Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 203 of 251 FirstFirst ... 103 153 193 201 202 203 204 205 213 ... LastLast
Results 4,041 to 4,060 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #4041 SP
    Member legokid220's Avatar
    Daca intrebi pe un batran ce inseamna intrnetul si acest forum.. o sa zica e = cu satana !
    Sa-si vada de ultimii ani din viata si sa-si savureze pensia ...sa ne lase in pace! Ar trebui ca ei sa ne intinda mana primi si nu invers. PT ca noi suntem acum viitorul !
    Aveti idee din ce cauza alegerile parlamentare ies intotdeauna cum nu trebuie? pt ca le Baga numa' prostii in cap la batrni , ii pacalesc una-doua!
    Acum ceva timp daca nu ma insel era sa iasa OTV Primar sau Presedinte !
    Noua nu ne poate vinde minciuni .. avem ochii clar deschisi, nu dam voturi pt un paracetamol compensat sau 1 leu in plus la pensie.. Stim ce inseamna EUROPA si cum o duc aia de acolo ! Batranii inca mai cred ca Ceusesc va renaste

2. #4042 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Vad ca acum nici bacul nu prea se mai ia! Si asta nu din cauza ca muncesc elevii ci pt ca pierd noptile prin cluburi etc.. deci nici munca, nici scoala.. dar vrem la facultate la locurile cu plată!

3. #4043 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by legokid220 View Post
    Daca intrebi pe un batran ce inseamna intrnetul si acest forum.. o sa zica e = cu satana !
    Sa-si vada de ultimii ani din viata si sa-si savureze pensia ...sa ne lase in pace! Ar trebui ca ei sa ne intinda mana primi si nu invers. PT ca noi suntem acum viitorul !
    Aveti idee din ce cauza alegerile parlamentare ies intotdeauna cum nu trebuie? pt ca le Baga numa' prostii in cap la batrni , ii pacalesc una-doua!
    Acum ceva timp daca nu ma insel era sa iasa OTV Primar sau Presedinte !
    Noua nu ne poate vinde minciuni .. avem ochii clar deschisi, nu dam voturi pt un paracetamol compensat sau 1 leu in plus la pensie.. Stim ce inseamna EUROPA si cum o duc aia de acolo ! Batranii inca mai cred ca Ceusesc va renaste
    Batranii nu au absolut nicio vina. Da, sunt usor de pacalit, dar vina este in totalitate a tinerilor care nu voteaza. Foarte multi nici nu au habar cine candideaza, cu atat mai putin sa aiba vreo intentie sa voteze. Pana nu se vor mobiliza si acestia, o sa domneasca in continuare ciuma comunista in Muntenia si Moldova. Macar Ardealul nu prea s-a lasat niciodata pacalit.

4. #4044 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Sunt enervat de generatia asta care spune ca ei sunt viitorul dar care vor mura in gură, si daca e posibil sa-i tină părintii prin vre-o trei facultăți cu plata până pe la 30 de ani până isi dau ei seama unde vor să muncească!

---------- Post added 10-09-2014 at 14:07 ----------

Exact flavi , întreabă un tanar din fata blocului daca a fost la vot si o sa râdă cu o cutie de bere in mana luată din cheta ca munca e pt tractoare!

---------- Post added 10-09-2014 at 14:09 ----------

Sunt scarbit de generatia asta! Nu au respect pt nimic! Poate pt părinti dar nici asta nu o arată că sa-i poată manipula!

5. #4045 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

6. #4046 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Deci "nea vulture" sa inteleg că esti de acord cu cele spuse de mine?

7. #4047 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Mamaa ... nu erau de-ajuns destui analfabeti cu diploma, stai sa vezi acum

8. #4048 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Acum m-am uitat la profilul tău ochi de vultur si am vazut ce vârstă ai deci nu ai cum să fi de acord cu mine...

9. #4049 SP
    Tacconi, tu pentru mine nu existi pe lumea asta, asa ca hai sa te scutesc de post-uri fara rost si, facand o exceptie, sa-ti zic de pe-acum ca o sa ignor orice litera de-a ta.

---------- Post added 10-09-2014 at 15:02 ----------

Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Mamaa ... nu erau de-ajuns destui analfabeti cu diploma, stai sa vezi acum
    Oricum diploma nu mai insemna cine stie ce de ceva vreme, conteaza ce stii sa faci. Analfabeti cu diplome sunt cu duiumul, e de-ajuns sa te uiti in guvern

10. #4050 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Sunt socat!

11. #4051 SP
    Banned flavi_us's Avatar

12. #4052 SP
    Member denists66's Avatar
    Quote Originally Posted by tacconi View Post
    Steven 600 ron este un caz fericit.. eu nu generalizez.. există si mosnegi stresanti dar poate ca sunt asa din cauza neajunsurilor, că si democratia asta este scarboasa rau!

---------- Post added 10-09-2014 at 13:44 ----------

Despre romii aia cu vile tot statul este vinovat pt ca nu există controale sociale pe bune... Doar pe hârtie!

---------- Post added 10-09-2014 at 13:49 ----------

Dentist nimeni nu te obligă să trăiesti cu 42 de lei in liceu.. eu nu am avut posibilitatea sa fiu tinut in brate de părinti prin facultăti cu plata ca majoritatea pustanilor de aici, si am muncit de la 14 ani! Deci nu-ti mai plânge de mila , nu ai bani? Angajeazate! Poti termina liceul avand si un job! Dar stiu... E mai usor sa stai in spatele părintilor pana la 25 de ani..
    Stai linistit ca nu am stat degeaba vara asta. Dar in timpul liceului ce faci, pleci de la ore sa muncesti ?
    Si nu, de ceva timp nu mai respect batranii.

13. #4053 SP
    Member Caponescu's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Batranii nu au absolut nicio vina. Da, sunt usor de pacalit, dar vina este in totalitate a tinerilor care nu voteaza. Foarte multi nici nu au habar cine candideaza, cu atat mai putin sa aiba vreo intentie sa voteze. Pana nu se vor mobiliza si acestia, o sa domneasca in continuare ciuma comunista in Muntenia si Moldova. Macar Ardealul nu prea s-a lasat niciodata pacalit.
    Respect!!!

14. #4054 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    O raceala enervanta

15. #4055 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Ca nu pot adauga prieteni pe PSN din pc. Suntem in 2014, nu?

16. #4056 SP
    Dar poti de pe smartphone! Ca e smart. Daca ai fi avut SmartPC, ai fi putut si-acolo.

17. #4057 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

18. #4058 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Dar poti de pe smartphone! Ca e smart. Daca ai fi avut SmartPC, ai fi putut si-acolo.
    Pai si ce, PC-ul nu e smart ?

19. #4059 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Ca nu pot adauga prieteni pe PSN din pc. Suntem in 2014, nu?
    Treci pe XOne, eu nu stiam chestia asta, o sa refuz din nou consola

20. #4060 SP
    Member Popae36's Avatar
    uploadfromtaptalk1410525572572.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 203 of 251 FirstFirst ... 103 153 193 201 202 203 204 205 213 ... LastLast