Finala Wimbledon.
Printable View
Finala Wimbledon.
Faptul ca am vizitat Budapesta. Daca stiam ca arata atat de bine, as fi venit aici acum mult timp. Sincer, recomand absolut tuturor sa viziteze acest oras, mai ales daca sunteti pasionati de arhitectura si istorie. Absolut superb, in aceasi categorie cu marile orase ale europei: Roma, Barcelona, Paris, numai ca spre deosebire de acestea, Budapesta e super aproape de Romania, si ai nevoie doar de un week-end usor prelungit pentru a o vizita si nu iti trebuie decat o masina, niste bani de benzina si off you go.
Btw: pentru servit masa, recomand restaurantul Stex, situat in Sectorul 8, in zona Corvin (vis-a-vis e un Mc Donald's). Localul ofera mancare de super buna calitate (chiar cu specifi maghiar), biliard, bautura de toate felurile. Personalul e super deschis, amabil si nu se uita urat la tine daca nu lasi suficient bacis ;).
O cafea intr-o companie selecta! :D
Sent from my iPhone using Tapatalk.
1 februarie, incepe numaratoare inversa pentru primavara!:evil:
Ma bucur ca luni orele sunt "anulate" !
Level 40 in SWTOR si mi-a luat doar 4 zile si 14 ore ! Now the last 10 levels ! :gamer:
Youtube Partnership-ul :%%
De cand sunt acceptati partenerii din Ro?
Sent from my Optimus 2X using Tapatalk
Sunteti acceptati prin diverse network-uri gen Machinima.
Ma bucur pentru cei care nu fac maine scoala! :)
Yeah me too.... you lousy bastards.
---------- Post added 06-02-2012 at 12:27 PM ----------
Eheh... retrag cuvintele de mai sus :D. \m/
Fara scoala doua zileeee!!!:dance::rulez:
De ce am pus doar 1 RON?:(( :))
Ca am reusit sa fac update la ios 5.0.1 pe telefonul meu..si am facut totul bine intr-un final! :D
no school today:)) nici maine=)) verry happy:P
Ca aparut ep 8 din The Walking Dead!