Ca in cateva minute ma apuc de Fatal Frame III :-S
Printable View
Ca in cateva minute ma apuc de Fatal Frame III :-S
Ca acum plec la salina din Tg. Ocna. :>
Ca imediat imi ajung MAXXIS-urile <3
Ca mi-am polisat farurile si zic ca sunt noi.
I'm in loove:x
97% la Skyrim.. inca 10 quests si iau platina :D
recunosc ca nu, e destul de lung jocul
am peste 120 de ore bagate in el pana acum
Daedric Armor din Oblivion :x.
Ca au castigat Horia Tecau si Robert Lindstedt la BRD Tiriac Nastase Trophy =D>=D>=D>
Ca am terminat in sfarsit cu animatia de la Maya. Hardest thing I ever had to do...character modelling + toate cele (texturing, rigging, skinning, animatie :-&). Vestea proasta? In curand trebuia sa predau nivelul de UDK si sa mai dau cateva examene la Java.... oh well..sa va asteptati sa postez din nou aici peste doua saptamani %%
Man, you really work hard, dar numai cand te gandesti cate cunostinte vei avea cand termini toate alea... it's bloody worth it! 8-> I envy you! :))
nu am invatat tot liceul+ gimnaziu cat am invatat anul asta la facultate...si cica asta e f usor si ii destul de chill. da am avut multe de invatat oricum :D. Si da... sa speram ca in 3-4 ani dupa ce termin facultatea o sa merite. Oricum ma omor cu invatatul pt ca vreau cu disperare sa lucrez in industrie (cred ca am ales cuvintele potrivite :)) ) si din cate mi-au zis profii, competitia e foarte mare. Se bate lumea pe locuri libere :)). Deci trebuie sa dau tot cei mai bun din mine :D...and that might take time
ca am vazut in cinema in 3D The Avengers si a fost dragut de fain
mai ales ca biletul a costat 95ron :>
95 ron?! Why, in the name of Trompi?
nu... 130kr cea ce inseamna 94.80RON
Ah pai zi 94.80! M-am speriat, chiar am crezut ca ai dat 95 de lei pe un bilet la film.
scuze... am obiceiul de-a rontuji... dar te face sa te simti mai bine ca e 94.80 decat 95ron??? Pentru mine nu face nicio diferenta! partea buna e ca am furat ochelarii de la cinema :D scrie pe mine roman :>
nu cred ca restul ii returnau la finalul filmului! de ce ai subliniat "partea buna e ca am furat ochelarii de la cinema"? ca tot ma uit dupa greseli gramaticale si nu le vad:((