Posta Romana![]()
am pierdut un schimb gta iv pe mass effect 2 pe computergames
Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2
Am dat simulare la mate si dupa o ora m-a sunat frate-miu cu o urgenta si a trebuit sa plec. N-am avut timp sa fac decat de-un 4-5
![]()
ca mi-au amanat examenu de Java care trebuia sa fie marti. L-au amanat pe joi...dar dupaia s-au "razgandit" si l-au amanat pe vineri. Si aici in campus cam toti au termin deci toti chefuiesc. Mi-am si pus castile in urechi ca sa nu mai aud muzica de la vecini![]()
Nu merge sa dau import la salvarea mass effect 2 in mass effect [email protected] ca din cauza zonelor dif ale jocului,si nu gasesc pe nimeni in Valcea sa imi imprumute mass effect 2,zona 2.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Nesimtiti de la RDS-RCS am semnat contractul pentru internet in Februarie si nici acum nu au venit,stau si ma chinui cu un amaarat de digi tel net,unde am trafic de 5 gb pe luna.
In loc sa fie o bucurie ca m-am mutat la casa e o suparare ca nu imi mai pot urmari episoadele preferete.
Pai ce-ar putea sa ma enerveze pe mine acum....ca in patru ore dau teza la romana si invat de-mi sar capacele(la literatura-i buba) pe ultima suta de metri,ca asa ma prinde pe mine fiecare teza![]()
By rodarkone in forum Console Club
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By HoTSaucE in forum Offtopic
By Trefla in forum Apple
By mariuck in forum Offtopic
Bookmarks