Viata si surprizele ei minunate!
Printable View
Viata si surprizele ei minunate!
Ca maine merg de la 10 la scoala ca nu fac informatica primele 2 ore. :D
Maine ... FREEDOM ! NO SCHOOL!
Ca am rubeola. Am zis-o :))
Nu stiu nici eu... La mine in clasa au facut vreo 9 pana acum (in ture, nu toti odata)... Unii cu dureri de cap, febra...
Eu am doar niste pete pe mine si tot stau 2 saptamani acasa. :evil:
A fost/Este epidemie. Cred ca 40% din toti cunoscutii mei au avut :))
Ca maine fac un day-trip pana la Timisoara si astfel scap de scoala. :)
Noul meu Iphone 3GS ( white ) :evil:
ca ma duc in 15 minute la mancare chinezeasca (and it's an all you can eat buffet :drool:)
jeleuri :) si energizant pentru un om singur pe lume
ma bucur de bucuria celor care dau reply pe aceste thread de bucurii.
No school tomorrow!!:D
Ma bucurat azi nespus figura profei de info cand a vazut scrise pe tabla de catre mine parolele pe care le-am obtinut dupa nici un minut de brute-force attack la contul de Administrator si la inca un cont "Profesor". Imi pare tare rau ca n-am scris si "Courtesy of Anonymous.". :))
Daca merge cum trebuie ophcrack si chiar este in stare sa decripteze de unul singur parola atunci nu e mare lucru dar in acest caz nu a mers chiar asa de usor. Ophcrack a functionat cat sa pot extrage hash-urile din SAM si acel hash l-am trecut prin Cain care in cele din urma l-a decriptat. Daca m-as fi putut conecta prin VNC la PC-ul de acasa atunci foloseam ighashgpu care folosea GPU-ul si era de 200-300 ori mai rapid dar fiindca parola a fost relativ simpla (6 caractere) se pare ca n-a mai meritat sa-mi bat capul cu asta.
My first live mix din seara asta!
vremea de afara. Am scos cu un coleg canapeaua ca sa ne bucuram de vreme :)). So nice! :x :x
Eu am jucat baschet afara... am dat juma' de ora la lopata sa dau zapada la o parte, dar a meritat!