...că-s bătr�n![]()
in lumea jocurilor poate.
...ca nu mai am varsta lui RonnaN.
---------- Post added 22-09-2009 at 06:04 PM ----------
Maruta (De cand cu Happy Hour nu-si mai vede lungul nasului si are si glume de prost gust cu invitatii. El se crede comic ca mai toti prezentatorii de altfel si vrea sa-l imite pe Jay Leno sau pe altii, dar e pental. Ce mai un taran mare de tot)
Off : hey hey fara batranete pe aici. ( nu vrea sa imbatraneeeesc![]()
on : ca vreau sa fac niste cursuri si nu stiu ce sa aleg![]()
//offtopic:
AM�NDOUĂ! ...deoarece am�ndouă se termină repede
//ontopic:
...că iar am rămas fără ață dentarăși că am O TONĂ de posturi TV �n limba maghiară. N-am nimic cu maghiarii (adică am cu cei obraznici și nesimțiți care nu stau �n banca lor) dar ce-i asta? Și cum am Dolce...nu am cum să le estirpez din lista de programe. Oribil!
Ba poti sa le scoti . E pachetul Hungarian ... iar pentru restul de programe care se aud in limba maghiara , si sunt subtitrate in maghiara , modifici din meniu .
Poţi fi Dolce chiar şi �n limba maghiară: am pregătit un pachet inclusiv pe gustul tău, pentru că şi tu să fii Dolce.
Pachetul Hungarian este singurul pachet disponibil numai �n regim "a la carte", adică separat de Dream.
De asemenea, nu uită că ai deja posibilitatea de a urmări anumite canale cu transmisie audio şi �n limbă maghiară: AXN Sci Fi, Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel&Living, Animal Planet, Extreme Sports, Boomerang, Travel Channel, Cartoon Network.
ca este Duna HD da la moi romanii nu exista pro cinema sau pro tv HD. cam am vazut ca exista duna hd am ramas
.a si ma enerveaza si pe mine reclama aia la cosmote
Ba poti sunt tot felu de optiuni pe la reciver in cel mai rau caz faci o lista de favorites si nu incluzi si alea.
da ?tre sa ma uit un pic pe net la digi sa vad cum sta treaba
. da totusi duna hd aveam la tvu meu prin cablu
wtf ?
...că iar nu-i lume online la Battle Fantasia (バトルファンタジア)
Deja stau de două ore singur �n lobby. Mor! Și ce joc fain...
...că �nsf�rșit am făcut achievement-ul:
la Battle Fantasia (バトルファンタジア) iar pe xbox.com nu apare deblocat. Păi ce ^&#%$#-mea e asta?!Perfect Hero
Can you survive the Apocalypse Flame?
Scuze de calitatea pozelor. I-am tras două la TV rapid...
Deci așa ceva...
Bookmarks