Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 31

Thread: PayBox

1. #1 SP
    Member Energizer's Avatar

PayBox

Paybox va fi un procesor de plată asemănător cu PayPal și Alertpay. Momentan el este �n pre-launch și va fi lansat �n scurt timp. Dacă vă �nregistrați acum primiți �n account balance 25 USD + c�te 10 USD per fiecare referal.
    Dacă vă abonați la newsletter și vă logați pe cont măcar odată pe zi atunci banii din account balance se vor multiplica. Cu banii str�nși vom putea cumpăra produse de pe eBay,Amazon și alte site-uri asemănătoare sau vom putea scoate banii pe card.

Cine dorește să se �nregistreze poate urma acest Link

2. #2 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Vezi ca ai 10$ + in Balance .
    P.S. - Thanks 4 this site .

3. #3 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Cam multi bani pentru inceput.... Sigur e un SCAM (e doar o parere)....

4. #4 SP
    �nainte primeai 50$ la �nscriere. Nu cred că e scam pt. că am văzut și un banner cu Amazon la ei pe site. Oricum merită �ncercat. Mai jos e o poză cu ce am făcut eu �n c�teva zile pe site.
    Attached Images Attached Images paybox.png

5. #5 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Si banii unde ii faci? La job listings?
    Nu are un tutorial site-u asta?

6. #6 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Satanaaaa

7. #7 SP
    Quote Originally Posted by Energizer View Post
    �nainte primeai 50$ la �nscriere. Nu cred că e scam pt. că am văzut și un banner cu Amazon la ei pe site. Oricum merită �ncercat. Mai jos e o poză cu ce am făcut eu �n c�teva zile pe site.
    Pe mine ma intereseaza sa stiu cum poti sa faci bani la ei pe site ?

8. #8 SP
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Si banii unde ii faci? La job listings?
    Nu are un tutorial site-u asta?
    Ca să faci bani trebuie să completezi surveys (ai acolo o listă). Mai primești bani dacă accesezi blog-ul lor și dacă te loghezi pe site.
    �nca nu au bagat Joburi dar urmează.

9. #9 SP
    Senior Member huber's Avatar

10. #10 SP
    Eu mi-am facut, vedem ce iese... ce-am de pierdut? nimic. Faza e ca nu stiu cum sa scot banii daca vreau sau sa-mi iau de pe amazon. Ca si cu $25 mi-as lua ceva lol

11. #11 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Am facut si eu cont pe linkul tau. Si eu cred ca e o teapa mica... prea curg banii fara robinet.

12. #12 SP
    Poa' sa fie si mama tepei, nu e ca si cum ti-ar LUA bani... lol

13. #13 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Nu iti ia bani dar iti ia timp ma rog, acum fiecare stie cat de valoros ii este timpul...

14. #14 SP
    Timp? Mie imi ajung si astia $25 chit ca acum am aproape 27 lol

15. #15 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Ca asa a inceput si PayPal nu ? Dand bani cadou Siteul tipic facut pt. romani.

16. #16 SP
    Member donatelo's Avatar
    Sunt de mult pe Paybox.
    Am 514 $ sa vedem daca chiar putem cumpara de pe amazon si ebay.

17. #17 SP
    De pe Amazon.com putem cumpara , dar nu trimit la noi in tara , decat in America.

18. #18 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Joined.Ai 10 dolari.

19. #19 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    A reusit cineva sa scoata banii pe card sau sa ii foloseasca in Amazon/Ebay?

20. #20 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Vai de capu satului nene..cat de creduli puteti fi ca o sa incasati 514$ , puneti mana si cititi/invatati in loc sa completati survey-uri ca o sa va treziti ca nu mai au parintii sa va dea bani de jocuri, mall si mancare si voi nu o sa stiti decat sa puneti bife.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks