Well, se pare ca situatia economica a mai pus la pamant una din putinele publicatii pe care le citeam din .ro. Pacat, si sper ca baietii sa-si revina. As vrea sa cred ca s-a inchis datorita crizei si nu a unor "arii" din revista (precum cea de console care era sub orice critica si foarte sumara). Dar, cum zicea cineva mai batran ca mine "c'est la vie"...
P.S. Nu am ratat nici-un numar din XtremPC ! Partea de hardware reviews, tech stuff... a fost intotdeauna la un mare nivel !Dragi prieteni,
Ca urmare a situatiei economice nefavorabile si a scaderii generale a nivelului de consum, echipa XtremPC este nevoita sa va anunte cu mare regret inchiderea temporara a publicatiei. Astfel, incepand cu 1 iulie 2010 vor fi inchise pe termen nedeterminat atat editia tiparita a revistei, cat si cea online, inclusiv forumul XtremPC.
Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi in cei 12 ani de existenta: cititori, parteneri, membri forumului, celor care ne-au sustinut si ne-au incurajat in tot acest timp. Speram ca am reusit pe parcursul acestor ani sa va convingem de profesionalismul jurnalistilor nostri si de valoarea materialelor informative pe care le-ati putut gasi in paginile revistei si online. Am inncercat sa prezentam subiecte cat mai diverse din domeniul IT, care sa acopere interesele tuturor cititorilor, fie ca a fost vorba de recenzii, articole despre hardware, software utilitar sau jocuri.
Va promitem ca vom reveni imediat ce situatia economica ne va permite acest lucru.
Cu prietenie,
Redactia XtremPC
Bookmarks