vremea de afara!, yes I said it :))
Printable View
vremea de afara!, yes I said it :))
Party-ul din seara asta la care va mixa printre altii si LSB. :D
http://www.youtube.com/watch?v=GxyCl6SgTXc
Telefon nou :banana:
Invitatia la Arena DnB pe care am castigat-o acum 10 minute!
nimic:D
Ultimul meu mix de 100 de minute :D. Pacat ca nu am unde sa-l urc :(
Faptul ca tocmai am terminat de facut lucrarea la unul dintre cursuri (Character Modelling). Mi-a luat o saptamana jumate sa il fac si mutle zile fara somn (hai sa nu exagerez... mai prindeam 2-3 pe zi (fara misto )), dar in sfarsit am terminat! <:-P. In sfarsit pot sa dorm ca si tot omul , sa ma mai joc ceva, sa mai postez o stire...ce sa mai? sa imi traiesc viata :)). Oricum nu mai fac magarii de genul asta la cursuri asa de grele si sa aman lucrarile cu 2-3 saptamani. No sir! Deci cu alte cuvinte sunt in extaz (nu stiti voi ce bine ma simt :> ).
Bilete la RHCP + LA KANYE SI JAYZ OAAAAAALEU
ca-mi vine laptopul nou
Ce ziceti e bun sau trebuia sa-mi iau ceva mai bun?
Procesor: Intel Core i7
RAM: 8GB
HDD: 750GB
Placa Video: Nvidia GeForce 610M 2GB DDR3
o sa revin cu poze cand il primesc
Ii destul de OK dar placa video este prea slaba in raport cu restul configuratiei.
Laptopul tau este aproape identic cu al meu, si am incercat pana acum Witcher 2 si Batman AC si ambele merg la rezolutia maxima fara probleme. Nu cred ca vei avea probleme cu jocurile o vreme ;)
Stiu ca am dat-o toti trei rau de tot in off-topic. Dar acum am sesizat ca eu am 540M iar Malach HaMavet are 610M. Initial as fi zis ca placa lui video e mai buna, numarul fiind mai mare si tot atat de multa memorie RAM.
Poza reusita in GT5
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Maine MOVIE NIGHT!