Ma enerveaza idiotii din service de la media galaxy
ma enerveaza sa vad peste tot numai oameni ignoranti care nu stiu decat sa barfeasca si sa faca orice numai la ei sa nu se uite...
ma enerveaza ca desi suntem capabili de ceva mai bun nu facem nimic,stam si ne uitam la cum ne trec zilele pe langa noi si gasim in fiecare zi un motiv de a fi enervat
ma enerveaza ca acum in loc sa fac ce-mi place stau pe un scaun si lucrez pt altcineva....
1.ma enerveaza profa de fizica k isi bate joc de toata lumea si se lauda prea mult cu fisa
2.ma enerveaza cei de la media galaxy k nu ma lasa sa ma duc jos la consola sa mai vad cum stau preturile in magazin.....ei cred k vreau sa ma joc pe consola lor cu jocuri de *** unde se joaca tot timpul tiganii.de fiecare data imi zic k daca nu ies de acolo in 5 min ma dau ei afara din magazin
(intr-o zi chiar l-am intrebat pe unu dak a luat spaga ca sa nu lase pe nimeni la console ca sa se joace unii fara sa fie deranjati)
![]()
Ma enerveaza faptu ca arhitectii se cred mai "rock" decat Design-erii.
Ma enerveaza faptu ca luni am 7 ore din cauza unei arhitecte cu cocoasa care vrea sa aiba vineri zi libera si a decalat anumite ore pt luni.(doamne ce o urasc)
Ma enerveaza faptu ca nu am timp sa ma joc pe xbox.
Bookmarks