Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 746 of 752 FirstFirst ... 246 646 696 736 744 745 746 747 748 ... LastLast
Results 14,901 to 14,920 of 15028

Thread: SpamBox XL :>

1. #14901 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Stay calm and browse on

Gameovr

2. #14902 SP
    Senior Member Zero's Avatar

3. #14903 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Mai sunt 3 zile pan' la bac!!!!!

TROLOLOL..ololol...o...NOT!
    Inca 2 zile...

4. #14904 SP
    Teraflops Graft's Avatar

5. #14905 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

Genial maestre, genial!

6. #14906 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Era de asteptat asa ceva ....
    Attached Images Attached Images 21177898.jpg 21697284.jpg 21816227.jpg

7. #14907 SP
    Teraflops Graft's Avatar

O_o

8. #14908 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Craigslist Joe Documentry Trailer - YouTube!

Daca as incerca pe Okazii , as muri in 7 zile , si mi-ar cere si comision de 0.48 euro.

9. #14909 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Console Fanboyism
    Attached Images Attached Images consolefanboyism_4fb1cb78986b2.jpg

10. #14910 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Attached Images Attached Images 319495_361657437238015_1326143807_n.jpg

11. #14911 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Azi, 01.07.2012, ora ~ 19.30, a fost furata o bicicleta RAM BIKE model 4130 (POZA - acum are gripuri negre nu albe) din fata REPUBLIC PUB, str. Emil Isaac nr. 25, Cluj-Napoca (in apropierea skate park-ului). Habar n-am ce sa mai scriu...**** MEA! Baiatul (maxim 15 ani) purta o sapca gri, un tricou in dungi colorate, pantaloni gri si EVIDENT ca era tigan, frate. Cine o vede (probabil e singura din Cluj) il rog/o rog sa dea detalii la [email protected] (ymsg - e3_ronan) sau/si la tel. 0741 135 525 (fara glume de revelion ca n-am chef). Am acte pe ea, am serii, am tot. OFER RECOMPENSA !!!

M-ar ajuta ENORM un share pe FB/mass pe ymsg.

Merci de ajutor...
    Attached Images Attached Images img_0087.jpg

12. #14912 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    EVIDENT ca era tigan, frate..
    Ce i'as impusca pe toti ! Exterminareeee !

13. #14913 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    @ronan: posteaza anuntul asta pe un forum de ciclism din RO, era unul unde eram si eu inregistrat si are o rubrica speciala pentru furturi si un numar mare de oameni si le-au recuperat.Du-te la politie si depunde plangere, taica-miu lucreaza intr-un mediu unde sunt foarte multi ''colorati'' si la cateva zile cum fac rost de o bicicleta incearca sa scape de ea pentru 50-70ron.Pe la noi e un curent prost cum ca politia nu rezolva cazuri de genul, iti zic concret ca sunt sanse foarte mari sa o recuperezi, acum cateva luni a venit unul la mine sa ma intrebe daca vreau o semicursiera meseriasa rau, voia pana in 1milion pe ea dar mi-a tot zis tata ca in cel mult cateva ore il prinde si chiar asa a fost, la o strada de mine.

Iar dc tot a venit vb de tiganusi, acum 2 zile mi-am uitat ghiozdanul pe masa si pana ieri dimineata a stat afara.Din strada se vede in curte foarte bine.Ieri pe la ora 7 si ceva aude taica-miu cainele ca latra si cand iese erau 2 tiganci, intrasera in curte, erau pe alee(cam la 4-5metri de poarta) si cand le-a intreabat ce cauta, ele au inceput sa mareasca pasul spre iesire zicand ''voiam sa va ntrebam de fier vechi dc aveti''.Nu meritau batute pana erau lasate intr-o balta de sange? norocu lor ca taica-miu e exagerat de calm...

14. #14914 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Acum 2 sapt am citit pe forum la sectiunea cu "Tigani sau Rromi"...si era o stupizenie cum ca , daca zici tigan unui tigan ai putea risca amenda de 800 ron.
    Atunci cineva sa le dea alora de la GOOGLE o amenda, daca tot suntem la capitolul asta.
    Daca google imi zice sa le zic tigani , tigani le zic.

Google Translate

Also , pare rau RonanN1, sper sa o recuperezi in urmatoarele zile , stiu cum e sa ramai fara ceva indispensabil. Mult succes!

Daca as fi in locul tau si as prinde pe individ , cel mai probabil l-as tranti la pamant i-as tine piciorul pe beregata pana soseste politia.

15. #14915 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Genocid.

16. #14916 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Azi, 01.07.2012, ora ~ 19.30, a fost furata o bicicleta RAM BIKE model 4130 (POZA - acum are gripuri negre nu albe) din fata REPUBLIC PUB, str. Emil Isaac nr. 25, Cluj-Napoca (in apropierea skate park-ului). Habar n-am ce sa mai scriu...**** MEA! Baiatul (maxim 15 ani) purta o sapca gri, un tricou in dungi colorate, pantaloni gri si EVIDENT ca era tigan, frate. Cine o vede (probabil e singura din Cluj) il rog/o rog sa dea detalii la [email protected] (ymsg - e3_ronan) sau/si la tel. 0741 135 525 (fara glume de revelion ca n-am chef). Am acte pe ea, am serii, am tot. OFER RECOMPENSA !!!

M-ar ajuta ENORM un share pe FB/mass pe ymsg.

Merci de ajutor...

Groaznic. De curiozitate, era legata ? Stiu ca nu prea conteaza, ca putea sa taie lantul. De asemenea, cum l-ai vazut ?

17. #14917 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Groaznic. De curiozitate, era legata ? Stiu ca nu prea conteaza, ca putea sa taie lantul. De asemenea, cum l-ai vazut ?
    Legata,nelegata...si a mea a fost furata acu' doi ani la fel...din scara blocului.Si era legata cu lant de motocicleta,si tot a furat-o.Venisem acasa pe la 4 dupa-amiaza,si chiar ma gandeam sa ies cu ea.Iar la 4:30 nu mai era..nici lantul nici bicicleta.Nu am mai reusit sa o recuperez.Chestia era ca o aveam de maxim trei luni,si nici n-apucasem. sa o folosesc destul de mult.Asa ca Ronan1, sper sa ti-o gasesti cat mai repede.

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

18. #14918 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Stai, ca e alta mancare de peste. Si a mea a fost furata din scara blocului, tot legata fiind, cand eram in concediu, insa eram curios cum a reusit sa o fure intr-un loc public.

19. #14919 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Mi-a fost furat un Golf 4 din fata blocului si la o saptamana dupa incident primul telefon care l-am primit de la Politie a fost sa ma intrebe daca am aflat EU ceva legat de masina. Asta s-a intamplat acum 6 ani si acela a fost singurul telefon care l-am primit de la Politie legat de furtul masinii. Mai mult decat atat la 1 an de la incident am primit amenda acasa pentru ca masina nu are polita RCA incheiata pe ultimul an.

20. #14920 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    La un bar, in Spania, un grup de italieni:
    - Dati-ne 4 Coca Cola Light.
    - N-avem Light, dar va putem da 4 Zero

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 746 of 752 FirstFirst ... 246 646 696 736 744 745 746 747 748 ... LastLast