul din video: Jawed Karim - Wikipedia, the free encyclopedia
drept ca reclama cu fluturele nu e ceva 100% original, da sincer mai mult imi place asta a noastra pentru sa e scurta si la subiect. Oricum mie ambele reclame imi plac. Ma mai uit la reclama aia lunga ca sa mai rad cum zice tipu ala sparrow in...greaca?![]()
Si mie personal mult mai mult imi place varianta noastra, cum a spus Tudoran simpla la obiect si la fel de emotionanta.
"Either you die a Hero , or live long enough to see yourself become the villan"
Cat adevar...
Cand esti prea bun...lumea te ia de prost...
Am avut o zi foarte nasoala...stiu ca nu va pasa...doar am vrut sa ma destind.
Bookmarks